9

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 3 Ако благодариш на мен - не, не съм имал историческата възможност да бъда комсомолец. Но ако те интересува дали такъв шоколад съществува, просто напиши в Гугъл "Един метър шоколад". Тъкмо ще видиш къде в София можеш да си го купиш, не го продават на много места. На гърба на всяка опаковка е написаната историята, която преразказах тук.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Шринкфлация, грийдфлация и подобни практики - еми сами си го набихте, сега няма как да ме накарате пак да купувам боклужи, мерси за услугата!

7

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 6. Що да се не борят ? Научават се и правят по-хубави. Ако могат разбира се и това им е целта.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Със швейцарските шоколади ли ще се борят по качество, със френските по разнообразие или с евтините украински по цена? Всички ниши са заети. Нали, зарежи, че нашия национален опит с шоколада е 0, ако не броим "Своге", дето даже пенсионерите не искат да го купуват...

5

Анонимен

преди 4 месеца

Това жълто-синьото парцалче къде се вее отзад ......

4

Анонимен

преди 4 месеца

Тцъ тцъ тцъ .. звучи почти като приказката за Ротшилд с ябълките, но оня бил уж по-беден

3

Анонимен

преди 4 месеца

Мирси за рекламата пълна с комсомолски фантазии

2

Анонимен

преди 4 месеца

.... Свищовлиите забелязали, че на всяка вечеря на масата на висшите офицери се слагат много дълги шоколади и предложили те да произвеждат такива от местни суровини. Руснаците се съгласили при условие, че ще се правят по същата рецепта, по която са били правени за императора до този момент. Рецептата била съхранена у потомците на някогашните производители от град Свищов. Доколкото знам, имало и запазени форми за приготвяне на царския шоколад. Но с интерес ще опитам и този на Бенямин.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам каква марка е шоколадът на братя Бенямин. Идеята им е добра, но има една нашенска фирма, която вече я прилага. Казва се "Един метър шоколад" и можете да си поръчате такъв - дълъг 1 метър, а също и с дължина половин метър, върху чиято картонена опаковка да има такъв надпис, какъвто вие пожелаете. Производството на този вид шоколад е всъщност възродена традиция. По време на Освободителната война руският император е прекарал известно време в Свищов, където е бил главният щаб. Свищовлии ....