22

ами

преди 9 месеца

всичко е съгласувано и с Партията иначе няма как да стане да бутат паметника - те ония са виновни -ами ако махнат паметника пред централата на БСП дали ще успеят -твърдо НИЕЕЕ

21

ако Радев беше

преди 9 месеца

КАТО ЗЕЛЕНСКИ, ЩЯХМЕ ДА ИМАМЕ ВОЕННА АВИАЦИЯ ! ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВА С ПРОИЗВЕДЕНИЯ ОТ ВРЕМЕТО НА КУЛТА КЪМ ВЪЛКО ЧЕРВЕНКОВ, ДА НАПРАВИ НЕЩО ПОЛЕЗНО ЗА АРМИЯТА И АВИАЦИЯТА ! НАЛИ УЖ МИНАВА ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ПОЛИТИК, ПРИ ТОВА ЛЕТЕЦ И ГЕНЕЕРАЛ ????????

20

Анонимен

преди 9 месеца

Ето така е подменена историческата памет в Македония - с унищожаването на паметници и пропаганда.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2023/12/18/denkov-pametnikyt-na-syvetskata-armiia-niama-kulturna-stoinost.592674#comment-newest

19

Chukan Kirilov

преди 9 месеца

И монтажа , и демонтажа са политическа работа. И кво? Времената се смениха! *** не са на власт! Само ДС, а те се интересуват от политика толкова, доколкото касае икономическите им интереси

18

Анонимен

преди 9 месеца

Та разгледахте ли отрязаните глави попрочетохте ли за фашизма в България и за другите още по-тоталитарни забежки по царско време. Информация много драги класово неосъзнати бедни леви хора с дясна промивка - еничарчета на политическия спектър. Мразите тези като вас. А подкрепяте тези които ви правят зависими а не свободни.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2023/12/18/denkov-pametnikyt-na-syvetskata-armiia-niama-kulturna-stoinost.592674

17

Анонимен

преди 9 месеца

Пусни една сълза, Круме! Макар че, се "отърка" във властта покрай Радев като министър, си оставаш все същия "румен" партиец от червено яйце!

16

Учуден

преди 9 месеца

А каква работа беше демонтажът на Гешев и на специализирания съд и прокуратура?За един тон руски бронз си раздрахте ризата и 30 години се тиркахте на амбразурата да го вардите с телата си,а за БГ съдебната система не си мръднахте и пръста!!Разсипахте я за един следобед само с по един подпис!!Двулични,КГБ из,чадия,това сте вие БСП,Из,раждане и има такива и,диоти!!

15

цитат от мрежат

преди 9 месеца

Огромното мнозинство в парламента е резултат от корупция, изнудване и изборни манипулации.Вие много добре го знаете затова като чуете референдум и избори се криете под масата.Кое е минало и кое бъдеще тепърва ще се види,но досега няма случаѝ фашистите да са прокопсали а престъпленията им да са останали ненаказани,едва ли точно вие ще сте първите.

14

Анонимен

преди 9 месеца

ЗАРКОВ, ПРЕЗИДЕНТА НИ ГИ НАТРЕСЕ, ЩОТО МУ ГИ НАТРЕСОХА. ПРЕЗИДЕНТА ДА СЕ ИЗВИНИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЧЕ Е НАИВЕН.

13

Анонимен

преди 9 месеца

То и построяването му е политическа операция, ама както и да е.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Нито един от екскрементите, дето пак се включват с тролене, няма да стигнат до бойното поле, когато направят България на втора украйна. ***, страхливци и садисти с дамски прашки.

11

вярно е и обратното

преди 9 месеца

Монтирането на този "паметник" е също политическа операция--слугинаж към съветския и руски рашизъм.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Браво, Зарков! Откри топлата вода.Монтажът на ПСА е бил политическа операция, без да се питат българите- некомунисти, затова и демонтаж му е също такава операция.

9

Разгонен путинист

преди 9 месеца

Ще му скинем розовите прашки на тоя блед комсомолец

8

Майора

преди 9 месеца

Крумчо , а пита ли двдо си по негово време дали някой е питан или имало ли е референдум за поставянетона ПСА? Не стига че е окупационен , не стига че страната е дала 139млд лв за издръжка на СА за три години , докато се установи престъпния комунистически строй! Защо тогава премахването му е политическа поръчка, явно за вас комунистите , а съдбата на хора в страната не ви интересува!

7

УНИЖАВАМ русофили

преди 9 месеца

Специална дерусифилистическа операция. : )))))

6

Попов

преди 9 месеца

Какъвто монтажа , такъв е демонтажа!

5

Анонимен

преди 9 месеца

няма по-въздух работа от Зарков

4

Анонимен

преди 9 месеца

Пpeтonявaйтe бakъpa нaй-ceтнe!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Демонтажът на ПСА е политическа операция на неонацистите, които искат да премахнат паметник, напомнящ за победата над нацизма преди 78 г.