22

опа

преди 4 месеца

Вярно е, 10 годишни деца вече имат менструация.

21

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен ти сериозно ли

20

Асенка Василева

преди 4 месеца

Аз от пубертета насам се чувствам жена!

19

ЗвездитеМиГоГоворят

преди 4 месеца

До АнонименИ един мармот кара самолет и пръска с ковид ;) хаххаха - Looser

18

блекрок, били и ко

преди 4 месеца

До Анонимен "Момчетата ги прави на момичета. Наричат се квази естрогени и влизат в тялото през устата" --- айде поредният констипатор.. няма такова нещо! Апвайте и пийте на воля модерна храна! 100% безопасна и ефективна е! Не пропускайте да опитате и най-новите ни гмо продукти.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Момчетата ги прави на момичета. Наричат се квази естрогени и влизат в тялото през устата - от контакта на храната и водата с всякаквите пластнасови опаковки и бутилки. През кожата - с козметика. Във водата на големи градове с рециклиране и повторна употреба, водата има остатъци от контрацептивите, които жените са пили.

16

Анонимен

преди 4 месеца

И самите деца за щяло и не щяло ги тъпчат с антибиотици, синтетични витамини, пробиотици, синбижтици и какво ли не.

15

кърнал сандърс

преди 4 месеца

Абе това със затлъстяването и хормоналните проблеми е като яйцето и кокошката... разбъркайте хормоните на един човек па се чудете после що дебелее.. не че и обратното не е възможно де.

14

фокс мълдър

преди 4 месеца

Отровната храна действа на момичетата по този начин, а познайте какви ги прави момчетата.. ама то и това е конспирация хахахаха

13

алекс джоунс

преди 4 месеца

Какво беше.. храната блъскана с хормони е конспираация, нал тъй?

12

Анонимен

преди 4 месеца

До 11 - Чиста с ДДТ и скрита радиация от чернобил....

11

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 8 - КУмАнизъм не е имало в България. А през соца храната и в магазините си беше чиста.

10

Анонимен

преди 4 месеца

В класа на дъщеря ми, слабо високо момиче с бяла майка и нигериец - баща, й почна на току що навършени 10 години. В Африка е нормално бързо да се размножат и затова съзряват бързо. В Испания най младата майка беше на 11 години. От румънско семейство.

9

Една българка

преди 4 месеца

Храната има огромно значение. Много малко българи вече готвят храна всеки ден и хранят децата си здравословно. Лесният и евтин достъп до джънк и многото обработени храни влияят негативно на децата.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Последствия от така наречената цивилизация. Храната която купуваме от магазина ни трови и уврежда, това е факт, но можеш ли да избягаш!? Нужна е радикална промяна в начина по който се храним и произвеждаме храна. И преди да ми скочат да обясняват как при куманизъма всичко било добре само ще ви кажа, че при куманизъма оцеляхте щото бабите и дедовците на село си гледаха животни и зеленчуци и хранеха новоизлюпените панелкаджии, това имам да ви кажа!

7

Един

преди 4 месеца

Едни дечурлуга на по 13-14 години абсолютно всеки петък ми поръчват по два грама. Опасна работа са тия малките днешно време. Браво. На техните години още с колелета и шейни се занимавах. А те вече дрешки, стойки, партита, някоя далавера 100% щом имат пари за бяло нон-стоп.

6

Анонимен

преди 4 месеца

От химията е! Има стотици химии които се използват в индустриалните процеси и влияят на хормоните. В случая става въпрос за химикали които имитират естрогена. Тях ги слагат навсякъде. Най вече в пластмасите.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Спрете им интернета и ще им мине

4

Анонимен

преди 4 месеца

Те момичетата станат на по 11-12 и почват да разгонват като кравата Сивушка на село, опасни са!

3

Преди време четох

преди 4 месеца

друга статия на тази тема.Там се казваше, че при южните народи пубертетът настъпва по-рано, отколкото при северните. Също така, в по-ново време пубертетът настъпвал по-рано, отколкото през Средновековието и обясняваха това с по-пълноценното и обилно хранене. Даваха и примери. През Средновековието Църквата е забранявала да се консумира брак преди невестата да е навършила 13 г., въпреки че в някои части на Северна Европа първият мeнзuc на девойките идвал на 14, дори на 15 г., а на юг - на 11-12 г.