10

VladTepes

преди 4 месеца

Браво на Миков - доказал се е като достоен лидер с отлична юридическа и алкохолна подготовка.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Целта е някой да останат вечно на власт. Всичко друго са празни приказки.

8

адвокат

преди 4 месеца

Престанете с лакардийте.Прокуратурата отдавна е превзета и подчинена.Ако не беше,банкянския крадец отдавна щеше да е в затвора,и да сме го забравили.

7

Анонимен

преди 4 месеца

,,Сигурно се очаква да започнат да ни изпращат някакви генерал-губернатори или наемници, които да поуправляват малко, заяви Миков."....Абе Миков...не сигурно, Ами вече са ни пратили .Отдавна.Ти къде спиш.Един генерал , ама летец...

6

Анонимен

преди 5 месеца

Така е, в момента убиват България, Миков е прав, капиталистите натрупаха богатства за 34 г. и сега се развихрят, а българина жми и трае. Капиталистите в България са престъпниците пуснати на свобода от демократите след 1989 година, както и демократите престъпно забогатяли покрай властта или с участието си във властта.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Не капиталистите натрупаха богатства, а червеното ДС ограбва населвнието и се превърнаха в д, и, в,и червени капиталисти!!

4

Анонимен

преди 5 месеца

В момента убиват България, Миков е прав, капиталистите натрупаха богатства за 34 г. и сега се развихрят, а българина жми и трае.

3

Анонимен

преди 5 месеца

До 1. Кога в *** е бил осъден политик, всички са чиста вода ненапита?? Изпират ги,препират ги и до там. Даже Кьовеши не може нищо да направи!

2

Анонимен

преди 5 месеца

Да се въведе Ценз за депутати - Половината трудов стаж да му е минал и то в България!

1

Анонимен

преди 5 месеца

А ако министъра с двойно гражданство извърши престъпление по нашите закони и трябва да бъде съден, но например има и Украинско или Американско гражданство, какво се случва? Качва се на самолета и по-живо и здраво.