210

Хаджи Генчо

преди 5 месеца

Тоя *** Путин дано се срещне със свети Петър

209

америкаано гуеуон

преди 5 месеца

Феодализмът се завръща обратно в средновековната градина на ЕС. Всяко несъгласие ще бъде потиснато, ловът на вещици ще започне, политическото преследване, извънсъдебните убийства, конфискацията на имущество ще бъдат нормализирани и легализирани.

208

американо индиано

преди 5 месеца

Най абсурдните антируски коментари може да намерите тук.

207

Анонимен

преди 5 месеца

Путин разчита на Иран,Ердоган,Северна Корея и на Кадировците.Не разчита на страхливите Русофили.

206

Венелин

преди 5 месеца

СТИГА ГЛУПОСТИ! само 1 факт - преди да започне Русия беше 6-та икономика в света. Вече е 5-а (като изпревари Германия). А с колко са се увеличили дълговете на така наречената "коалиция" може сами да видите в интернет. Инфлацията - в магазините. Целта на Путин май въобще не е Украйна, а фалит на целия запад. И нещата отиват точно натам. Само, че американците ще изберат Тръмп и ще се оправят, а ние ще си останем с непосилния дълг.

205

Спас Кушлев

преди 5 месеца

До *** .та с историческия анализПрез 1920г Червената армия отблъсква нахлулите дълбоко в Русия полски войски и стига до Варшава!1940г-Финландия моли за мир и се разделя с 1/4 от територията.1945г-СССР "губи" войната превземайки Берлин!В омразата си към Русия стигате до откровени глупости и се излагате!

204

Сата НАТО

преди 5 месеца

Вие пак мяучете като чели някой ви е нападнал Просията? Като че ли не беше тя, която нападна и изби толкова народ?

203

Анонимен

преди 5 месеца

Единственото което може да постигне Русия е да устиска докато Путин отиде при сатаната, иначе срещу парите на запада, нямат шанс.

202

Анонимен

преди 5 месеца

"От почти 2 години Русия, чиято икономика била на 5-то място в света, воюва срещу над 50 обединени икономики..."______Извинете, че не се сещам- Каква икономика има Русия(производство, ноу хау , маркетинг на световно ниво), че да се конкурира с останалите 50 икономики и защо заплатите там са на ниво по- ниско от тези в България?

201

Анонимен

преди 5 месеца

Напрактика Русия се бие с сащ и ЕС на украинска земя,и украинците също

200

Анонимен

преди 5 месеца

От почти 2 години Русия, чиято икономика е на 5-то място в света, воюва срещу над 50 обединени икономики на групата "Рамщайн" с общ БВП $47 трилиона. В групата са Хегемонът и слугите му, Г-7, отан. Тези 50 страни имат сумарен БВП около половината от световния. От почти 2 години Русия воюва срещу групата "Рамщайн" с общ БВП $47 трилиона и цивилизованите, богатите и изключителните губят битката. Русия не иска да стига до Лондон, а само до линията, на която беше отан през 1997 г. Ни повече, ни п

199

82-ОМБР

преди 5 месеца

Тази мечка болна ли? Дефектна ли е? Що не яде яйца бре?

198

Анонимен

преди 5 месеца

От много силна икономика ли Централната банка на Просията дигна ОЛП на 16%? Вие взимали ли сте заем някога, знаете ли как се връщат пари при 18-20% лихва?

197

Анонимен

преди 5 месеца

До 201. Това 300 хил. от къде го измислихте незнам. Сметките не излизат. Руснаците започнаха с колко хиляди 250-300 ли не помня. още в началото направиха мобилизация от 300 хил . и сега имали над 600 хил. И това само в Украйна. Нали разбираш че не са си оголили другите граници. Виж украинците яко го закъсаха.

196

Анонимен

преди 5 месеца

До 209. Няма да намериш много защото тогава България си произвеждаше почти всичко . Сега и едно копче няма българско.

195

Анонимен

преди 5 месеца

Ще обезкърви най-вече ЕС. Украйна още 2014 тръгна към края си.

194

Анонимен

преди 5 месеца

Съветския съюз губи катастрофално войната с Полша 1920г..Русия де факто губи войната с Финландия през 1939/40г.Губи и ВСВ с 27 милиона убити .разрушена икономика. Губи и войната с юАфганистан 1979 1989г.Губи и Първата чеченска война .Сега де факто губи войната с Украйна и ще се разпадне в обозримо бъдеще.Стига западните държави да продължат подкрепата

193

Анонимен

преди 5 месеца

Очертава се китаец да осеменява руската жена, откоето няма да се пръкне руснак, а пак китаец, щоту китайския ген по силен! Русия ще е китайска и ще бъде оризища! Китайски ботуш ще гази сибирската кал!

192

Анонимен

преди 5 месеца

В Москва е зимна приказка! Децата правят на улицата снежни човеци, а студът рисува по прозорците чудни картини! Всяка втора жена носи кожухче подарък от бaщицата! Слънцето весело грее, но не топли! Животът си върви ръка за ръка със cмьpтта!

191

Анонимен

преди 5 месеца

Русия губи войни от Османската Империя докато не вкл. Украйна в Империята и с тяхна помощ започва да печели. РИ губи Кримската война от 1847г.. Войната с Наполеон е спечелена без...нито една спечелена битка. Просто поради липса на ресурси за водене на война, Наполеон се отегля. Руско-Японската война е тотален разгром за руската армия и флот.