31

Анонимен

преди 4 месеца

Господ го е пазил.Да запали една свещичка за здраве и да благодари.След случая със Сашко от Перник той получи ангел-хранител отгоре заради вярата му.

30

Сатир

преди 4 месеца

Не е ли голямо за пиратка. Някой го знаеха преди да знаят. Що ми намирисва на постановка от хора които им зле покрай Гешев.

29

IQ 3.14

преди 4 месеца

До Даа взривните вещества са химически маркирани при производството си и има само една братска държава дето произвежда такива без маркери. тука няма абсолютно никаква загадка, това че не е общо достояние не означава че не се знае.

28

ПроСоТо

преди 4 месеца

нима?...ВЕЧЕ ?!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Хумор :D.Ето за пример какво прави 2 килограма:https://youtube/watch?v=hLaplT5SUzU

26

Емо

преди 4 месеца

Пак ни вземат за канарчета. Нитропента е ВВ, по-мощно от тротила, 8300 м/с скорост на детонация, с него правят детониращи шнурове и някои видове капсул-детонари, а и се намира по-трудно, тротила е масово произвеждан и разпространен, докато това е по-рядко срещано и точно затова не би го използвал някой, който не иска да го хванат.

25

Анонимен

преди 4 месеца

До 19 - Дъра някой хора в ареста с години. Това не е малко. Ти не би ли си отмъстил, ако можеше?

24

Анонимен

преди 4 месеца

До 22 - Тракторът беше предаден. Така и не се чи, какво стана с "оцелялата" жена и какво е казала. Тя е усояла да види стрелеца, а тогава какво ли остава за тримата охранители. Подобно на Баретата, Алексей си наемамше бивши военни и командоси. А тея тримата убавци, нищо не видели и не разбрали кога и накъде избягал стрелеца. Да бе, да!

23

Анонимен

преди 4 месеца

Леле колко мъка има у следствието... и експертите....Защо се излагате ?

22

Анонимен

преди 4 месеца

Има един заподозрян -Гешев.

21

mda

преди 4 месеца

а убиеца на трактора след 12 години ще излезе експертиза, че е стрелял точно и е бегал бързо. добри са държавните служители, на заплатка , 40 дни отпуск, бонуси и всяка година по 10-20% увеличение на заплатките.

20

Приятел на храста

преди 4 месеца

Ако беше от 2 кила нагоре още щяха да запълват дупката, а той взирва даже не сабори и малкото невинно храстче .... хахха

19

Анонимен

преди 4 месеца

Или можеби нарочно стоят на трупчета,под трупчета и над. Как може да има дела,който да падат заради срок или липса на доказателства. Ако се иска може да се свърши работа. Без значени от кой и какво. Но за Вас инза съда бе Важиноравилото ,че няма невъзможни неща. Жалко за народа и държавата. С корупция сме закърмене и за това лечение скоро няма да има.В България осъден политик и мафиот няма и няма да има.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Защо някой ще иска да убива Гешев, при положение, че не е вкарал в затвора никого? PR акция си е това, нещо като "атентата" срешу Доган навремето - с газов пистолет, който не е бил и зареден /да не стават грешки/.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Значи още се води следствие за м омото атентатче на Гешев а Алексей Петров прекратиха всички разследвания и свидетел избяга в чужбина или го пратиха там

16

Име

преди 4 месеца

До баба мара 3, те не са за затвора, а за б****o!

15

Име

преди 4 месеца

Наместихте ли експертизата така, че да изглежда стряскаща?! 🎭

14

От посолството

преди 4 месеца

Разследването единодушно и без възражения заключи, че има руска намеса! Вероятно е изпозлвана руска специално обучена ***, която е пренесла малки модули с размери на орехи и ги е свързала последователно! Молим гражданите да запазят спокойствие и да не приемат орехи от случайни катерици, колкото и да са изгладнели след промяната!

13

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Хахаха 2,5 килограма заедно с прахоляка след уларната вълна!

12

ЦАР

преди 4 месеца

100 мегатона е не лъжете!