28

Анонимен

преди 4 месеца

Коментирайки ,,неадекватната политика " на ПП, Росен Христов като всеки комунист ,вижда чуждите грехове , но не своите Например , защо Асен Василев робува на обещания , които сам си измисля и вярва за бюджета и че бил изкуствено скалъпен , надявайки се на приходи .Ами Росен Христов какво ще каже А договора с ,,Боташ"..Това не в ли скалъпен договор за бъдещи печалби, които са повече в полето на вярата и обещанията.Но със заробващ договор , който може да се окаже само обещания

27

Анонимен

преди 4 месеца

Коментирайки ,,неадекватната политика " на ОПБ, Росен Христов като всеки комунист ,вижда чуждите грехове , но не своите Например , защо Асен Василев робува на обещания , които сам си измисля и вярва за бюджета и че бил изкуствено скалъпен , надявайки се на приходи .Ами Росен Христов какво ще каже А договора с ,,Боташ"..Това не в ли скалъпен договор за бъдещи печалби, които са повече в полето на вярата и обещанията.Но със заробващ договор , който може да се окаже само обещания

26

Анонимен

преди 4 месеца

Другата лъжа която произнесе Росен Христов, като всеки комунист е, че ,,България се нуждае от ,,Газпром" като игурен и стабилен доставчик на газ"...На всеки му, на който умът му е на място, а не из Кремълските коридори, му е ясно , че Русия не е сигурен партньор Поне докато управлява Путин и шайката от червени милиардери в Русия.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Роден Христов малко се поувлече в лъжи и слагачество.Като всеки комунист ...Като казва , че ,,никой в България не е управлявал Рафинерия" , какво ще каже тогава за ,,Нефтохим".Българи ли я управляваха или руснаци

24

Шопендар

преди 4 месеца

Ето така се прави,когато защитаваш национални интереси,това показа Орбан на нашите продажни меки китки..учете се бре абдали,от такива като орбан и путин

23

Берко

преди 4 месеца

Чудесно!Не е ли хубаво и даже пре- възходно,че този Парламент е трайна излагация!

22

Ром"с

преди 4 месеца

Денков да подаде ОСТАВКА...АКО Е МЪЖ ЕСТЕСТВЕНО!нАЛИ ТАКА СЕ ПРАВЕШЕ ВЪВ ВАШИНГТОН И НА ЗАПАД.денков да бъде Мъж и да си подаде Оставката.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Някои хэра ще блокират държавата от некадърност.

20

Анонимен

преди 4 месеца

ДА ПОПИТАМ! - НАПЕЧЕЛИХТЕ ЛИ СЕ ОТ ТАЗИ ТАКСА А? - ИЛИ ОРБАН ВИ МИНА СЪС 200.

19

Наблюдател

преди 4 месеца

Този по- скоро да обясни, защо договорът с турската Боташ било "уникално престъпление", после да търси и да ни обяснява, кое било ...излагация!

18

Анонимен

преди 4 месеца

И да не забравяме, че Лукоил се управляваше 30г. от потомствен правешки род - овчари, дрогаря Златев. Щом син на овчар може - то 90% от гражданите също ще могат.

17

Анонимен

преди 4 месеца

ИМА ТАКСА НЯМА ШЕНГЕН, НЯМА ТАКСА ИМА ШЕНГЕН БРАВО ОРБАН ПОКАЗА НА НАШИТЕ П,О,Д,Л,О,Г,И КАКВО Е ДОБЪР ПОЛИТИК

16

Анонимен

преди 4 месеца

Какъв е този червен касскет - др0гаря христов? Да ходи в Гаварит масква там да плямпа таппирщините си.

15

Тази такса бе

преди 4 месеца

поредната илюстрация за капацитета и "експертизата" на управляващите ни шарлатани.Следствието от тяхното управление е забавеното развитие на страната,щетите на икономиката най-вече в енергетиката и омерзителното отношение на страните от ЕС и народите им към нас.Цялостната ни външна и вътрешна политика ни превърна в гетото на Европа.Моля ви,кажете ми една област(освен луксозното битие на горепосочените за сметка на народа),в която поне да се доближаваме до европейските и световните стандарти?

14

Анонимен

преди 4 месеца

Това не са ли действия, които трябва да се разследват от Прокуратурата? Изкуствен фалит на основополагащи за икономиката дружества.

13

Анонимен

преди 4 месеца

До аз. И като го врътнеш кво ?

12

Анонимен

преди 4 месеца

Къпъцитети си има, но обръчите и кръговете не ги допускат до управлението. Затова кротко ще си се влачим най-отзаде на света.

11

аз

преди 4 месеца

Тръбата е наша и можем да врътнем кранчето.

10

Ром"с

преди 4 месеца

Еми то цялото правителство е излагация..

9

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Ми дължи я щото такъв беше закона, преди да го променят за няма и 2 месеца възникта като задължение, после промениха закона и възложиха на НАП да събира като те естествено нищо не са събрали, а днеска и го отмениха. Абе хамстери тичат вътре във въртящо се колело, това ние Промяната.