37

Един Българин

преди 4 месеца

Защо скрихте статията? Някой поръча ли ви? Предаването тотално се разпадна след като изгонихте най-добрия певец (К. Кацаров), а вторият "логично" отпадна от него на предния кръг с малко. Не е вярно че няма добри български песни, но тези изпълнители, които останаха пеят по-зле дори и от Дарина, която всички знаем как "навлезе" в поп музиката или по-точно поп музиката "навлезе" в нея...

36

Иван

преди 4 месеца

Димитрина беше страхотна! Тя трябваше да победи. Дано да ѝ провърви занапред! А за Надежда няма никаква надежда. Да върви да се пробва в Мароко. Там граченето ѝ може и да мине.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Отвратителна подигравка с толкова талантливи деца. Тава пищящо нудоразумение, без изпят един верен тон, дори нямаше място на финала, а тя взе че победи. До едно изпълненията и бяха посредствени и неприятни за слушане. Ще бъде забравена както всички измислени победители в това пошло и пртивно предаване. Не виждам един положителен коментар. Как така зрителите я оцника като най-добре. Позор за организаторте. Позор за Миро. Димитрина и Елена имат голямо бъдеще. Пожелавам им успех!

34

Зрител

преди 4 месеца

"Победителката" пя фалшиво. Ако см на нейно място ще изпитвам голямо неудобство. Защото и тя със сигурност е преценила, че се провали и я пробутаха хей така...Та тя пя фалшиво. Димитрина е истинският победител. А за тая, грачещата, скоро никой няма да си спомня.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Срам ме е от това, което направиха снощи в "Гласът на България". Победител трябваше да бъде Димитрина. То бива и бива нагласено, ама това беше направо нагло. Това с гласуването е абсолютна лъжа. Всичко е определено предварително. (както във всички подобни предавания). И защо изпълняват английски песни? Нали е" Гласът на България"? Срам, срам, срам.....

32

Анонимен

преди 4 месеца

Много нагласено я избутаха. Елена и Никола бяха хората, които имат необходимите качества да станат популярни, освен гласове и запомняща се визия. Това момиче далеч не пя добре и то на финал, но да е жива и здрава. Всяка година печели някой, за който после нищо не чуваме.

31

Супер Селтак

преди 4 месеца

Жената певица трябва да се харесва, Димитрина може да пее добре но е грозничка и ще става още по грозна с възрастта докато Надежда е красива, с големи, хубави... очи.

30

Теди

преди 4 месеца

ИСТИНАТА Е ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ АМИ ГРАЧИ И Е ПСЕВДОПЕВИЦА В СВЕТОВЕН ПЛАН НИКОЙ НЯМА ДА И ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НЯМА ТОЗИ ТАЛАНТ И ГЛАСОВИТЕ И ДАННИ НЕ СА ПЕРФЕКТНИ

29

Марга Рит

преди 4 месеца

Само в българските формати, не се пее на български. Като цяло голям СРАМ...

28

Българ

преди 4 месеца

Поне на финала, трябваше да пеят само български песни, американизирано тъпо предаване!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Димитрина заслужаваше наградата..

26

Пян_Гъ

преди 4 месеца

В последната песен ми се стори, че на на места Надежда се отклоняваше от правилния тон. Тоест пееше фалшиво. Случва се и на професионалисти. По-големият проблем е безпардонното отстраняване на качествени изпълнители още преди финала - Марин операта, високия метъл ("Бон Джоуви"), пианистката и др. Режисиран финала, на който стана единствено възможното.

25

Хикса

преди 4 месеца

Сложете един надпис The voice of Bulgaria да се знае.После що се слушало чалга,сръбско или гръцко.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Момичето на второто място беше по-добро.Мирише ми на нагласена победа.

23

Теди

преди 4 месеца

НИКОЙ НЯМА ДА Я СЛУША ДАЖЕ КАК ГРАЧИ НАПРАВО ТИ СТЪРЖЕ ТЪПАНЧЕТАТА

22

Теди

преди 4 месеца

ПЕСЕНТА Е МНОГО ХАРЕСВАНА ЗАЩОТО СТИНГ Я ПЕЕ ЗАТОВА И АЗ МОГА А Я ИЗПЕЯ ОБАЧЕ НЯМАМ ТОЗИ ТАЛАНТ КОЙТО СТИНГ ИМА КАТО ПЕВЕЦ И ТАЯ НИКОЙ НЯМА ДА Я СЛУША В СРАВНЕНИЕ СЪС СТИНГ ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ И Е ПСЕВДО ПЕВИЦА НЯМА ТАЛАНТ КАТО СТИНГ ХОРАТА СЛУШАТ СТИНГ КАК ПЕЕ ТОЙ Е ИЗВЕСТЕН В ЦЯЛ СВЯТ С ТАЗИ ПЕСЕН И САМО ТОЙ МОЖЕ ДА Я ИЗПЕЕ ПРЕКРАСНО ЗАЩОТО ИМА ТАЛАНТ ЗА ТОВА И НЕ ГРАЧИ КАТО ГАРГА

21

Анонимен

преди 4 месеца

Здравейте Нови Пакистан. Как сте? Кючек люшкате ли? Брдясалите сте навсякъде виждам, английският е ниво Африка първи клас.

20

Бг

преди 4 месеца

Съмнителна работа с този финал!

19

анонимен

преди 4 месеца

Никола Янакиев беше най-добрия. Той трябваше да е първи.

18

К9

преди 4 месеца

Гледах предаването, както и финала снощи. И не е нужно да съм вокален педагог, за да чуя, че това момиче пя фалшиво и на моменти крещеше от безсилие да изпее песничките, които й бяха дадени. И понеже още по време на предаването усетих накъде отиват нещата и бях почти убеден, че точно нея ще изберат за победител се зарекох, че ако това се случи, никога повече няма да гледам това предаване. Прави бяха някои хора когато казаха, че всичко в този формат е нагласено. Е, вече без мен като зрител!