87

Анонимен

преди 4 месеца

РОШАВИЯ АНГЛИ4АН,БЕШЕ ПРАВ ,АКО СЕ БЯХА ОСТАВИЛИ НЕЩАТА ДА СЕ РАЗВИЯТ ПО ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР,НЕМАШЕ СЕГА ДА ИМА НУЖДА ДА СЕ ИЗХАРЛЯТ МИЛИАРДИ

86

Анонимен

преди 4 месеца

Нали четохте последните разследвания, че вече е сигурно, че вирусът на ковид е изфабрикуван в лаборатория в Ухан, по задание на американска фондация, което задание е било да се преработи SARS вируса, да му се добавят кукичките за да се захваща по-добре към човешките тъкани...

85

Нане Вуте

преди 4 месеца

А бе ваксините ще ги фърлят, ама по интересният въпрос е ще върнат ли парите гинеколожката проста и мъжа й???

84

Коментар

преди 4 месеца

Да помогнем на Украйна като им пратим 4 милярда евро във формата на ваксини. Урсула вече ги е осребрила така че остава да платим само транспорта и ще бустнем Украинската армия с по три дози за 2 дена.

83

Анонимен

преди 4 месеца

Пазарна икономика? Още 4 години ще се произвеждат ненужни ваксини които ще се изхвърлят в ***. Поне да се споразумеят да дават парите без Файзър да произвежда нищо, за да се спестят пари за унищожението и складирането, и да се намали замърсяването.

82

Шиле за бай Ставри

преди 4 месеца

КЪДЕ Е НАШИЯ МУСТАКАТ БАЙ ШИЛЕ който ежедневно бълнуваше за трупове в чували и ужасяващ брой болни .... Дайте информация колко подкупи е взел от фармамафията .... трябва да е вече в затвора тоя мустакат измамник. След тази "ужасяваща" пандемия се оказа че броя на починалите след усложнение от коронавирус СА САМО 2-3% ПОВЕЧЕ ОТ ПОЧИНАЛИТЕ В СЛЕДСТВИЕ УСЛОЖНЕНИЯ СЛЕД ПРЕКАРАН ГРИП от годините преди пандемията...... ФАКТ. И то в страна като България където масово се отказваше ваксинирането.

81

Анонимен

преди 4 месеца

До къде се е докарала някога велика Европа!

80

do 100

преди 4 месеца

Ако народите не могат да направят нищо този ,които ни гледа отгоре не забравя!

79

Анонимен

преди 4 месеца

Най-голямата корупционна сделка в историята на ЕС. Обаче Урсулата си е на свобода. Няма какво да се сърдим на нашите политици, след като в ЕС корупцията много по-голяма!!!

78

Анонимен

преди 4 месеца

Нали управляващите пращат всичко "негодно" към Украйна. Защо не пратят и ваксините?

77

Анонимен

преди 4 месеца

Мъжът на Урсула работи във Пфайзер. Що се учудвате толкова - същата шуробаджанащина, ама в 100-кратно по-големи размери. Като свърши скоро войната в Украйна, се гответе за нова пандемия. Ще се редуват пандемия-война-пандемиия, докато вкарат дигиталните пари и ни отпускат жълти стотинки за екзистенц минимум. "Матрицата" започва да се превръща в реалност, за жалост.

76

Анонимен

преди 4 месеца

Да почива в мир депутатът от ЕС, разследващ Урсула и връзките и с Пфайзер.

75

Antidot

преди 4 месеца

Всички, които си сложиха имат някакви странни бъгове, кой не може да забременее, кой не може да се оправи от настинка по 2 месеца. На всички ваксинирани рязко им побеляха косите, нищо, че са в 20-те и 30-те. Това забелязахте ли го?

74

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е виновен! Ако не беше той всичките тези дози щяха да бъдат оползотворени по предназначение. С неговата невиждана в историята на човечеството непровокирана агресия срещу целият колективен запад леко раззпърррдя измамата коовид и геноцида наречен "ваксинация"!

73

Анонимен

преди 4 месеца

Щом ТРЯБВА да се купува, значи има ДОГОВОР. Обикновено договорите се подписват от две страни. Виждаме договора и имената, намират се подписалите го и на площада в Брюксел да започва масово, коледно празнуване - бой, еване, бой, еване, бой, еване, докато пищят и викат как са искали да ни спасят и че всичко е било от любов към народа.

72

КОНСТАНТИНОВ

преди 4 месеца

БРЮКСЕЛСКИТЕ СЛУГИ НА САЩ ПРАВЯТ КАКВОТО ИМ НАРЕДЯТ КРАВАРИТЕ.СКОРО РУСИЯ ЩЕ ПОПРАВИ ТОВА.

71

Анонимен

преди 4 месеца

"Междувременно ваксините ще продължат да пристигат, тъй като преразгледаният договор с Pfizer задължава европейските държави да купуват ваксини поне до 2027 г." Комисионната на Урсула за този договор вероятно ще е достатъчна за поне десет поколения напред в семействпто й да се къпят във върховен лукс.

70

Гошо

преди 4 месеца

Всеки висш ръководен кадър понякога взима грешни решения. Примери много. Трагедията тука е че тези които са взели това решение дори не си подават оставките (не говоря за затвор) и дори с половин уста не казват СГРЕШИХ, а продължават лицемерно да ръководят ЕС. Страдаме всички ние. Печели едрия капитал. И ако някой надигне глава едрия капитал го смачква.

69

Анонимен

преди 4 месеца

В заглавието се крие каква ЗВЕРСКА корупция се шири в тая сатанистка клоаака ЕС. Значи ги купуват от файзер с НАШИ пари и след година ги изхвърлят, и така до 2017. А престъпниците от файзер ще гушкат милиардите и ще ги поделят с онези които са измислили тези брилянтни правила. На това и КПСС ще им завиди.

68

Филантроп

преди 4 месеца

Благодарение на традиционните ваксини и доброто равнище на живот имаме нарастване на населението, но сега е време да разбием жизнения стандарт и да използваме новите видове ваксини за необходимата депопулация