23

Анонимен

преди 5 месеца

За България има само един изход: РАБОТА ! РАБОТАТА УЧИ НА УМ И РАЗУМ ! А СЪЩО РАЗДАЙТЕ БОКСОВИ РЪКАВИЦИ НА ДЕПУТАТИТЕ И ПУСНЕТЕ ШОУТО ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ! ЗА ДА ПОКРИЕ ЧАСТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ ИМ ! ТАКА ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ ЗАВЕТА НА ЛЕВСКИ: КОГАТО ГУБЯ, ГУБЯ САМО СЕБЕ СИ, КОГАТО ПЕЧЕЛЯ, ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ НАРОД !

22

Киро

преди 5 месеца

Стига ни занимавайте с Хекимян-ТОЙ Е БИТА КАРТА,ПРАВИ СЕ НА ПОЛИТИК,КАКЪВТО НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ И СЕ МЪЧИ ДА СЕ ВПИСВА КАТО ФАКТОР БЕЗ КОЙТО НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ ДРУГИТЕ.

21

Деди

преди 5 месеца

Арменчето прави напъни да влезе в "ролята си" на Боци - духовният му баща. Ама има мноого да се учи още, политиката в bTV е едно, съвсем друго е в столичния парламент.

20

2345

преди 5 месеца

Хихимян

19

Анонимен

преди 5 месеца

Австрийския агент корумпиран Стамболов /изключително корумпиран, завзел имотите на всички селяни в роднота си село Самоводене/още почти веднага след Освобождението почва да съсипва патриотите като капитан Петко Войвода. Той се стреми с всички сили да направи от България австрийска марионетка. След това страната системно е тласкана в тази орбита, като си разваля отношенията с всичките си праволславни съседи. И днес в медиите непрекъснато се пише лошо за тях. Инструкторите са същите.

18

Анонимен

преди 5 месеца

мочове са паметниците на вашите предшественици, че не са ви възпитали на нищо, от официална трибуна с циничен език.

17

Анонимен

преди 5 месеца

ВИЖДА СЕ ЧЕ ХЕКИМЯН НИКОГА НЕ Е БИЛ МНОГО НОРМАЛЕН

16

Анонимен

преди 5 месеца

Дa npeтonявaт бakъpa нaй-ceтнe!

15

Кажете

преди 5 месеца

КЪДЕ ТУРНАХТЕ ГЛАВАТА НА СОЛДАТИНА!!! СТАВА ВЕЛИКОЛЕПНА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ ОТ НЕЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 5 месеца

А пък в Западна Русия, по-известна под името Украйна, мъжете ще могат да зареждат бензин само срещу представяна на военна книжка. Ако нямаш такава, те дърпат за ушите и хайде на фронта!

13

Анонимен

преди 5 месеца

До до 8Не си съвсем точен. Освен БКП на изборите е участвала и БЗНС. БЗНС, която нацепихте в прехода на триста партии и я унищожихте напълно.

12

Анонимен

преди 5 месеца

До до 8това е така, само че преди това е било още по-зле. А това се премълчава, престъпленията в периода 1878-1944. А това не е честно нали така.

11

до 8

преди 5 месеца

А след 1944 започват едни честни избори, ум да ти зайде. Отиваш да гласуваш, а там в бюлетината само БКП. Накрая по радиото обявяват че БКП е спчилила убедително с над 90%. А останалите под 10% процента трябва да имат мнооого дебело извинение защо не са отишли да изберат БКП, иначе...

10

Анонимен

преди 5 месеца

Изборите минаха и този клоун, когато наричаха Малкия Бареков, трябва вече да спре да се прави на политик. СОС не е БТВ.

9

Хекимян

преди 5 месеца

Беше ли на балотаж?

8

Анонимен

преди 5 месеца

От 1878 до 1944 година в страната ни НЯМА НИТО ЕДНИ ЧЕСТНИ И ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ. ЖЕНИТЕ НЯМАТ ИЗБИРАТЕЛНИ ПРАВА. ИЗБОРИТЕ СЕ ПРАВЯТ С ПОБОИЩА И УБИЙСТВА. ИМА НЯКОЛКО ПРЕВРАТА. КАТО САТЕЛИТ НА ГЕРМАНИЯ ПРЕДИ И ПО ДВЕТЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ. ПОГАЗЕНА ТЪРНОВСКА КОНСТИТУЦИЯ, АНТИЕВРЕЙСКИ ЗАКОНИ, ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ. ДИКТАТОРСКИ ЦАРСКИ РЕЖИМ. НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ТИЯ БЕЗЗАКОНИЯ ГИ ДРАЗНИ ПАМЕТНИКА. ВСИЧКО ГИ ДРАЗНИ. ЗАБЛУЖДАВАТ, РАЗДЕЛЯТ НАРОДА И РУШАТ. ТЕ ЩЕ ПОСЕГНАТ И НА ПАМЕТНИКА НА ЛЕТЦИТЕ НЯКОГА.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Който не може да съгражда бъдещето, руши миналото. Талибаните са изявени в това отношение. Вече има и други изявени. Само че който руши паметници, независимо какви и чии, от всемогъщата природа го застига нещастие. За справка къде е сега взривилияя мавзолея. Под земята и му е направен паметник. От бога под земята. А в страната ни има малко наследници на фашистки кръволоци. Те искат не само да рушат паметници а да продължат делата на дедите си. Дела от 1923 до 1944. Дела позорни. Зловещи.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Пеперастите излъгаха Смучи София, освен това още не са разбрали, че нямат думата. Ако бяга взели мнозиство да си правят каквото искат, сега да просят!

5

Анонимен

преди 5 месеца

ГЕРБ и ДПС станаха наистина нахални - наистина си повярваха, че са на власт.На власт са - във собствените си партии, нямат никаква популярност, напротив - има само интерес за техните си членове.Съответно - за редовите граждани - да няма.Хващат си чемоданите и - имат си имоти в Барселона, по Росенец - има места - не са и толкова много като цяло.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Офффф. По-големи глупости не можех и да се надявам да прочета от този сплескан .... Направо да взривяват сос и да се приключва с тази агония. С нежелаещи да управяляват града, явно трябва да продължи да се разпада, разграбва и опропастява. Нещ астниц и...