152

Анонимен

преди 5 месеца

"огромни жертви от нашите войници - но няма съмнение, че победата е постижима." Те, като са мъртви тези ваши войници, и не само ами те цял живот ще са мъртви, за какво за Бога им е тази квадрата миля земя, като няма да могат да и се "радват". Това е повече от ужас, само като си го представя, тези няма как да ги обидиш даже. Бог да не дава !

151

Рано им е

преди 5 месеца

Рано им е на Зеленски и дружинката му, още не са готови да говорят за мир. След още една година война може и да поумнеят.

150

наблюдател

преди 5 месеца

Този заедно със зеления са го ударили на просия по Европа и америката. Да ама кранчето е на път да пресъхне.

149

Анонимен

преди 5 месеца

какво скапано място е планетката ни в което доминион са кауобоите

148

Анонимен

преди 5 месеца

укро политиците са изтрещели като нашите.народа гол и бос а те гърмят снаряди,мини и патрони и се избиват като че чоешкитя живот е като на ***

147

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна вече не съществува. Този какъв министър е?

146

СВОЙ

преди 5 месеца

Много ми е готино да гледам,как минусите и плюсовете на Евроатлантическите лакеи са като Лилипути пред Великана осъзнати Българи подкрепящи Русия.

145

СВОЙ

преди 5 месеца

Голяма и *** статия.Достатъчно е да прочетеш заглавието,за да пропуснеш всички останали глупости.Естествено,че има път и той е към Сибир,за целият Фашистки марионетен режим на Киев.

144

Петър

преди 5 месеца

То и Хитлер си вярваше до последно....

143

Офф ,да се омита

преди 5 месеца

Този фашист Кулеба е по-противен и от нашия фашист Тагаренко.Оссрайна трябва и ще бъде срината до основи.Фашизма няма място в 21 век.Родните фашаги също трябва да бъдат съдени.

142

Анонимен

преди 5 месеца

Войната не е само числа. Не за първи път в историята, много по малък противник побеждава по-голям. Самата Русия много пъти в историята си е губила война от доста по-малки армии, включително и от нас през 1916та. Украйна има своите шансове и не трябва да губим надежда и да спираме подкрепата си за нея.

141

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна има само един път. Капитулация. Колкото по0рано, толкова по-добре.

140

Анонимен

преди 5 месеца

Абе олигарсите и Коломойски ви избиват и ограбват вече десет години подред, създадоха хаос и най-грозния възможен нацизъм и бандитизъм, СЪБУДЕТЕ СЕ! Защитете себе си, живота си от тях, Русия ви помага и жертва, заради вас!

139

Анонимен

преди 5 месеца

Спрете насилствено да мобилизирате хората и да ги убивате! Затворихте дори границите, като в концлагер, за да не успеят да избягат и си спасят живота украинците! Бягайте украинци, най-добре в Русия и не се връщайте в Украйна, докато не свърши този конфликт! Ако не успеете и ви мобилизират, предавайте се на руснаците, те се грижат за пленените!"Эффективность принудительно мобилизованных украинцев ПОЧТИ НУЛЕВАЯ, номыпродолжим принудительную мобилизацию, глава ГУРБуданов (ВИДЕО)"

138

Анонимен

преди 5 месеца

Нооооо... , за да си спасите кожата вие от върхушката в Украйна и Зеленски, продължавате да насилвате украинците да воюват и умират и от двете страни и като армия и като население! Това трябва да спре! Моля се , Русия най-накрая да победи и настъпи мир, мир, мир, дай Боже!

137

юлиян

преди 5 месеца

До ХоХо;Напълно си прав.Натам вървят нещата.

136

Анонимен

преди 5 месеца

Украинската армия убиваше масово собствения си руско-украински народ и рушаха умишлено, защото се подчиняваше на заповедите и пропагандата отгоре, след като ви убиваха, значи тези, които издават команди, са ви врагове, а не ваши! Нооооо... , за да си спасите кожата вие от върхушката в Украйна и Зеленски, продължавате да насилвате украинците да воюват и умират! Това трябва да спре!

135

Анонимен

преди 5 месеца

Терорист N2 надрусан.

134

юлиян

преди 5 месеца

До агент Мъдлър ЦРУ;Едно е да ти трябва,друго е да можеш и трето и четвърто да го направиш.Освен първото,другите три са невъзможни даже като перспектива,камо ли за изпълнение.

133

Анонимен

преди 5 месеца

така ще е добре и за цяла Европа, защото този цирей и нацисти, ако не се прибере в Русия и е под контрола на Русия, ще се превърне в тлеещ въглен в бъдеще и ще държи европейските държави като заложници , отделно и рекета и финансовите загуби и икономически загуби , заради Зеленски и Украйна!