15

Анонимен

преди 5 месеца

Като прочетете "ЕКСПЕРТ", разбирайте "НЕYДAЧНИK"

14

До Анонимен 14

преди 5 месеца

Ама много си недосетлив! Не си ли спомняш, че Филип Димитров даде двойно гражданство на едни, дето навремето сме ги спасили, а те после се изселили в тяхна новосъздадена държава? После някои от тези същите създадоха фирми или изкупиха предприятия у нас, често пъти чрез поставени лица. Сега вече искат да ни стават министри и депутати. Нали знаеш, че отдавна са си харесали хубавата ни земичка, дето ние добре сме си я стопанисвали допреди 80 години. После дошли онези, чийто паметник сега събарят.

13

соБЕДНА власт?

преди 5 месеца

Предпочитам съБОГАТНА власт. Вместо да съм СЪдружник на бедните, предпочитам да съм СЪдружник на богатите. Така го разбирам това в заглавието.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Кое му е наложителното? индивиди с двойно гражданство да стават депутати и министри? Това е груб конфликт на интереси и е абсолютно недопустимо и не се допуска в никоя цивилизована страна. изпитваме и виждаме деградацията след управлението на кирчовците. изборът на служебен премиер е също грубо политическо издевателство на основния закон. Абсолютно недопустими и несъвместими предложения в услуга на управляващите.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Още ли е "събедна" ,не забогатяха ли ?

10

СТРАНДЖАТА

преди 5 месеца

Досега нито един експерт, министър или чиновник не успя да обясни ЗАЩО тези промени за наложителни. Явно няма причина за тях.

9

Анонимен

преди 5 месеца

КОЙ КАЗВА ЧЕ СА НАЛОЖИТЕЛНО? ЕДИН НИКОЙ!

8

ха ха

преди 5 месеца

Значи "събедната власт", така ли? Ще ме уморите с вашите умотворения просто! Естественият интелект ви куца сериозно!

7

Анонимен

преди 5 месеца

Тя си е сЪбедна система.

6

Зевс

преди 5 месеца

Основните проблеми в съдебната система са свързано с огромните подкупи там, ама никой не смее да разследва, още по-малко да осъди някой. Типичен пример синчето на оня прокурор от Перник, дето още не е осъден. Това някой, който вече няма доверието на парламента да продължи да управлява изобщо не искам да го обсъждам, да ви таковам и "демокрацията".

5

Анонимен

преди 5 месеца

Днес много експерти ги събрахте, направо си е брало малините в дерето!

4

съдиите са учили пра

преди 5 месеца

правистите винаги дискутират . без реформа няма Шенген . Правораздаването винаги е било криво ляво и горе долу . дела по 20 години , корупции , пуснати престъпници , новозабогатели с имоти , къщи в чужбина и гонещи митничарите по злато и долари . хахаха

3

Христо Христов

преди 5 месеца

Защо? ЕС е обявила официално, че няма проблеми с върховенството на закона у нас. Факт.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Kвoт' cъrлacyвa nocoлcтвoтo, тyй тo...

1

Бай Дрън

преди 5 месеца

Е тия с промените, две години управляват. Не я линаправиха тая съдебна реформа? Десетки милиарди ,аеми заминаха, поне един милиард не остана ли за съдебна реформа? Питам като пррост гражданин.