147

Анонимен

преди 4 месеца

До 147....Ти живял ли си преди 1989 г......Или май си чувал...

146

Анонимен

преди 4 месеца

Какво да му слуша?...Все едно слушаме Митрофанова.Същите комунистически призиви за ,,демокрация".Казано е в Писанията....,,по делата ще ги познаете".Какво има един комунист агресор , да има да ни казва И то по тема , демокрация Да ходи в Русия , там да приказва.Там нужда имат.

145

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на Волгин! В тая професия без морал, чест, смелост и страст към истината си просто един дръжкофон със слушалка в ухото.

144

Анонимен

преди 4 месеца

Преди 1989 нямаше такава цензура и демагогия, както сега. Свободата на словото при капитализма в България се оказа невъзможна работа.

143

Анонимен

преди 4 месеца

Всъщност какво работи СЕМ и има ли нужда от него? Подобни бяха цензурата и демагогията преди 89-а. Сбогуването с комунизма е трудна работа!

142

Анонимен

преди 4 месеца

В България има жестока цензура след 1989 година.

141

До 145:

преди 4 месеца

Моите наблюдения са точно обратни. Най-деградиралите нapкомани и алкхoлици в България са елементарни хора на copocoидни позиции, без никаква квалификация, мързеливи, много от тях са жълтопаветни некадърници и корумпирани чиновници, които си пазят държавната или общинска службичка като ходят на платени протести. Най-неадекватните и злобни коментари са с антируска насоченост. Точно сега за да застанеш на какъвто и да е държавен/общински пост и за да крадеш, трябва да си сopocoид.

140

Анонимен

преди 4 месеца

Диктатура , цензура ,крепосни ,Гьобелс,тоя тумор се бори само на улицата както направиха румънците с Чаушеско

139

До 142

преди 4 месеца

Личните ми наблюдения са, че главно феновете на Русия се увличат наркотиците и алкохола. Все пак България е в съвсем друга орбита на влияние и, предполагам, опиатите са средство за по-лесно възприемане на реалността. Сидеров е пример, който веднага ми идва наум. Впрочем голяма част от руските граждани под благоденстващото управление на Путин използват същите механизми.

138

Анонимен

преди 4 месеца

Фашизираният режим в България начело с всевдоакадемика се взема насериозно. Като че ли нещо зависи от дъртия сдyхан Магарев, кyцият дeбел хипертоник Тиквата, тлъстия Пеевски, който в Дубай бе пребит и вкаран в реанимацията, гнома и мравовояда, както и наркоманите с харвардски 3-месечни курсове. Т.н. българска армия от дебели полковници може да бъде смляна за няколко дена дори от ловните дружинки в северна Турция.

137

Анонимен

преди 4 месеца

Какво ви пречи Волгин? Той заема времето в БНР по-малко от 1%. Слушайте си останалите 99% сopocoидна пропаганда и си мислете, че сте на правата страна на историята. Егати фaшизираните нискоинтелигентни тaлибaни!

136

До 138:

преди 4 месеца

Недей да мъчиш човека с логическо мислене, извличане на причинно-следствените връзки, метафизика и процеси. Не разбра ли, че имаш за опоненти хора с нисък интелект, които са функционално неграмотни, а на повечето мозъците са им опържени от дрога и алкохол.

135

Анонимен

преди 4 месеца

140 Не са много,те ако бяха много, досега да са ни пратили да мрем заедно с укрите.Малко са но са овладели властта и медиите.

134

Анонимен

преди 4 месеца

Слугите на Сащ и Украйна са много

133

Анонимен

преди 4 месеца

Как ще го изслушват?Господин Пеевски каза ли не?Каза!Въпроса е приключен.

132

Анонимен

преди 4 месеца

До Когато - Обявяването за неприятелска е следствие. Потърси причините и тогава се прави на умен.

131

Анонимен

преди 4 месеца

Вече имаме Българско Нацистко Радио и Българска Нацистка Телевизия. Цензура и репресии, политически нацистки и фашистки аргументи на обершефовете на БНР и БНТ. Следващата стъпка, след спиране на свободата на словото, е физически репресии, както след поемата "Септември". Фашизъм в действие.

130

Анонимен

преди 4 месеца

До Интервюто в НЕТА - Още вчера имаше интервю в нета с нея и Недялко недялков. И в момента напровеждането му, и на запис, и предадено с текст въпроси и отговори.

129

Анонимен

преди 4 месеца

Това означава ли, че тя няма право да дава интервюта на когото сметне за добре!

128

Дон Кикот

преди 4 месеца

С тая червена вратовръзка като някое пионерче много е смешен и прилича на издухан кълвач на снимката :)