57

Анонимен

преди 4 месеца

До "ако Радев беше като Зеленски" досега щяхме да сме във война като украинците. Добре че Радев не е като Зеленски. Радев е умен и разумен.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Киро,Спиро,Танасе,Ристо,никой не може да ореже симпатиите и уважението на народа към истинският българин,днес президент на България.

55

Анонимен

преди 4 месеца

До "ако Радев беше като Зеленски" досега щяхме да сме във война като украинците. До бре че Радев не е като Зеленски. Радев е умен и разумен.

54

rambaldievskievich

преди 4 месеца

Много ще мирише тоя кабинет тогава, бе! 'баси!...

53

ГЕРБ

преди 4 месеца

Сега такива красоти ще извади от задния вход на задния си разкалян двор червения трандафор товариш радев че в най скоро време щеполучи назначение и сериозната отговорност за чобан строяващ крякащите непослушни патки на село.Предста вете си само как им се нерви и ги замеря с гегата и им вика млъкнете бе проклетници недни

52

Анонимен

преди 4 месеца

Ако Радев беше КАТО ЗЕЛЕНСКИ, ДОСЕГА ЩЯХМЕ ДА ИМАМЕ НАЙ МНОГО САМОЛЕТИ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

51

Анонимен

преди 4 месеца

За България има само един изход: РАБОТА ! НЕ ПОЛИТИКАНСТВАНЕ ! РАБОТАТА УЧИ НА УМ И РАЗУМ ! А СЪЩО РАЗДАЙТЕ БОКСОВИ РЪКАВИЦИ НА ДЕПУТАТИТЕ И ПУСНЕТЕ ШОУТО ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ! ЗА ДА ПОКРИЕ ЧАСТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ ИМ ! ТАКА ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ ЗАВЕТА НА ЛЕВСКИ: КОГАТО ГУБЯ, ГУБЯ САМО СЕБЕ СИ, КОГАТО ПЕЧЕЛЯ, ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ НАРОД !

50

М О Ч Оубежище

преди 4 месеца

56 Асане тези Русняците огряват ли ти задния двор фат машки?

49

Дон Кикот

преди 4 месеца

То и без това на Радев само от задния му вход излизат служебни правителства.

48

Президент Зеленски

преди 4 месеца

Унижи Рундяев и Неговите проруски дже н дъри като оня чиито баща д т фат мак приватизира завод мраз.

47

ако Радев беше

преди 4 месеца

КАТО ЗЕЛЕНСКИ, ДОСЕГА ЩЯХМЕ ДА ИМАМЕ НАЙ МНОГО САМОЛЕТИ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

46

2023

преди 4 месеца

Още дъртите комуня ри забогатяват на гърба на българския народ като през 44та както го грабеха!

45

В бе гето

преди 4 месеца

Не трябва човек за пацоти само на запад при нормалните хора не тука дърти комунисти да забогатяват на чужд гръб

44

Анонимен

преди 4 месеца

Спекулираш с търпението Ни " Камелия"!!!!!-:(((

43

Анонимен

преди 4 месеца

За България има само един изход: РАБОТА ! РАБОТАТА УЧИ НА УМ И РАЗУМ ! А СЪЩО РАЗДАЙТЕ БОКСОВИ РЪКАВИЦИ НА ДЕПУТАТИТЕ И ПУСНЕТЕ ШОУТО ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ! ЗА ДА ПОКРИЕ ЧАСТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ ИМ ! ТАКА ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ ЗАВЕТА НА ЛЕВСКИ: КОГАТО ГУБЯ, ГУБЯ САМО СЕБЕ СИ, КОГАТО ПЕЧЕЛЯ, ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ НАРОД !

42

Искам TESLA

преди 4 месеца

Защо се трият коментари уличаващи определени хора в източване на ДДС датеци бизнеса им да се стопанисва от октопода на руската вафия в БеГе с която Рундяев е свързан?

41

Слава Україні!

преди 4 месеца

Комундрелите се пръскaт от яд. Скоро сигурно ще убият някого. Те не се свенят да умъртвяват своите врагове. Историята помни хиляди такива случаи в България.

40

ами

преди 4 месеца

До До ми ако нали нашите аевроатлантици помагт за капитулацията на русия...тя подаръци не е длъжна да ни прави...а кажи за салама ...защо партниорите от германия ни цакат с храните.... а за холандците или австрийците да кажеш нещо...коя дупка на кавала сме кажи а искаш русия да ни уважава а ние да я плюем

39

Радослав

преди 4 месеца

Само български политик (ампутирана от мозък амеба) може да си мисли,че създавайки служебно правителство с министър председател от от същата партия която се е издънила с правителството и е довела до служебно правителство е решение! Това е като да смениш 20 годишна кола в окаяно състояние с друга 20 годишна кола в окаяно състояние и да си мислиш, че си направил нещо!

38

ДъИкономист

преди 4 месеца

41По евтин е в Рушийката защото и заплатата е 250 лв