26

Анонимен

преди 5 месеца

Отишъл е в РМС само,за да подпали конфликт между българите и македонците,но не му пука за Македония.Вижте какво казва за нея.Той си е вербуван от сащисаните.А някакви от КалАДА пък искаха тук в България да отварят македонски.Големи с хитреци...нас да подпалят с война,за да ни продават оръжия.Къш!!!Кръвожадни!

25

Bolgar

преди 5 месеца

До Анонимен 25: като казваш македонците - кои имаш предвид - гърците от областта македония ли? Тях гърците атиняни, примерно, смятат за ***. Щото в македония живеят българи, албанци, гърци(македони основно), сърби - други там няма, поне не до Втората световна :) :0

24

Анонимен

преди 5 месеца

До Благоевград - Маке, разбирам, че имаш някакви амбиции Македония да стане велика, обаче докато сънувате велики Македонии в наше време, държавата ви ще изчезне. Ще станете част от Албания. Тогава или ще трябва да учиш албански, или български (гледам научил си го, браво), защото македонски език пак няма да има. Винаги съм съжалявал македонците заради историческата им съдба, но напоследък като ви гледам за колко хитри се мислите, осъзнавам защо ви е дошло това на главата. Успех!

23

Анонимен

преди 5 месеца

"БеГета как сте изпълниха ли ви се мечтите и стана ли РСМ българска?" - Тези мечти някъде преди почти век ги загърбихме и станахме реалисти, затова сега сме наясно, че в близко бъдеще Македония българска няма да стане, но албанска със сигурност. Пак ще приемаме бежанци от Македония, както е било винаги, както междувпрочем е и сега. Колко избягаха от там и в момента са в България, заради хубавите ви управници? Не че нашите са китка, но при нас се живее по-добре, защото сме по-готини... :)

22

Благоевград

преди 5 месеца

Благоевград иска да премине към Северна Македония защото и без това се намира там.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Сбогом Ламбе, удбашко чедо! Не карай пил!

20

Криско

преди 5 месеца

Чух, че щял да започва работа в 7/8 ТВ. Даже щял да води Новогодишната им програма. Това момче много израсна.

19

Истина

преди 5 месеца

Ако имахме ДС, този трябва да бъде заличен още когато крака му напусне Западна България!

18

Itso

преди 5 месеца

На тия още са им калдаръмени улиците - на снимката. Какво може да се очаква от средновековни полу-развити индивиди.

17

Анонимен

преди 5 месеца

В YouTube има видео на изпълнението на Сърбската поп-фолк изпълнителка и никъде не пее за Българче, а само за Македонче. Защо лъжете или не си проверявате информацията? Има и по-стари записи как пее същата песен с Македонския флаг. За бога защо Ви е необходима всичка тази манипулация?Горкия Български Народ с подобни медии.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Какво ни интересува някакъв петоразряден кючекчия, препълнил някаква зала с ***?

15

Think

преди 5 месеца

Бай !

14

Анонимен

преди 5 месеца

Не смятам ,че точно това е изпяла. Но живи и здрави бъдете. Българския народ е лесен за манипулация.

13

Браво, Таирович

преди 5 месеца

Тая Теа вече ми е любимата певица. Викайте я у нас на стадиона. Ще й дам 200 лв задето им е казала истината. Много смела албанка.

12

Анонимен

преди 5 месеца

с едно палене колко да си заработил..една кафана и после глад

11

Анонимен

преди 5 месеца

Лампе, нема да се тужим за тебе! Аре марш!

10

Анонимен

преди 5 месеца

Хаха. Сръбски чалгар отишъл в Скопие да пее "Нема, нема по-убаво девойче от българче" :) Голяма подигравка е това към северомакедонците. Да им отидеш на крака да им изпееш истината в оите и да са ти платили за да те слушат.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Явно свършиха Бг-клубовете за палене, а този друга работа не може да върши и хайде пак в чужбина. Нали е голям родолюбец, защо бяга от Македноия? Да стои там да помага на народа и държавата си.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Един обикновен битолски просяк. Ходил тук, ходил там и навсякъде е показал, че не става за нищо!

7

Браво на момичето

преди 5 месеца

Явно е наясно със ситуацията! А на този псохопат Ламбе му пожелавам да заминава надалеч и повече никога да не се връща! Баш такива като него са УДБАШИ!!!