18

Анонимен

преди 5 месеца

Как лекувате махмурлука? При мен най помага да пия зелен/ментов чай и разходка на чист въздух. И сауна много помага. Никога обаче не си позволявам "да избивам клин" с още на другия ден, даже и малко да е.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Поркайте яко! Да изпиеш 300 грама, е гарантиран махмурлук! Изпий 600, и махмурлук няма да има! И като се събудиш, прасни 100 грама коняк.

16

аз

преди 5 месеца

какъвто и алкохол да се пие , се пие със сода/газирана вода/ или може и само вода. В момента ,в който се добавят сокчета с обилно количество захар в тях , махмурлука го има и при минимално количество алкохол. Естествено ако се изпие литър алкохол - добавката пак няма значение :)

15

Анонимен

преди 5 месеца

На Кръстец тябва да има кафе!

14

Съвет

преди 5 месеца

Пийте всичко от известен производител на алкохол. Знаеш какво пиеш , за разлика от домашните ракии и вина. В повечето случай са смрад , от която дори може да умреш.

13

Да допълня...

преди 5 месеца

Това е от боята. Пийте си спокойно.

12

Шпек Салам Народен

преди 5 месеца

Ами,според мен зависи от привикването с даден алкохол.Дори и да е относително некачествен,ако го пиеш постоянно,по-лесно понасяш действието му.Пил съм такива шмиргели с последствие зверски махмурлук,а любезният домакин си хвали адската смес и нищо му няма.Мхм.Тъй че,ако си пийваш най-често уиски и решиш за разнообразие да смениш с водка,то с голяма вероятност на следващия ден ще си чувстваш краката омекнали.

11

Друго мнение

преди 5 месеца

Не ми се вярва. От водката страшно много ме боли главата на другия ден. Даже и от 50 грама, е милилитра де. Водката е единственото питие, което спрях да употребявам заради тежкия махмурлук.

10

Тео

преди 5 месеца

Така - може и тези съединения да играят някаква роля, но основна роля винаги е играло количеството захари в алкохолната напитка. Така, например, само от бира трудно се хваща махмурлук(но ако прекалиш е много гроезн), но ако изпиеш половин литър ликьор или някакво полусухо вино, може да имаш проблеми!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Експериментът е неправилно поставен. И двете групи са имали махмурлук заради кока-колата. Не се пие хубав алкохол с грозна химия.

8

С2Н5ОН диета течна

преди 5 месеца

държи проблемите далече.

7

Хахахахахахахахахаха

преди 5 месеца

Зависи най-вече от качеството на алкохола! Има уискита, които и половин бутилка да изпиете на другият ден сте свежи. Същото е с вината! Има розета, от които ме сцепва главата! Има такива, които една бутилка за цяла нощ и на другият ден ти няма нищо. Другото важно е какво ядеш.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Хаха лъжа

5

Анонимен

преди 5 месеца

Махмурлукът зависи от процента алкохол, изпитото количество и специфики на организма, а натравянето - от фалшивия такъв. Пък било то и чисто бял на цвят.

4

Анонимен

преди 5 месеца

До по-силен махмурлук води дозата на химията в промишленото менте. Как мислите има ли много общо между класическата руска водка "Белуга" и бутилка със същия надпис, но внесена от Монтенегро и предлагана по българските магазини преди Нова година?

3

Анонимен

преди 5 месеца

Сандвич и вино в раницата и на балканския влак.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Демек уиски с черен етикет е по-кофти от червен егати смеш ниците.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Яс затва кааве не пием, само домашняркя.