Аааа,недей Алекс. Крушовата ракия е страхотна,само че за да не загори казана трябва да се постави скара от клони,която може да развали качеството. Една от най-хубавите ракии в Сърбия е вилямовата с круша в бутилката.По-скъпа е от десетгодишно уиски.
Варя си един казан сливова,един казан гроздова.И понякога сливовата е по-добра,трябва да се махат костилките,а кой ще го прави?
Сливовата и крушовата са второ качество ракии.Гроздовата,която се произвежда у нас,е царицата.
България прави по 81 млн. литра ракия на година. И никак не е лоша. Освен това правим много качествени брендита. И много други качествени концентрати. Виното и бирата са отделно. Едну от най-хубавите червени вина в света се правят в България.
Уважение със сърбите? Ти полудя ли? Сърбежи познаваш ли? Според тях всички земи на запад от р. Янтра са исконни сръбски територии, аре да не се уважаваме с най-големия ни душманин на Балканите ...
Ох, добре че Кокорчо не им е финансов, такъв нов данък щеше да им отпере та да им се завие свят!
3 сърбите го наричат турбо фолк а не с турската дума чалга. А по "нашите" "немски" магазини редовно се пускат плескавици и ущипци, защото немската и британска кухня sucks, разбра ли швестера?
Живели! 50 млн. литра ракия годишно правят сърбите