111

крас

преди 6 месеца

До ))Само фашагите в Белене и краварските ***.

110

Крико

преди 6 месеца

Поредния болен мозък. Само се питам едно, целия "цивилизован свят " както те си го наричат се изправи срещу "руския" агресор санкции манкции оръжия за украйна и накрая някаква белгииска фуражка , казва че раша може да отвори нов фронт ????? Еее баце една изтощена държава санкционирана по всички линии не отваря втори фронт при това с натовска държава . Или този говори пълни врели некипели или нато е просто филиал на цирк Буш пояснявам :цирк Буш - смехотворно и жалко зрелище, при което много хора откровено се излагат (ако са политици по предварително подготвен сценарий)

109

Магелан

преди 6 месеца

Предлагам всички русофили в БГ са ги водим на отчет и са ги пращаме в Коми на минус 50 градуса са режат дърва за ковчези на всички изтрепани пияни мужици и бляди на Путин. Ха,ха,ха

108

Шопендар

преди 6 месеца

В последните десетина години,от брюксел се леят бисери,и се роят управници които докараха европа до колапс,и то такъв хаос,какъвто не може да причини и най лошия путин.германия ври и кипи,франция също,италия също,холандия също,навсякъде алтернатувата превзема властта,и искат да се откъснат от брюкселските зелки които се чудят как още да разсипят ес,и разбира се си търсят виновен в лицето на путин.язък за хубавата идея за ес.

107

ХАХА ХА ХА!

преди 6 месеца

На старха очите са големи а на краваромучалките топките са малки - като оризови зрънца!

106

))

преди 6 месеца

Трябва да се регистрират русофилите по форумите , и да се подготвят затворите , с русофилите по руски ;)

105

Реалист

преди 6 месеца

НАТО натиска за изток и лицемерно говнори за Русия, дето щяла да го напада. Колко ли мaлoyмниka ще се вържат на подобна партенка?

104

))

преди 6 месеца

Прав е , и трябва да затворим русофилите в Белене , като пета колона.

103

Анонимен

преди 6 месеца

Естествено. Като продължавате да дразните мечока.

102

Напразно е

преди 6 месеца

Един психясъл старик,с мания за величие и непогрешиммост, с параноята,че е мисия за русия....не може да бъде разубеден. Крайно време е ,всеки да разбере,че украинците са прави , докато е жив путин война ще има......

101

Той

преди 6 месеца

Тези всички са изтрещели, защо му е на Путин да напада Европа.Всички свирят под свирката на общ диригент,крият се зад обща маска и настройват хората един срещу други. Охолно живеещия европеец няма да воюва с никой ако не му е ясно на този плъх.

100

Анонимен

преди 6 месеца

Да я разубедим, понеже в туй НАТО вече само ***. Няма кой да се бие, раиш....!

99

Анонимен

преди 6 месеца

Турция има огромна армия и военна икономика,осигуряваща й 70% от въоръжението! Вече е и с капацитет да печели милиарди от продажбата на свои ракети,дронове,танкове,хеликоптери и др.Турция няма намерение да воюва с никого,тя просто прави пари от всичко и всички!Пък и се очертава за в бьдеще да е лидер на тюркоезичните нации от Средна Азия,богати на ресурси-всичките, правещи всичко вьзможно да се откъснат от руските окови!Русия опълчи ли се ср/у Турция ще има неминуем отпор от своите мюсюлмани!

98

Анонимен

преди 6 месеца

Белгия, България, Литва, Латвия и Естония - най-могъщите армии в света. Само те ни предпазват от Путин.

97

Анонимен

преди 6 месеца

и този е с разместени гюлета в главата

96

Анонимен

преди 6 месеца

Проблемът е, че трябва да се разубеди НАТО да напада Русия или други държави, както сме свидетели в последно време

95

Анонимен

преди 6 месеца

страха е голяма работа

94

Баба чичолина

преди 6 месеца

Мечка не напада първа оти е по,-умна от орела,който е една проста птица с мозък на грахово зърно.

93

1262

преди 6 месеца

Украйна съществува от 9-ти век. Киевска Рус. Основана е е от варягите. По това време московитите са скачали по дърветата.

92

АНОНИМЕН

преди 6 месеца

До Алекс Ало пъпчивит, държава Украйна знаеш ли от кога има?!! И те неблагодарниците, не стига, че им се разреши да направят държава на руска територия, ами тръгнаха да избиват и тормозят руснаците. А те са на собствена територия, не измислените украинци.