26

Каква е превенцията?

преди 4 месеца

Ами като за начало да се спрат всякакви детски, данъчни връщания/облекчения и др. на родителите на деца, които употребяват такива неща. Родителите на такива да бъдат глобявани.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Защо дойчен веле не пише за Германия???

24

Анонимен

преди 4 месеца

Една лопата и 12 часа на полето знаете ли как лекува от подобни зависмости. След 3-тия ден забравяш за какво ти липсвало или за скуката. Времето преди 1980-та ми липсва понякога.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам тия хора какво толкова се пристрастяват? Навремето като ми беше интересно съм пробвал всякакви наркотици без хероин. Някой приятни, други са гадни. Към нищо не съм се пристрастил. Просто в един момент ти омръзват и спираш като всяко нещо. Цигарите също са глупост. Пушил съм, не ми харесват. Алкохола същата работа, отрова. Кафето също не го обичам че ми вдига кръвното и ме боли главата от него.

22

Alex

преди 4 месеца

Павел е наркодрус!

21

анонимен

преди 4 месеца

Явно от чернобилската атомна авария , а може да има и други фактори, но е видно, че последните две поколения прогресивно се из-р-аж-дат и нямат никакви ценности(с малки изключения) Има една поговорка-" Всяко стадо си има ***" За нашите условия тази поговорка трябва да се трансформира на:- В нашето стадо от *** има и изключения.

20

Анонимен

преди 4 месеца

За жалост 80 процента от младите са тотален *** заради такива България си отива това означава че след 10-20-25 години ще бъде още по голяма анархия

19

Alex

преди 4 месеца

Видиш ли дойче веле не чети. Това е било медия някога.

18

Друсалка

преди 4 месеца

Опиум за народа! Това е най-важната евро-атлантическа ценност, след джендъризма!

17

BigBrother 2023

преди 4 месеца

Шмъркат, дишат балончета, друсат се с чайчета и вейпчета. Човечеството хиляди години единствено е пило вино и е пушило тютюн но не, тия младите са че открият топлата вода. Балончета дишат. Абе улигoфренчeта мамини... пийте си алкохола, пушете цигари - поне лекарите знаят как се лекуват болестите от тях. Като идеш в болницата целия разяден и с разпадаща се кожа, кво ще те правят, като не знаят какво ти има. Дори и друсането трябва да се прави с акъл.

16

Беновска пипа

преди 4 месеца

Ами така ще е. Нали партиите трябва да се издържат от нещо. Откъде иначе ще идва финансирането им, а и кой политик смее да се опълчи. Полицаи и политици приемат подкупите и нещата си вървят ...

15

Чичо Гас

преди 4 месеца

Сега най-модерно е да си американопитек.

14

Ядрен вампир Z

преди 4 месеца

А ядат ли се повече банани?

13

Анонимен

преди 4 месеца

Като сте си оставили децата на произвола на съдбата така ще е, но иначе имате по 2 - 3 часа на ден за социалните мрежи, аборигени

12

Анонимен

преди 4 месеца

Така като ги гледам най-голямата им зависимост са енергийните напитки, а те са не по-малко вредни от цигарите. Дори тези които не пушат пият такива.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Как да се спре зависимостта на децата от азотен оксид, след като уж легални Фарма компании включително български, го рекламират като средство за забавление навсякъде в интернет, не само в социалните медии. Наскоро, докато превъртах кратки видеа в Ютюб, ми показаха такава реклама от ФармаВита. Не кликнах да проверя, дали връзката е действително към тази компания, но моето мнение е, че правителството съдейства на останалите престъпници да тровят децата ви. пп-дб, са отровители на деца!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Не бях чувал за никотинови торбички. Благодарение на статията сега знам и отивам да си купя

9

Анонимен

преди 4 месеца

ЦИГАРИТЕ ВЕЧЕ НЕ СА КУУЛ, НОВИТЕ ЗАВИСИМОСТИ НА МУТРИТЕ СА ПОЛИТИКАТА

8

Анонимен

преди 4 месеца

Пуша обикновени цигари, но около мен всичко живот е налапало тия електронни шитни и имам чувството, че нон-стоп опъват.. аз на 2 часа изпуша 1-2 цигари

7

С2Н5ОН диета течна

преди 4 месеца

държи проблемите далече.