252

Анонимен

преди 4 месеца

Направо се кефя,на ПП че получат сърцебиене ,а толкова се пъчеха

251

Анонимен

преди 4 месеца

Принципно Руснаците доста глупаво правят политиката си в БГ. Вместо да дават всичките си пари за пропаганда и разни ферми за ботове копейки - та , да бяха давали пари на хората - или за детски градини, за старчески домове..., за полезни неща за обществото, то обществото щеше да обича Русия, заради всички добри неща , които прави...Ама то не! Пари за пропаганда против Запада и език на омразата , който уж трябва да борим?!!!?

250

Браво на Орбан

преди 4 месеца

Това се нарича държавничество, но в България няма кой да го разбере!едните са кукли на конци , а другите са 109% га лф они!

249

Браво на Орбан

преди 4 месеца

Това се нарича държавничество, но в България няма кой да го разбере!едните са кукли на конци , а другите са 109% ***!

248

Под вол прасе

преди 4 месеца

Аха, значи тук извиненията на Невърландия и Австрия за Европейска сигурност, миграция и друга порррнография не важат вече - на дневен ред са такси и елементарна печалба..... За ко иде реч друзя? Работете за без пари или няма Шенген. Аве кой си ти ве докторе - тройни такси за теб и с всяка измината година на вето се прибавят допълнителни проценти да те видим колко ще издържиш - българското дуппе е яко, знае 2 и 300 а твойто е розаво и пухкаво, държи ли на здрав стрес?? М? бухаххахахахаха

247

Bormann

преди 4 месеца

Махнете всички такси, влезте в Шенген, върнете всички такси. В България това се нарича пито платено - точка :)))

246

Анонимен

преди 4 месеца

Договорите са за годишен обем на доставка! Ако не работи тръбата до март, има капацитет, после да се навакса!

245

Тръбен оператор

преди 4 месеца

През януари се налага двуседмично спиране, за преглед и ремонт на съоръженията!

244

Диана

преди 4 месеца

Орбан направо ни се подиграва...Като гледа залуханите ни политици, какво друго може да измисли, значи...Иначе не мога да си обясня искането му да му обслужваме трасето безплатно...Всъщност, другата възможност е да е гледал просташките изпълнения на БСПто и да се е поучил от тях - какво ли си е помислил?! Сигурно нещо като "яом тези са трийсет години във властта с такова поведение, сигурно то не е никак лошо за нашата почва", значи...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

243

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Когато почваш няква игра трябва да си сигурен че ти измисляш правилата,а нашите стратези са толкова плиткоумни че до никъде няма да стигнат!А Орбан се възползва от случая,нали ходиха на поклон всички европеики пр....ки при него и 10 милиарда му разблокираха,българите такса ще му слагат смяхх

242

До 252

преди 4 месеца

Какво значи няма евро? За да пусне Украйна в преговорите за ЕС му размразиха 30 милиарда. За да се съгласи с 50 милиардовата помощ ще се наложи да му размразят и на него толкова. И ето ти 2024 финансово обезпечена.

241

Анонимен

преди 4 месеца

Евала Орбане, до днес те уважавах като политик, но от днес си моят идол. Въртиш ли цял ЕС на пръста си а? То Шолц и Макрон се съобразяват с теб, а наще *** се взеха нещо за по-големи от тях.

240

Алекс

преди 4 месеца

Орбан не е Мъпет.Мъпетът си го отглеждаме в България.Даже е академичен Мъпет.Шарлатаните получиха мощен унгарски шут.Научиха,че външната политика не е като да натискаш копчетата на Пералнята.

239

Анонимен

преди 4 месеца

Рюте се е съгласил, щот е в оставка, а след него е избран националист, който няма да гласува за влизането ни в Шенген. Съгласил се е под натиска на европейската партия, в която партията му членува и под натиска на еврокомисията, която настоява за приемането ни. Рюте се е съгласил, защото знае, че Австрия няма да ни пусне в Шенген. Така че, наивници, няма да влезем никъде. А междувременно *** с флекс единствения клон, на който сме висяли с ползи за нас.

238

Liberal Criminals

преди 4 месеца

Велик Орбан!

237

Анонимен

преди 4 месеца

Явно подготвят такса след като влезем и май ще е 20 евро, а не 20 лева. Тая тръба е наша, платена с наши заеми и ще се разполагаме с нея както ни е изгодно. Който не иска, да ходи другаде, свят широк.

236

Някой

преди 4 месеца

Пеевски кажи нещо на Орбан!Тук на местна почва си отворен като селския кмет на Галиче.Или викаш Магнитски още притеснява вътрешностите ти.Гнусар,докато обладаваш оная русата трътка съм сигурен,че си мисли за някой бивш мистър България и любовник на Генчо Минчев.Ако ще и милиарди да отнесеш на оня свят,ще си останеш същия евнухиньо.България ще я има и след вас.

235

Анонимен

преди 4 месеца

Никаква такса няма да има. Това беше кьорфишек и сега се опитват да се измъкнат от тази гениална глупост. Както и с онези 70 стотинки на Делян. Тръбата сега работи на макс, за което Булгартрансгаз си получава по сключен договор много милиони от транзитните такси. Освен разни пишман експерти да сте чули някой от Булгартрансгаз да коментира по въпроса?

234

Гоце112

преди 4 месеца

Унгарците и сърбите са разбира се, искат евтин газ. Но ние също имаме собствен интерес и имаме право да го използваме. Като цяло, ако Унгария толкова не харесва Европейския съюз, тогава защо не го напусне?

233

О

преди 4 месеца

Злобни сте, а като ви се върне пищите-репресират ве