34

Анонимен

преди 4 месеца

Обелемът с бездомните е до голяма степен социален. На социума ни. След толкова лъжливи бездомни и просяци...вече никой не дава един лев никому, защото не знае дали наистина е в беда. Държавата би трябвало да има ангажимент към бездомните по презумпция, но никога няма.Още хора ще умрат на улицата.Вероятно.

33

КОНСТАНТИНОВ

преди 4 месеца

ВАЖНО Е УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ ДА СА В ХОТЕЛ НА ТОПЛО,БЪЛГАРИТЕ ДА УМИРАТ .

32

Анонимен

преди 4 месеца

Не студа, а капитализма убива. Ако нямаше капитализъм, човека нямаше да е бездомен.

31

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен - На нас, на Румъния и на Полша. Значи по над 20 милиона на държава.

30

Анонимен

преди 4 месеца

До До Нагла Укра 34 - И ти чети, не на НАС, а на четири страни отпуска тия пари. На нас около 16 милиона, това при равно делене. Другите ще са и от твоя джоб.

29

Не само в САЩ

преди 4 месеца

В периода на зимните празници в Русия денонощно работят групи, чиято задача е да събират по улиците пийнали хора, които се затрудняват да се приберат и рискуват да заспят в снега. Това се практикуваше още през социализма, продължава и сега. Логично е, като се вземе предвид това, че през зимата там температурата през деня е -20 градуса, а някъде дори -40, че и по-ниска. За през нощта, да не говорим.

28

До 36

преди 4 месеца

Хайде да ни обясниш, защо да се чувстваме длъжни да храним и приютяваме безделници? И без това са на наш гръб онези от тях, които не се назлъндисват, а приемат да бъдат настанявани в съответните центрове за хора като тях, защото такива има! Но повечето от тях искат да се шляят. Не помислят да си потърсят работа, макар че такава има и особено много не достигат кандидатите за неквалифициран труд. Ама кажеш ли им да работят, повечето от тях те ncyвaт!

27

До Нагла Укра 34

преди 4 месеца

Не ми сеправи на укра, а следи новините. ЕК ни отпуска още 65 милиона, за да подпомагаме украинските бежанци. Това какво означава?Означава, че хотелите в летните курорти няма да стоят празни през зимата и персоналътим няма да е безработен през студените месеци. А щом хотелите работят, значи ще внасят в хазната данъци и за спечеленото през зимата. Мисли, бре! Само полза имаме от това, че тези бежанци са тук. Освен това, значителна част от тях вече работят, а знаеш, че имаме нужда от работна ръка.

26

Да правят като в САЩ

преди 4 месеца

Когато предстои мразовита нощ, събират бездомниците и ги водят да нощуват на закрито, в отоплени помещения.

25

Анонимен

преди 4 месеца

За втори път днес съобщавате за този тъжен случай, но в предишния материал се твърдеше, че мъжът е отказал медицинска помощ. Сега пък се казва, че когато медиците дошли се оказало, че вече е починал?!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Укропитеците по хотели, българите да измират от студ.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Вместо подслон и храна за бездомните, даваме четвърт милион да рушим паметници. А знаете ли, че страните от ЕС хвърлят на *** ваксини за ковид за 4 млрд евро? Но Урсулата е доволна, тя е захлебила, затова не разкри смс с Пфайзер.

22

Нагла Укра

преди 4 месеца

А за нас плащайте хотели с екстри!

21

Капиталист

преди 4 месеца

Можеше да си купи банани и да не умре. Сега има банани и цитруси, много стока по магазините.

20

Бездомници

преди 4 месеца

Винаги е имало и винаги ще има във всяка една държава. Лошото е че никоя държава не помага. При комунизма бяха криминализирани. Съдеха ги за това. Сега не са, но умират по улиците. Величието и съвестта на една държава се определя точно от това как се отнася към онеправданите. Богатите са си сами самодоволни. Но, ако ще мачкаш най-малките, то това е комплекс за малоценност. Няма значение какви пари имаш. Нисш си. Не си благороден. Не си чонек. *** си.

19

ъ

преди 4 месеца

Важното е, че премахнаха ПСА, това че мнозина измряха и ще измрат в мизерия, е без значение. Нали така бе, евроатлантици?

18

Варненци

преди 4 месеца

До 20п: турни си го при хемороидите тоя мухлясал комунизъм

17

Анонимен

преди 4 месеца

За България има само един изход: РАБОТА ! НЕ ПОЛИТИКАНСТВАНЕ ! РАБОТАТА УЧИ НА УМ И РАЗУМ ! А СЪЩО РАЗДАЙТЕ БОКСОВИ РЪКАВИЦИ НА ДЕПУТАТИТЕ И ПУСНЕТЕ ШОУТО ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ! ЗА ДА ПОКРИЕ ЧАСТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ ИМ ! ТАКА ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ ЗАВЕТА НА ЛЕВСКИ: КОГАТО ГУБЯ, ГУБЯ САМО СЕБЕ СИ, КОГАТО ПЕЧЕЛЯ, ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ НАРОД !

16

Анонимен

преди 4 месеца

При комунизма нямаше бездомници!Само отбелязвам факта!

15

Анонимен

преди 4 месеца

До do 16 - Я се пробвай и, като те върнат, че нямат места, пак ела да ни пишеш простотии. У вас ги прибери украинците, като са ти по-скъпи от българите. Ей тая простотия ще ни измори!