191

Цитат

преди 6 месеца

"Лоши държавници се избират от добри граждани... неучастващи в гласуването." Дж. Жан Натан

190

Мдааа

преди 6 месеца

"В наше време един политик казва истината само тогава, когато нарича друг политик лъжец!" Алфред Нюман

189

Срам и позор!

преди 6 месеца

ИТН и Възраждане са срам и позор за Българския парламент, първите с ниска култура и вулгарни, вторите агресивни диваци и конфликни истерици!

188

Анонимен

преди 6 месеца

Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия. Борисов, пеевски, Гешев те сглобиха това правителство, от слугинажи, слуги на сащ, за да спасят кожи. Пеевски е престъпник, доказан от сащ и той ще променя българската конституция, един престъпник. Парадокс, хора събудете се, сега може и байдън да ви управлява с тези промени, не че него правят. Ние станах ме най големите слугинажи на сащ и нато ,вкараха България в ада

187

Анонимен

преди 6 месеца

Шоуто на Инт в НС Трифонов заработва за наша сметка Колко милиона за избори в чест на ИТН Сега стана ясно защо имаме ИНТ и Копейки създадени и финансирани да рушат и разделят брутално държавата

186

Главанак

преди 6 месеца

Не са виновни тези нещастници,а тези които ги изпратиха там. Престъпната сбирщина на мафията герб,начело с оня тапир от Банкя,с шегата предатели от пп дб води страната към гибел.Дана по скоро хората го разберат.Но.....явно още не са го разбрали и осмисли! Само трябва да се получат от нашите съседи,сърбите,където десетки хиляди са на площада! Ние не излезем,тежко и горко,най вече на децата ни!

185

Анонимен

преди 6 месеца

АМА ВЕРНО ЛИ ЩЕЛИ ДА ПРАВЯТ ПРОМЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА - СОФИЯ ЩЯЛА ДА СЕ КАЗВА ВЕЧЕ ШОПАРЛАНДИЯ?!!...

184

Анонимен

преди 6 месеца

Башибозук означава опълчение/опълченец.

183

АЗ

преди 6 месеца

Никой не се интересува от мнението на Тошко Африкански и на живия мъртвец Славчо !

182

Анонимен

преди 6 месеца

Вместо да го адресирате това до президентството вие кльопате по НС (към което, между другото, и вие сте част). Много глупави чалгари.. всияки бият там където не трябва..

181

Катя

преди 6 месеца

Ха,ха,ха е що стоите в това сборище на морално деградирали нещастници?! Ха,ха,ха, ах тия пачки

180

Драги българи

преди 6 месеца

Честита Промяна ! Вие си я пожелахте !

179

аэ съм

преди 6 месеца

Преди време на един англиски сайт написах коментар и получих реплика от турци че "Турция притежавала България" тогава ги запсувах и им отговотих че не е така,сега вече се убедих че са били прави.

178

Анонимен

преди 6 месеца

Точното наименование е "парлама",а е парламент.Учете турски,защото тея искат да ни правят част от Туршия и пак да ни поробят.Неслучайно променят историята,храчат по българското знаме и приеха промени с двойно гаржданство да са депутати.

177

До 101

преди 6 месеца

"Ами просто са по друг календар"______Така е, целият календар на руснаците е тотално сбъркан! Както и на русофилите- като ей този морално извисен чалгар на снимката.

176

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно ми е, лично на мен, Ицо "Хазарта" и той ли е гласувал ЗА промените. Изобщо, бих желал да получа списък на всички депутати гласували "ЗА".

175

Рендету

преди 6 месеца

Мдаа...., тоест, единствената партия в парламента на Бг, "Възраждане", която се опитва да брани и защити националните интереси на държавата ни е наречена "б////аши////к, е, тогава се питаме: Като какви се явяват представителите на турската етническа партия ДПС в Бг-я парламент за г-н Тошко Йорданов - може би, за него те са спасителите на Бг????

174

аноним

преди 6 месеца

Тоше,с теб,и за теб сме!Ти си нашият герой!

173

Лили Петрова

преди 6 месеца

Какъв език Боже мой!!!

172

Анонимен

преди 6 месеца

До 182 И кой точно закон и на кой ще служи на тях или на посолството и посланика,на Сглобката на кой .От такива хора закони никой не иска