39

Аууу

преди 4 месеца

Ха сега смотаняху не е ли терорист започна да избива собствения си народ.Байдан и Натаняху да си сложат по една капза в задниците си и да се взривят и да настъпи мир в света.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Колко заложника освободихте бе чипути? Нито един. Добре че от хамас ви освободиха част от хората. Не защитавам хамас. Но не е редно такава неадекватна реакция от страна на израелската армия. Що не каже какви са захубите този от снимката? Колко танка има унищожени? Що крият? Скъсало му се сърцето на фашиста...

37

Антрополог

преди 4 месеца

До Горко на антисемитиНашия образовай се малко преди да изгряваш, арабите също са семити. Арабите и евреите са с общ произход -семитски. Арабин антисемит е като беларусец- антиславянин .

36

История даге

преди 4 месеца

До АнонименКонфликт между турци и евреи няма, дори обратното дружбата им е вековна.Когато католиците горяха живи евреите османската империя ги измъкна с кораби и десетки хиляди от кладите през 15 век. През ВСВ пак през Турция се спасиха стотици хиляди евреи дори Айнщайн , даже искал да остава да преподава в Истанбулския университет, но ректора казал ,че е много шантав и странен и не го удобрил-направо като виц ,но факт.

35

параноя

преди 4 месеца

Само не разбрах защо изрелските войници са разстреляли трима голи до кръста еврейски заложници с бели знамена ,които са крищели за помощ на еврейски и то от упор.

34

Анонимен

преди 4 месеца

И Ердоган не забравя никога да спомене, че Палестина-Израел е бил част от Османската империя и така си прехвърлят топката на провокации единия към другия и обратно, накрая палестинците ядат калая и са натикани в концлагер и убивани.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Българите да гледат добре и си извлекат поука, защото от този конфликт между турци и евреи, в крайна сметка, пострадаха палестинците и живеят в концлагер и които са жертва на техните игри!

32

Анонимен

преди 4 месеца

До Израел и невинен!, Аз четох, че и в създаването на Хамаз са участвали евреи и турци, но сега се "борили" с Хамаз, разбираш ли, понеже турците се опънаха срещу убийствата на палестинци. Арабите са били използвани за чужди цели, за съжаление.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Нетаняху е просто един Xитлер от Али Експрес! Евреите правят геноцид над мюсюлмани и християни в Газа! Разрушиха християнски църкви и даже голяма християнска болница която дори покааха по всички телевизии.

30

истински мъж

преди 4 месеца

Евреите са военизиран народ,иначе няма да просъществуват.Прави са да избиват терористите от хамас.На тези дето ги плюят,ще кажа:Бъдете и вие умни,хитри и борбени като тях.Но ние-***,сме мързеливи,ако може да откраднем или да излъжем.Ако бяхме на мястото на израел,щяхме да е предадем.И едно пожелание-прочете повече,и се осведомете за евреите.Не се повтаряйте папагалски в омразата си кам тях.Те действително водят войната да демократичната цивилизация,срещу ислямските терористи.

29

Израел и невинен!

преди 4 месеца

Ислямските терорист.групи като Палестинските Хамас ООП Джихад АлАкса ИДИЛ АлКайда Хизбула от много арабски и др. престъпни групи на ислямски терорист. режими като на Иран Сирия Египет Турция Ирак Катар Йемен и др. които незаконно окупират, постоянно тероризират, клеветят лъжливо, отвличат, обезглавяват изнасилват, умишлено убиват с крайни сатанински цели да заколят ограбят и погубят всички не-мюсулмански нации и те вършат неонацистки престъпления срещу човечеството заедно с комунисти, не Израел

28

Горко на антисемити

преди 4 месеца

Само нечестиви врагове на Бога от безбожните нации, продали се за пари корумпирани слуги на дявола са антисемити като инквизитори, нацисти, комунисти, ислямисти и др.терористи са врагове на Божия избран свят праведен народ Израел, невинна жертва на обсебени от дявола измамни антисемити мразят несправедливо, клеветят лъжливо, съчиняват конспиративни измамни извратени теории, разпространяват лъжлива анти-Израелска пропаганда като ислямските терористи, за да извинят свои дяволски дела срещу Израел

27

Анонимен

преди 4 месеца

Христо Ботев и Любен Каравелов често пишат за "великите еврейски царе на капитала", които са извор на злото в света.Ботевите и Каравеловите издания /"Свобода", "Независимост", "Знаме"/ бичуват "обрезаните и необрезани еврейски екселенсии", "израилските барони" и "великите царе юдейски на капиталът", Ротшилдите и барон Хирш и "чафутските вестници" "Нойе Фрайе Прессе" и "Пестер Лойд", които пеят възторжени оди за султана. Посочват, че тези "чафутски вестници" имат свои дописници и сред българските евреи.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Гьоте: "Те имат вяра, която благославя ограбването на чужденците."

25

Анонимен

преди 4 месеца

Волтер: "Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука."

24

Шалом, маниш маа!

преди 4 месеца

Богоизбраните синове на Израил ще управляват Човечеството до Свършека на света. Иначе, само ***..мотните феодали у нас мразят Израелския народ.

23

Анонимен

преди 4 месеца

На Смотаняху цялото му премиерстване е фиаско !

22

Анонимен

преди 4 месеца

За този човек Международният наказателен съд би трябвало да издаде заповед за арест. Неразбираемо е как след толкова много избити цивилни, бомбандирани църкви, джамии и училища, хуманитарни и военни престъпления, той още се разхожда на свобода и се появява по ТВ.

21

Лагрестин

преди 4 месеца

Вчера четох,че снайперист е застрелял две жени християнки.Ако това е така,призовавам всички християни да напуснат Израел и Йерусалим,и да се спасяват.Така са направили всички християни и по време на последната римско-иудейска война,когато Йерусалим е бил превзет от Рим.Всеки християнин следва да се съобразява с реалностите и по време на войни или гонения да избягва опасните и конфликтните точки."Ако ви изгонят от един град,бягайте в друг!"Затова,спасявайте се,за да оцелеете!

20

Dam

преди 4 месеца

Как се убива човек "по погрешка"?!