104

Диди

преди 5 месеца

Какво лошо видяхте в думата малко ум , че я редактирахте***

103

Диди

преди 5 месеца

Изкуственият интелект е необходим на *** , немислещи , неориентирани и прости хора , каквито са съвременните управляващи във всички сфери на живота . ЖАЛКО , много жалко , бързо и сигурно се самозатриваме !

102

Габдулла

преди 5 месеца

Едва ли месарите са застрашени. Застрашени са точно като айти специалистите, връзки с обществеността ( ***) и всички останали труженици на офиса... Идват на мода сините якички. Хората, които работят с ръцете си, а те се движат от мозъка, за разлика от устата. :)

101

Изуствено месо

преди 5 месеца

И накрая ще ми ядете изкуственния интилект на краставицата и домтите ми....

100

AI

преди 5 месеца

Когато остарее тази дама, да вика ИИ да ѝ бърше насрания ***!!!

99

Анонимен

преди 5 месеца

До Андромеда 94. 'robot bricklayer' потърси в Ютуб. освен това вече има огромни 3Д принтери, които по задание (проект) могат да направят къща с бетон (3d printed house ).

98

Анонимен

преди 5 месеца

"Идва краят на професиите, в които няма човешки интелект". Ами всъщност и много човеци нямат интелект, ама... е, на!

97

Анонимен

преди 5 месеца

Бог винаги има последната дума. Спомнете си притчата за Вавилонската кула.

96

Гошо

преди 5 месеца

Ще просъществува ли чекиджийството като фин подзанаят на Ръкоделието?!?

95

Асен

преди 5 месеца

Колко сте ми смешни с *** си статиики за тези алгоритми които така упорито наричате изкуствени интелекти. НЯМА ИЗКУСТВЕНИ ИНТЕЛЕКТИ!Това са само алгоритми , творческите от които са базирани на "откраднат" човешки труд. И тези алгоритми вече са подсъдни. Тези алгоритми са новата ковид истерия. Това не е никаква революция, гарантирам ви го. И това нещо ще отмине както отмина ковид.

94

Бай Дрън

преди 5 месеца

Няма професия без изискване на човешки интелект. Който навремето е ходил в казармата и не знае от коя страна се държи лопататаа знае, че трябва много интелект и там. Защото старшината ще ти каже-копаеш от тук до обяд. Трябва малко интелект, за да не ти каже точно това :) Дори просст метач изисква интелект. Всеки си мисли, че може да мете, но като почне, , разбира, че не знае как да държи метлата и какво точно да прави.

93

Тъътт

преди 5 месеца

Другарите хамериканци щр разсипят света, а овцете ще ръкопляскат и ще купуват като изоглавени смартфони.

92

Бай Дрън

преди 5 месеца

Значи излиза, че професиите, при които далаверите са най-големи-лекари, ки ерсигурност, човешки ресурси...няма да бъдат изместени от ИИ. Защо ли? Ами защото там се правят най-големите далавери. Каква далавера да направи един зидаромазач примерно, освен да си открадне малко цимент?

91

Андромеда

преди 5 месеца

Робот зидар не знам , ама имаше някакъв японски робот дето миеше прозорците на небостъргачите нонстоп (тя технология от преди 30 години?!)....та когато кв.метър стане по 25000$ може и 3D робот зидар да се появи ....парата прай борбата...

90

Св

преди 5 месеца

Човешки ресурси не за заплашени от ИИ? Че те и сега са излишни ...

89

Анонимен

преди 5 месеца

<Връзката между Изкуствения интелект (ИИ) и съвременните суперкомпютри>.:)) Чрез суперкомпютрите се обучава ИИ. В цял свят е така, без изключение.:))

88

По-скоро

преди 5 месеца

Идва края на човечеството!Има хуманоидни роботи вече по добри от атлет. Не им четете глупостите на манипулативните им експерти.

87

Професси

преди 5 месеца

В които няма човешки интелект..........това не го бях чувал. Има професии в които не се изискяа мозък така ли? Може би депутат , чат gtp би заменил на 110% 240 паразита. Както и всяки касиер , продавач , таксиметров шофьор ..тесла шофира сама , лекар, инженер и тн . В коя професия не се изисква интелект ...метач на улицата ...вече има прахосмукачки които сами чистят. Реално погледнато няма нужда от човешки интелект , машините сами могат да пишат кодове , да анализират грешката и да я поправят.

86

Анонимен

преди 5 месеца

Хихихи.... Искам да видя ИИ зидар! Ще изчезнат само паразитните и днес професии.

85

Анонимен

преди 5 месеца

Чухте ли бе бaстуни? В блок-чейн програмирането търсят пенсионери