152

Анонимен

преди 5 месеца

Докога ще обгрижваме техните хрантутници? Толкова са неблагодарни тези украинци, просто не е истина! Отвратително! Че и ни плюят в Ютюб - погледнете Ольга Папсуева - пенсионерка украинка с над 1 милион абонати - представя се за бедна "бежанка" , използва ни най-безсрамно и плюе по България. Живее на Слънчев бряг. Най-новото й видео е : " Замерзаю от ХОЛОДА в Квартире. Начала обклеивать стены тряпками!" ....Докога ще ги търпим ....ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ!

151

Анонимен

преди 5 месеца

Едно 600-700 милиарда ке отидат за зеленко, на мен ми все тая , стотинка нема да дам

150

Анонимен

преди 5 месеца

До155. А преди това 5 години хранихме нациската армия. Хайде стига с тези плоски опорки. Няма начин да ме убедиш че това което виждам не е това което виждам.Вече и минуси не заслужавате. Вече сте канцелирани.

149

Itso

преди 5 месеца

Нужно е амeбите Урсула Фон дер *** и Шарл Мишел да се разкарат от ЕП и да се заменят с по-силни лидери, Виктор Орбан да речем.

148

Наблюдател

преди 5 месеца

До ЕСесовец, само да отбележа, че от 10тина години съм в Германия, последните 5 се напълни с украинци... работят те, ама файда няма... Нашите *** го докарват по добре на качествена работа ... Да не говорим, че от както е войнта гледат и да не работят, че са ГОСТИ СЪС СПЕЦИАЛЕН СТАТУТ,,,

147

ЕСесовец

преди 5 месеца

Приемът на Украйна в ЕС крие и рискове, ще плати ли Съюзът цената? ................ ЕС ВЕЧЕ ПЛАЩА. Но пък от друга страна е добре дошло. Нови и свежи нископлатени бачкатори готови да работят за жълти евроцентове за месомелачката на големите западноевропейски държави...

146

Анонимен

преди 5 месеца

В този ЕС какви хора са попаднали на върха. Всяка страна за да влезе в ЕС трябва да покрие едно тесте с правила. Как така за тях няма да важат условията. Както някой е написал по долу, утре всички дружно ще им плащаме. Нека ги осинови САЩ и да си им бере гайлето, те ги подкукуросаха, а утре ще си искат парите за всичко

145

Малко за политика

преди 5 месеца

Всичко върви към това, което е изгодно на САЩ: Европейският съюз ще приеме Украйна и ще плаща цената за това, което всъщност са геостратегическите интереси на Вашингтон.

144

Анонимен

преди 5 месеца

На снимката терорист N1.

143

Анонимен

преди 5 месеца

Но ако украинският лидер "казва, че Украйна печели, тогава за какво му е допълнителна помощ?", пита CNN. Киевското ръководство разрешава тази дилема, като в изказванията си постоянно посочва миналите успехи и бъдещите цели на Украйна в конфликта с Руската федерация.

142

НебавалициОтЕССР

преди 5 месеца

Представям си как френските фермери сами се отказват от субсидиите си. Същото важи и за останалите фермери.... Поляците които са най-зле разположени към руснаците, още сега блокираха украйнската продукция и транспорт... Просто си представям как всички доброволно се отакзват да получават каквото могат, за да влезе украйна в ЕС... Лесно е на фонДерЛайнен да говори, тя си оправи положението покрай Ковида и ще духне в САЩ. Ама Макрон и Шолци ще трябва да се срещнат с щастливите си избиратели.

141

Щерю

преди 5 месеца

Покрай тоя си намразих зелените дрехи...

140

Анонимен

преди 5 месеца

Не ве, вие алтави ли сте ве... каква ОркКрайна в какъв ЕС? Бегай от тука, измислена нация, фалирала държава, че и с заеми за следващите 100 години, а и е във война, която губи. Аре, аре... никога няма да влезе в ЕС. Може да измислим един тиквен медал "Дръжва приятелка на ЕС", която да им позволи да ни продават евтино зърно и жени. До там. Те друго и нямат.

139

СС

преди 5 месеца

Украйна в ЕС ,виц на годината !!! Разбита икономика и земеделие народа превърнат в бежанци !!!

138

Факт

преди 5 месеца

Украйна в близките 20 години няма да е в ЕС и това го знаят всички,това което става сега е шоу.

137

НЯКОЙ

преди 5 месеца

ЕС само плаши Русия, че ще приеме Украйна, а може и да я приеме, ама само това което ще остане от Украйна. След края на войната, която Украйна ще загуби много страни ще се сетят, че ЕС може и без Украйна, същото важи и за НАТО. На САЩ Русия им е проблем, ама много повече ги е страх от Китай.

136

Била най-бедната

преди 5 месеца

страна! Айде малко спрете с пропагандата! Само една украинка видях с T-Rock, eстествено нов! Всички други са по над 80к автомобили, а множеството българи като членове в клуба на богатите (какво заблуждение) карат автомобили, които са спасени от западната автомобилна преса! Бедните са си в Украйна и всички вие си въобразявате, че те ще изплащат тези суми? Липсва ми въображение!

135

тез пък

преди 5 месеца

Съюза нищо няма да плати, но виж, данъкоплатците ще платят доста.

134

Тхе Тимес

преди 5 месеца

Украйна може да бъде принудена да изчака до следващото десетилетие за членство в ЕС. Редица проблеми може да станат причини присъединяването на Украйна към Европейския съюз да бъде отложено поне до 2030 година, а може би Киев ще бъде принуден да изчака и до следващото десетилетие, отбелязват в редакцията на британския вестник The Times.

133

Европедеращини

преди 5 месеца

Орбан излязал на кафе, и те през това време гласували - е това им е европедеpаската демокрация. Това говори точно и ясно какъв извратен съюз е ЕС, и какво правим ние с тези извратеняци.