119

fefefefe

преди 15 години

не ви е срам, *** смотани!! човека за 31 лева го изкарахте опасен рецидив и го вкарахте зад решетките!! да ви се връща тъпкано!днес него, утре мен може да ме вкарате за половин година ако не си платя билетчето в автобуса!!! да *** всички дано!

118

az

преди 15 години

За кражба на стойност 30 лева, ако изобщо има наказание то трябва да е пробация- лицето да работи 1 или 2 месеца без заплата- доколкото знам осъдените на пробация ги карат да метат улици, да боядисват пейки в паркове и тн. - тоест с общественополезен труд лицето си "изкупува" вината към обществото, без да се стига до неоправдана жестокост, както е в случая.

117

преди 15 години

115 e nalyno prav. Nashiq problem e 4e nqma mydri i umni hora - ot kraj vreme tuka gi ubivat, i e normalno ve4e d gi nqma :(sorry 4e pisha taka no sym v 4ujbina.

116

Анонимен

преди 15 години

Аман от мрънкащи овце. Не мога да повярвам колко хора безпрецедентно повярваха на тази история. Я накой от мрънкащите да каже какво прави за спре корупцията страната! Или всеки чака на готово, вярва на каквото му кажат (напишат) и мрънка. За това е такава държава защото хората и са овце, вярват на каквото "трябва". А който трябва само, седи и гледа (чете) сеир.

115

преди 15 години

Няма общество, няма и правосъдие. Разделили са ни и така ни владеят. Спасяваме се поединично. Всеки сам за себе си. И затова силата на целият ни народ е колкото на сам човек. Ето, този човек отива в затвора за 30 лв. Има ли полза обществото да го храни 1 год.? Не е ли по-добре да поработи малко изправителен труд и да си вземе поука? Няма кой да го защити обаче, всеки е сам в България. Никой няма да скандира за него пред съда, защото наведена главица сабя не посича, както е казал народа. А народа казват, че бил мъдър... Само че не го е казал народа това, защото в България няма народ. В България всички са сами.

114

преди 15 години

Да плача ли или да се смея?! Значи ако откраднеш милиони можеш да си живееш живота (справка Вальо Топлото, Лупи и сие), а ако откраднеш няколко вафли отиваш в затвора! В какво държава живеем само! Направо щеше да е смешно, ако не беше трагично!

113

Batko

преди 15 години

Така е и така ще бъде занапред.. след като няма общество което да застане лице в лице с абсурда в тази "държава"

112

Batko

преди 15 години

Смях братя Българи, смях....

111

преди 15 години

lele 4owe4eca .. :(

110

sme6na rabota

преди 15 години

Нашата държава е за смях!

109

KingsizE

преди 15 години

prosto imali smisal da goworime kakwa darjawa sme ?Maksim za ubiistvo ne leji , a toq za nekakfi si vaflichki edna godina ...predi 2 meseca imashe oshte 1 takowa prowinenie , kadeto edna jena ot blgagoewgrad e zela 1 KEBAPCHE ot evropata i pak 1 godina ....

108

до 107

преди 15 години

Глупакът си ти, а думите не съдете за да не бъдете съдени са от Библията!!!

107

ЛОГОСА

преди 15 години

Коментарът ми е цитат по спомен от чуто по БНР интервю със Заместник -министър на Българското правосъдие след обиколка в Родните мили на всички ни Пандели / Затвори: Въпрос на *** към Зам.министърката: Защо само дребните риби стоим по затворите ?Отговор на Зам.Министърката според собствените й думи:Защото нямате пари да си платите.Какво да обсъждаме Съдебната система - НЯМА СМИСЪЛ.Още един цитат пак от Зам.Министърката само че в интервю ,,За И против Смъртното наказание" - Забележителен според мен отговор - затова го помня :Аз,съм против Смъртното наказание защото стават съдебни грешки ,а човешкият живот не може да се върне - Направо блести с Великолепието си !Коментар : Значи ще го опандизим човека с Доживотна присъда да речем вместо Смърт и след 25 години ще му кажем : Грешка станала, върви си по живо ,по здраво!Въпрос: Кое по добро грешката да е вярна и да го убием или да му съсипем живота с 25 години в затвора ?Аз,обаче съм обикновен човек, а не Високоумен Зам.Министър на правосъдието Българско.Що се отнася до Фигуриста Световен Шампион - Мога да си заложа главата ,че след туй въртене като пумпал на леда е карал колата си с това количество алкохол по добре от доста други трезви като репички шофьори.Пишеше го някъде: Не съдете за да не бъдете съдени - Кой ли *** го е написал и Защо ?

106

преди 15 години

димчо,димчооо,не знаеш ли,че от вафлите ще получиш кариеси? кой краде за 30 лева,бе момче? след тази цифра да беше наредил 6 нули...не си ли чул за вальо топлото и други такива юнаци?-ами да си се поучил...

105

преди 15 години

heheee to tova da nee kato da se napie6 i da ybie6 2-ma 4oveka

104

преди 15 години

Набива се следния извод, че строгостта на закона пада със страшна сила върху плещите на нямащите и безпомощните. Но нали точно тях трябва да защитава.

103

Смислов

преди 15 години

Това, което не проумяваш от "простата българска" работа е, че този, който краде милиони краде и подкупното ни правосъдие. А то, за да си омие очите принася за по 30 сребърника агнетата в жертва за омилостивяване на гнева народен. Като гледам на теб тази жертва е напълно угодна...

102

NS

преди 15 години

Съдебната система в България е сочена на Запад като пример за корумпираност и двойни стандарти, което позволява на известни престъпници да остават на свобода.

101

аз

преди 15 години

ли разсъждават трезво тук. Никой не дава за 30 лв такава присъда. В повечето случаи даже и обвинение не повдигат за 30 лв. Със сигурност има и други факти около присъдата. Но тук са си ги спестили, за да е по-пикантна новината. И са успели.А за такива "гладнички" горките, вече и 1 ст не давам. До скоро давах на всички ... по малко, но на всички ... от съжаление. Докато един не ме напсува, че малко съм му давала, даже и за 1 ракия не стигало. Сега им предлагам да им купя закуска или сандвич, който е гладен ще го вземе. Ама знаете ли ... никой от "горкичките" гладни не иска сандвича, закуската, хляба ... иска пари ... ама защо ли?

100

gabi

преди 15 години

ami coveka sigurno e bil gladen