223

Това

преди 6 месеца

Ли е новия наратив на радио Киев? :)))))

222

Анонимен

преди 6 месеца

Как не се намери един руснак с топки да ликвидира злобното джудже. Германците са правили над 50 опита за ликвидация на побърканият Хитлер. Явно руснаците за нищо не стават. Умират безропотно като скотове за дворците, яхтите и властта на путинскта каста.

221

cazzo duro

преди 6 месеца

До дежурните по путин :Как сте бе мишочета ?Търсите ли си вече нова работа ?Изкарахте ли някакъв курс ?Придобихте ли някакви умения ?Скоро няма да име кой да ви плаща за "работата". Да натискаш копчето "изтрий", ако някой каже нещо против жужето. :-)))Такива "специалисти" никой не търси:-))) рублите свършиха:-)))

220

Рачко Пръдлето

преди 6 месеца

Киев за три дни

219

Анонимен

преди 6 месеца

Авдеевка..... и защо да не нареди. Президент е.

218

Анонимен

преди 6 месеца

Нищо такова не е нареждал! Нарочно го пишете, та ако е ден по- късно да пишеме медийни победи и медиен провал за Путин

217

Даниел

преди 6 месеца

И помнете Зеленски ще избяга в Америка,с милиардите които открадна,защото жена му си купува бижута за1,1 милиона долара,за сметка на бедния украински народ.Затова Путин ще унищожи Украйна,защото там останаха само крадливи нацисти.Които унищожиха Църквите,Болниците,и самата държава я продадоха на Американци за да строят на плодородна земя хранилища за ядрени отпадъци.

216

Даниел

преди 6 месеца

Тука все такива неграмотни пишат,кога ПУТИН е казал че ще превземе Украйна или Киев за 3 дена.Личи си че четете украинската пропаганда.Ето и самият сайт черпи информация от укронацистки медии.Които толкова много лъжат че чак се осират от лъжи.Няма такова нещо че на ден умирали 600 Руски войници.Да и те дават жертви но най много по 40-50 човека на ден,но украинците имат жертви по 1000-1500 човека на ден.Това го гледам на живо от фронта по ЛЕН ТВ,и РЕН ТВ.всеки ден има предавания директно от фронт

215

offff

преди 6 месеца

Е, че той украйна за два дена нареди да се превземе, ама ....

214

Анонимен

преди 6 месеца

Тя Авдеевка я превзеха. Сега това е *** пропаганда.

213

Анонимен

преди 6 месеца

Путин прави като Кимчо изнася женска плът за доходи в неговия неотчетен сейф!

212

Анонимен

преди 6 месеца

да бе! Укрите присъстват когато пътин дава нареждания. Неумно. и даже безумно

211

Анонимен

преди 6 месеца

На практика Авдеевка е превзета вече. Укрите се изнизаха гузни от там.

210

Хохохо

преди 6 месеца

Да се чуди човек на униан ли да вярва или на кремълската табакерка?

209

Бай Дрън

преди 6 месеца

Иначе Путин спомена друго-че ги чакалят на левия бряг на Днепър да се посъберат малко, както се ловят дивите пррасета.

208

Бай Дрън

преди 6 месеца

Хаха, абе откъде изкопахте тоя фейк, достоен за факултета по журналистика в часовете оо що е то фейк и има ли почва и нас?

207

ЗА КОЯ

преди 6 месеца

Нова година

206

Иван Анисий :

преди 6 месеца

Аха, УНИАН... Фейк нюз!

205

Анонимен

преди 6 месеца

Много на дребно започна втората в света армия. По няколко месеца се опитват да вземат градче като Каспичан. Ако успеят, то е с цената на 30 000 жертви както при Бахмут. До Киев са стотина такива градчета без да броим големите градове. За колко години ще стигне Путин до Киев и колко милиона жертви ще даде?

204

Bad Face

преди 6 месеца

И по-рано ще е руска! Украйна е спряла да изплаща пенсии, нямат пари. Нета е задръстен от видеа, как фашистите раздават по един хляб на възрастни хора в снега и пенсионери които вдигат скандали пред гишетата за пенсии. Фашизма там скоро ще е в тотален *** и тепърва ще започне гражданската война там.