51

Анонимен

преди 4 месеца

А откъде Путин да знае дали Украйна също не го прави? Макар че Украйна точно заради Русия престана да е ядрена сила! Но не завинаги!

50

Анонимен

преди 4 месеца

бг знаят ли живота русия или само се прветряват устата си или чухте как вашата фор де лаен цяла европа да лъже че русия им свършиха автоматите и ракетите и всички сте един дол дренки лъжливи гече та

49

пасарела

преди 4 месеца

Тоя луд / нарочно не го назовавам по име , защото ме е срам // мисли само за оръжия и война ! Хората от цял свят се борят за мир , любов , песни , щастие , а нашия всекидневно ни плаши с нови и нови ракети , самолети , дронове !!Завоевател надминавайки и сатрапа Сталин !!

48

Анонимен

преди 4 месеца

Супер, тогава нека руснаците живеят с ядрения си арсенал и се хранят с ядрени бомби!

47

анонимен

преди 4 месеца

бий вова, наред, укрофашистко семе да не остане на земята! половината свят е с тебе, останалите са уплашени!

46

Анонимен

преди 4 месеца

Мамини знаячи бе

45

Хм....

преди 4 месеца

Е добре де, нали имаха 4-5 хиляди бойни ядрени глави тия.Това е предостатъчно за да затрият цялата планета.За какво им е да подобряват ядреният си арсенал?Тия вместо да подобрят живота на руснаците си подобряват ядрения арсенал.Няма такава друга нация.

44

Анонимен

преди 4 месеца

до 47 - А ти си овсъ с мозък на пиле. Дърдорко мамин

43

Анонимен

преди 4 месеца

Хубаво щеше да е и да подобри живота на руснаците ама те са барани...каквото им поднесат...

42

Анонимен

преди 4 месеца

Нема смисъл китайците да нападат Русия. Те вече я колонизираха, защо им е да се хабят.

41

Анонимен

преди 4 месеца

То паншото някой е тръгнал да ги напада. Най-много китайците да ги подхванат след години като намалевт ресурсите

40

БЕН

преди 4 месеца

Какъв доволен вид, ще свърши като Чеушеско и Кадафи.Ако има ад щесе пържи в казан, малко нахъсано небогоогодно човече.ЗА какво се бори и той не знае . Хипотетични мисли за надмощие.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Русия е по-зле от Северна Корея,а пак Руснаците са по-зле от Корейците от Северна Корея.Те поне не загиват на фронта.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Този все повече започва да прилича на лидера на Северна Корея ,а Русия вече е Северна Корея. Аз не мога да разбера каквъв човек е Руснака. Толкова да е зле не вярвам, но пак вижте какво се случва. Путин ги изолира,манипулира и си прави каквото си поиска с тях. Не моха да повярвам нормален човек да отиде на фронта да унива заради идеологията на един ненормален възрастен дърртаккк.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Подобрява се и количеството на външни клозети, ако да са измрели 500 000 млади русначета. Всичко е точно, стабилка е.

36

Анонимен

преди 4 месеца

До 27, толкова неграмотна, нечетлива и пълна с правописни грешки драсканица, може да сътвори само русофил, ама дори и за тях това е от най-ниските нива русофили! Според мен м0дераторите на сайта освен цинични, трябва да трият и подобни неграмотни коментари! Това което е сътвори тоя субект, си е жива гавра с българския език!

35

НОСТРАДАМУС

преди 4 месеца

НАТО никога няма да нападне Русия, ако някоя държава за в бъдеще желае да нападне Русия ,това ще е Китай.Излично е новото атомно въоражаване.Болшинство от руските хора ще живеят бедно.НАВАЛНИ СМЕЛ ЗАЩИТНИК НА ДЕМОКРАЦИЯТА ДА БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ И ТОГАВА СВЕТЪТ ЩЕ СИ ОТДЪХНЕ.

34

Алекс

преди 4 месеца

До АНОНИМЕН22 Путинофил влиза в обороти.Истината боли.Статията е за Путин и Русия,не за България.Отклоняването на темата е доста елементарен трик.

33

Анонимен

преди 4 месеца

За рашките една дума е достатъчна - ко-му-нис-ти, далеч от Бг.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Днес финландския премиер е подписал във Вашингтон, договор за задълбочаване на сътрудничеството си със САЩ в областта на отбраната, като отговор на заплахите на Путин че щял да разполага значителни сили в Ленинградския окръг (друг е въпроса от къде ще ги вземе тия "значителни сили")! Най-веорятно това означава че САЩ ще започнат разполагане на съвременна бойна техника във Финландия! Путин и путинци се наиграха този път...