65

Ангелина

преди 4 месеца

"Антибиотиците" най- често ги употребяват за щяло и нещяло ,считащите се за интелигенция .....,но с това всъщност показват своето невежество,както "пациентите" ,така и "лекарите" ..Всъщност едни "необразовани хора" живели преди нас ,са знаели ,че всичко ,което е нужно на организма ,за да се възстановява и лекува е "вътре в него" и в природата. Това "учените глави" с "титли" от плагиатстване - не го знаят....

64

MIKE

преди 4 месеца

От както е изобретен Пеницилинът се води този дебат-повече от 80 години вече. Още от първият момент започват да плашат хората с пристрастяаване на бактерийте към антибиотиците.Забравят една подробност:бактериалните инфекций не са еднотипни, макар и близки те са различни,както и вирусните мутации са безкрайни.Няма как да се пристрасти една бактерия към антибиотика когато при следващата инфекция тя е различна.Антибиотиците удължават продължителността на човешкия живот почти двойно след началото си

63

Аз

преди 4 месеца

Децата ми не са спрели да боледуват от началото на учебната години - то не беше стерпокок, мораксела, пневмокок. Покрай децата и ние със съпруга ми бяхме болни. Всеки път беше като игри на волята докато намерим изписаните ни антибиотици обикаляйки цяла София, че и провинцията. А след като въведоха електронните рецепти стана АД!!!Вместо да си признае некадърността си седнал да ни обяснява как не трябвало да пием антибиотици! Нагли, корумпирани и некадърни - това са кадрите на сглобката!

62

Мен

преди 4 месеца

И кво като сме на второ място в европата по употреба на антибиотици? Ей голем рев значи. Да не би да има недостиг за износ, та толкова се напинят да ги ограничат завалийките. Да ги ожалиш горкичките. Ццц... Отидоха им комисионните. Не могат да ме убедят, че всичкия този труд е за доброто на народа, та ако ще челна стойка да направи тоя т.нар. министър. Ай сиктир.

61

астора

преди 4 месеца

Софтуера на ел. рецепти е околу 380милиона лева,и е по обществена порьчка. Лекари и фармацефти плащат за софтуера по 180-200лв на месец за да изписват лекарства по ел. рецепта. А ние си пиеме антибиотици като гроздова ракия. На кой е нужна ел. рецептата и защо. Само за парите от софтуера. БГ далавера

60

Анонимен

преди 4 месеца

Знахар е този човек, който като се съсредоточи и примерно си сложи към теб ръцете и от ръцете му започват да излизат искри, които се поглъщат от твоето тяло. Около всяко човешко тяло има "АУРА" - енергия ... ако някъде ..примерно около шията ти твоята аура - енергия, която тялото ти излъчва има дупка. Това означава, че някой използува твоята енергия за себе си!

59

Анонимен

преди 4 месеца

дрън дрън в мелницата с електроните рецепти я се скрии

58

Анонимен

преди 4 месеца

Знахар и Морал! са лекарите, които приемат енергия от космоса и могят да ти я предадат и на теб за да оздравееш, понеже имат Морал.... Докторите ти изземват космическата енергия която ти - клиента приемаш от рождение от космоса и ти дават, като им платиш, хапчета за спиране на тази здравословна и необходима за човешкия организъм енергия!

57

Анонимен

преди 4 месеца

Най-болните пият най-много антибиотици! Ако искате да сме здрави, намерете читави лекари, спрете да ни тровите с вредни храни от модерната търговия!

56

Анонимен

преди 4 месеца

Ми те са за това, да се пият.

55

Гадна Твар

преди 4 месеца

От поне 15-20 години в България рекламите по ТВ са почти 90% свързани с лекарства и химически препарати, наколенки, тоалетна хартия. Болна нация...

54

Маг Минчо

преди 4 месеца

Който не пие от казан, пие от аптека! Доказала се през годините бг поговорка!

53

онио от Витошка

преди 4 месеца

Всеки умник който отрича съвремената наука,може да пие газ,мас и оцет. Никой не го спира!

52

IQ 3.14

преди 4 месеца

До Бр до 45тва е айтиброкеровисшиста, начел се е на термини във бгмама и сега спами.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Проблема за вземане на "антибиотици" е че по времето на социализма, така ни ги праскаха в мозъците, че са лековити ....та чак до днешни ...информационни времена хората се блъскат по стените на кабинетите на докторите да им ги изписват!

50

Анонимен

преди 4 месеца

От както съм се родил, не съм вземал антибиотици. Единствено като малък, понеже нямаше как, ми даваха да използувам като дойде зимата, аспирин, аналгин хинин.... и толкова.... минах на чайове, билки, цейлонски цинамон, турмерик - куркумин, какао на прах, лют чевен пипер, черен пипер, чесън, лук, пелин, зелени орехи в алкохол разтворени, семена от карамфил, хвощ, прополис, шведска горчивка, кисело мляко заедно с магданоз, масажи от масажерки, правя си масаж на пръстите и точките по стъпалата!

49

Цъ до 50

преди 4 месеца

ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В ЛЕКАРИТЕ, А В АПТЕКАРИТЕ, КОИТО ПРОДАВАТ БЕЗ РЕЦЕПТА. ЦЕЛ - ТЪРГОВИЯ.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Вредата от антибиотици БЕЗ ПРИЧИНА Е ГОЛЯМА И ВСЕКИ ЧОВЕК БЕЗ ГЕТОВ ЗНАЕ ТОВА!! СМ.ЕШН.ИК!

47

Нане Вуте

преди 4 месеца

Много лесно могат да се контролират антибиотиците без значение с каква рецепта. Контролират се лекарите , какво и защо исписват! На тяхната съвест е какво исписват!!!!

46

Бр до 45

преди 4 месеца

Така е, колега, но докато излезе след 3 дни антибиограмата - пациентът ще е в сепсис и 3 антибиотика няма да му помогнат!