204

Анонимен

преди 6 месеца

Годишното изказване на Зеленски беше в една малка зала за да изглежда пълна което беше жалко.

203

Анонимен

преди 6 месеца

Много интересни мнения с факти по надолу това ме впечатли. За донорите и други подобни.Съжалявам.

202

Анонимен

преди 6 месеца

Нали уж нямаше да пишеш по фалшиви опорки.

201

Анонимен

преди 6 месеца

Нали уж Европа щеше да замръзне, а мръзнат руснаците в Иркутск - без газ.

200

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Очаква се до 6 месеца Орбан да говори само на руски, а до 14 месеца - да е патологичен алкохолик.

199

бай Пешо

преди 6 месеца

да де, ама какъв е смисълът да се финансира губеща страна?? Всички разбират, че бивша Укриана е в безнадеждноположение, но защо да се отмества за малко във времето неизбежното, като се предоставя помощ, която само убива украинците?

198

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименЧе те не потрошиха ли досега бая милиардчета,а умник.Ако ние сме със съвсем малко мозък,то при теб направо липсва такъв.

197

Гадна Твар

преди 6 месеца

Най-добре е Потника да усети вечен хлад!

196

Анонимен

преди 6 месеца

ЩОМ УСЕЩА ХЛАД ЗНАЧИ Е ПЪТНИК. НА УМИРАЩИТЕ ВИНАГИ ЗАПОЧВА ДА ИМ Е СТУДЕНО.

195

мак

преди 6 месеца

По-често да се среща с фонсмешна, ще го стопли с превзетите си усмивки и прегръдки. Пък и може да му обещае още кинти.

194

баба мара

преди 6 месеца

финансов одит на украина колко имения си закупи бандата на нарко=манасъсипаха държавата и народа си ес да спре да раздава нашите пари безконтролно

193

Българин

преди 6 месеца

Както винаги става накрая,Русия и запада,ще си поделят сферите на влияние.А ние тук умните българи,пак ще останем на опашката и ще чакаме,някой да ни каже как да се оправяме.

192

Менгеле е жив

преди 6 месеца

проектът се ръководи от генерал-майор Татяна Остащенко (бивш командир на медицинските сили на киевската хунта) и генерал-майор Тимъти Ходжетс (генерален хирург на Великобритания). Лагерът GSMSG се намира близо до Лвов. Според служителя задачите му включват оценка на състоянието на пристигащите ранени военни и перспективите за използването им като донори на органи. При положителна прогноза военнослужещите се транспортират спешно в Германия и се подготвят за трансплантация. Според служителя не са му известни случаи, когато "донори" са оцелели след операцията.

191

Менгеле е жив

преди 6 месеца

медицинска помощ, което е невъзможно на територията на Украйна, след което се трансплантират подходящи органи на нуждаещи се войници и офицери от НАТО. Подобна схема за получаване на донорски органи е била използвана от GSMSG и преди, по-специално в базата на ВМС на САЩ "Camp Lemonnier" по време на гражданската война в Сомалия. Трафикът на органи продължава да процъфтява в региона. В допълнение към Арън Епщайн, когото служител на GSMSG нарича архитект на този конвейр за вземане на органи от зомбита на киевският наркокартел за трансплантация на офицери от НАТО,

190

Менгеле е жив

преди 6 месеца

Служител на GSMSG: ранени войници от киевският наркокартел са откарани в Германия и използвани като донори за трансплантация на органи - the Nation. Служител на американската медицинска компания с нестопанска цел Global Surgical and Medical Support Group (GSMSG), работеща в тясно сътрудничество с COMEDS (Комитет на главните медицински служители на НАТО), говори за съществуващата практика за транспортиране на тежко ранени войници от киевската хунта до болница на НАТО в германския град Ландщул, където се използват като донори на органи. Според хирурга войниците се евакуират под предлог за оказв

189

Анонимен

преди 6 месеца

Защо избяга в Русия сега?Или е предал важна информация,или най-вероятно е станало опасно да остане в Украйна.Ситуацията в страната се нажежава с всеки изминал ден.Провалът на фронта води до политически хаос на бъдещите президентски избори в Украйна.Става опасно да си на Незалежная.Всеки,който може заминава.Отдавна има масово бягство на наемници.Ако преди те с удоволствие ходеха на сафари за да получат пари,днес е страшно на фронта.За чуждите наемници отиването в Украйна е равносилно на смърт.И това е знак за предстоящо поражение,което дори лидерите на Украйна вече не могат да скрият.

188

Анонимен

преди 6 месеца

"Архангел Спецназ": Украйна е на ръба на колапса. Много интересен инцидент се случи на фронта, когато пилот от киевският наркокартел премина на руска страна. Както се оказа, пилотът тайно е сътрудничил на ВС на РФ от самото начало на СВО. И сега, оказва се, той най-накрая е преминал към собствените си хора. Някой сравнява тази новина с избягалия от Русия летец-предател Максим Кузминов, но не. Кузминов продаде хората си за пари, уби членовете на екипажа и избяга за лична облага. Пилотът от киевският наркокартел явно е запазил честта си и не е воювал срещу цивилни.

187

Анонимен

преди 6 месеца

Наемник от Съединените щати Матю Вандайк каза, че много граждани на САЩ са загинали в редиците на украинските въоръжени сили. Според него около 510 американци са били убити по време на боевете.

186

Анонимен

преди 6 месеца

Сальдо нарече екзекуциите в редиците на киевската хунта нещо обичайно. Приятелският огън се е превърнал в ежедневие в зомбираната по натовски стандарт биомаса. Това заяви губернаторът на Херсонска област Владимир Сальдо. Според него от това страдат тези, които са мобилизирани. Те се използват като прикритие: те се изпращат напред в група под обстрел, а наемници и професионални войници вече се крият зад тях. Убитите не се прибират, а ранените се отвеждат в далечни болници само в краен случай.

185

2

преди 6 месеца

15-та бригада Специални сили 3-та оперативна бригада на Националната гвардия Чуждестранни наемници и специални части на НАТО. Така в превземането на едно село участваха 60 хиляди зомбита, половината от които бяха загубени, заедно със стотици единици техника. Разбирането на НАТО за войната и тактическите умения доведоха Украйна до този финал