40

Анонимен

преди 5 месеца

Свобода и демокрация, хахаха. Хубава заблуда за милиони.

39

Анонимен

преди 5 месеца

Да живей новият-стар тоталитаризъм да живей! :)

38

Анонимен

преди 5 месеца

А е къв е тоо трансформънс бе? От както някой е гледал глупавата поредица, нещо не е наред! Сменяйте белото с кафяво!

37

Карам само класики

преди 5 месеца

Основно ме интересуват съвременните класики от 1980г. до 1999г. и определени култови модели - японски и немски. Това беше златната ера на автомобилостроенето. Съвременните коли не представляват интерес за мен.

36

Анонимен

преди 5 месеца

бедняците сме с аналогови автомобили, нас никой не ни следи

35

Анонимен

преди 5 месеца

Има кадърни, ще им хакнат софтуера и готово, ще забрави всичко.:))

34

Трай, не думай!

преди 5 месеца

До Не знам /30/ Значи не правиш любовни срещи в колата си? Или ги практикуваш, за да не се харчиш за мотел, но си още ерген и не ти пука? Внимавай да не свикнеш, защото ако се ожениш и после тръгнеш да се развеждаш, не се знае към какъв частен детектив ще се обърне жена ти и той откъде ще вземе компрометиращи данни.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Гответе се за новата мода, освен дето искат по 100к за сапунерка с ел.двигател ви готвят и още по няколко стотин евро месечно абонамент за услуги, като подгряване на седалки и волан!

32

до 34

преди 5 месеца

Гащниците пред панелките обикновено се надлъгват как американците ги следят, норвежците им взимат децата и така нататък :)

31

Анонимен

преди 5 месеца

Свободата на словото е най големия проблем на ЕС, затова трябва да бъде санкционирана.

30

Анонимен

преди 5 месеца

Данните от IoT се събират от 14 години... Нищо ново, нищо интересно. Тези данни струват пари. От тях се вадят ценни неща. Не, Баньовци, НИКОЙ не се интересува от вас като личности. Интересува се от интересите на масата, например, от навиците и така нататък. Карайте там старите барутници и се надлъгвайте пред панелките кой и как ви следи :) Дори семейството ви не се интересува от вас, камо ли някой друг.

29

и те така

преди 5 месеца

по същия начин както телефоните ни , даже телефоните знаят много повече за нас . излишна статия но някой е взел парички от публикуването и .

28

Анонимен

преди 5 месеца

Сипвайте двутактово в нафтата и хич да не ви дреме за нежните с тротинетките.

27

Инато бг магаре

преди 5 месеца

Феодализмът се завръща обратно в средновековната градина на ЕС. Всяко несъгласие ще бъде потиснато, ловът на вещици ще започне, политическото преследване, извънсъдебните убийства, конфискацията на имущество ще бъдат нормализирани и легализирани.

26

Не знам

преди 5 месеца

за вас,но при мен не виждам никакъв проблем,в колата не правя нищо кой знае какво,което да ме притеснява и да е интересно за някой,че да отделя ресурс да ме шпионира.Предполагам,че това се отнася за почти всички шофьори.

25

моча

преди 5 месеца

на моята жигула данните отиват направо в КГБ-то, от там припечатват на ксерокса за разработка на новите безаналогови джугани.

24

Анонимен

преди 5 месеца

Пичове, не си давайте парите за ламарини, че тук и без това си е бейрут. Дайте нЕкой лев за курсове и обучения, че изпАднАААхме от всЕкви афро класации.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Тук май отговаря чат бот или ИИ.:))

22

Бай Дрън

преди 5 месеца

Последната нова кола я купих преди почти 13 години, още я карам. За това време гоня 100000 км. Идеята ми беше, не да сменям постоянно стари коли минат не минат 3-4 години, а да ползвам нова дълго време, тъй като и карам главно градско. Не се навъртат много километри, колата може да е на 13 години, но си я знам от до. А и днес не е време за смяна на кола, дори ЕС пусна директива да караме стсрите си коли, по-екологично било.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Не не, колите ВИ шпионират. Ние не искаме да сме гъзари и си караме 20 годишните дизели до 5 бона, които се оказаха за съжаление по надежни от новите апартаменти.