24

Българин

преди 4 месеца

Да свикват. Свърши се с медицинските услуги, работата, тока, водата и канализацията от Израел. Една висока стена, 2 км "зона на смъртта" и кой откъдето иска да се моли за папане. Терористи, подкрепяни от народ на убийци, които предадоха и зверски клаха, изнасилиха и се гавриха с тия, дето ги храниха - бебета, деца, старци... Хак да им е!

23

Анонимен

преди 4 месеца

Ама моля, моля..гледах достатъчно репортажи от газа, буквално жени и деца плюеха и удряха с пръчки трупа на изнасиленото и съблечено голо германско момиче в един пикап. Никой не каза: недейте, това не е ок. Раздаваха бонбони и танцуваха и крещяха алахакбар. Какво искат сега, израелците да им погалят бретончетата ли?

22

Анонимен

преди 4 месеца

Бахтоя геноцид бе майна. От 100.000, през 47' палестинците в газа станаха 2.3 млн. Ама балалайката си върти нейното

21

Анонимен

преди 4 месеца

Нашите болници и без война са в такова състояние. Искат всичко да си носиш, дори термометър и куп странни неща, добре че още легло не те карат да си занесеш. Обзавеждането на повечето места е от Тошово време, а колко се закриха ......

20

Анонимен

преди 4 месеца

Аз виждам просто решение за Хамаз - спрете да нападате евреите и ще спрат да ви бият. Същото и за останалите наоколо.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Абе, що не се разберем по един въпрос преди други коментари? Евреите живеят там, където от древносттс са живели и по-важно там където света се е съгласил да им даде да си направят държава. Нямат в техния манифест цел да избият всички наоколо и да им унищожат държавите. От друга страна ги нападат постоянно и сега последният път със супер зверство. Същите хора имат основна цел в манифеста си да унищожат държавата на евреите и да ги избият до крак. На фона на тази картинка сега отасят шамарите.

18

До 18

преди 4 месеца

Е, ако ще се изтребваме така да почнем и с нас и други народи по света, които някой някъде по света е решил, че били търтеи. А, когато изтребваха израелците, така ли мислеха. И, какво въобще научиха от историята. С първична злоба не става.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Палестинците са 10 милиона. 5,5 милиона са в Израел. Хранят ги, лекуват ги, образоват ги, търпят ги. А палестинците са търтеи.

16

До 13

преди 4 месеца

Защото на Нетаняху не му пука за нуговите. Той жертва всичко в името на властта. Самите роднини на заложниците са по цели дни на протести срещу тоя. Плюят го нон стоп. А, би трябвало да знаеш, че така нареченото уж пропускане на Хамаз на територията на Израел надали е без негово съдействие. Хей така огромното разузнаване проспа всичко и то точно след месечни протести, срещу наложена от разследвания Нетаняху съдебна реформо, присъдитя на ВКС да бъдат отменяни от парламенна. Тоя човек вони.

15

Анонимен

преди 4 месеца

А Хамаз не върши ли геноцид срещу Израел?

14

Анонимен

преди 4 месеца

А Путин не върши ли геноцид срещу Украйна?

13

Анонимен

преди 4 месеца

Терминът геноцид е свързан с масово изтребление на цял един народ. Обявено е за престъпление без давност, включително и в България. Това не е операция или война. Това е масово изтребление на цял един народ. Къде е междунарадния наказателен съд. И къде са местните прокуратури. В нито една държава в цал свят няма върховенство на правото. Съдът е само за обикновените хора, всички политици и олигарси са неприкосновенни.

12

Анонимен

преди 4 месеца

И защо да пращаме помощи на палестинците, а не на израелските деца, държани в плен като заложници? Или защо не на почернените израелски фамилии със зверски изкланите им близки от терористите ?

11

Анонимен

преди 4 месеца

Израел напълнили подземните тунели на Хамас с морска вода. Издавили ги като плъхове.

10

хех

преди 4 месеца

поне ги избомбиха изпозаклаха и стреляха здравата а сега и хуманитарна помощ им пращат... егатти гаврата с човешкият вид.... ама то аслъ че тея *** джерита кво друго да ги правиш.... нека додът и нашите рома джерита да изчистят

9

Анонимен

преди 4 месеца

Обръщам се към всички българи! Моля ви мили хора да изпратим хуманитарна помощ на палестинският народ! Лекарства,дрехи,вода,храна кой с каквото може да помогне! Сърцето ми плаче за убитите хиляди децаа,но и чакат помощ от нас,миличките ,а ние сме православни християни ! След няколко дни ще посрещнем Рождество Христово нека покажем ,че заедно можем всичко и,че българите сме добри хора!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя пък какво кълне? Ти от ония ли си?

7

Анонимен

преди 4 месеца

Не ви ли е срам!!!! УЖ сте били "цивилизован" свят. Варвари сте. Най-големите Варвари ЕС и САЩ. Цивилизованите са мъдри и с миласт. Варварите нямат. Както Хамаз са Варвари, така Варвари са САЩ, Израел и ЕС.Хора без милост. Нищо......утре на вас ще се случи. Бог гледа. Утре ще ви се случи....

6

Анонимен

преди 4 месеца

Как са живели там преди?

5

Анонимен

преди 4 месеца

*** работа . Ако не бяха евреите, да са умрели от глад досега. Нищо не произвеждат, само се размножават.