198

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя със селския диалект най много ми хареса! Гледам,гледам и се чудя де е расло,де е пасло!

197

Анонимен

преди 4 месеца

А бе някой преброи ли ги преди да пише? По моему са един вход хора!

196

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя,протестиращия,който най много говореше е селски южняк живеещ в София! Прехранва се с участие в демонстрации!

195

Анонимен

преди 4 месеца

Принципно Руснаците доста глупаво правят политиката си в БГ. Вместо да дават всичките си пари за пропаганда и разни ферми за ботове копейки - та , да бяха давали пари на хората - или за детски градини, за старчески домове..., за полезни неща за обществото, то обществото щеше да обича Русия, заради всички добри неща , които прави...Ама то не! Пари за пропаганда против Запада и език на омразата , който уж трябва да борим?!!!?

194

Аман от болшевики

преди 4 месеца

Преди 10.10 всеки който не беше съгласен с властимащите, беше заклеймяван като агент на империалистите и капиталистите. През 2023, всеки който не е съгласен с политиката на тройната коалиция, веднага е обвиняван, че е агент на Путин. На болшевиките, все вражески агенти им се привиждат.

193

Анонимен

преди 4 месеца

А това, че американската пропаганда ви залива постоянно и ви промива мозъците, не е проблем

192

Това е

преди 4 месеца

Добрата стара ЦЕНЗУРА ОТ СОЦА.За американския посланик може за руския не!Е още малко ще им се получи, подле ще висят по колесниците на самолетите.

191

Анонимен

преди 4 месеца

Събрали се един файтон некакви си, да плещат глупости, и голяма новина, хахаха!

190

Анонимен

преди 4 месеца

радио Хоризонт не е за слушане вече,журнаристките така дразнят хората..навели се на управляващите..а Волгин да си купи радио и там да плещи за Русия

189

Паню Баирски

преди 4 месеца

Не знам как го търпят още този жалък руски агент!

188

Анонимен

преди 4 месеца

Американците доста глупаво водят политиката си в БГ. Вместо да си дават парите за пропаганда и НПО-та , да бяха давали пари на хората - за детски градини, за домове за старци и сираци...въобще за полезни неща за обществото , и то обществото щеше да обича Америка! Ама не.... , пари за пропаганда против Русия и език на омразата , който уж искаме да премахнем?!??!

187

Анонимен

преди 4 месеца

Жестока цензура има в България в последните 34 години.

186

Анонимен

преди 4 месеца

Заглавието трябваше да бъде " Платен протест ... "

185

Анонимен

преди 4 месеца

Дотегна ми от лакеи и преди и сега ние сме страната на лакеите... Докога?!?

184

Добре дошли

преди 4 месеца

В нацистка европа ,да живее свободата на словото !!! 3 пъти ура .. ура ура ура .Общества на консуматори , живот на кредит , харчещи повече от колкото печелят , хора без мисъл , следващи мейн стриима ....стадо

183

Анонимен

преди 4 месеца

Толкова ли са елементарни тези които още си мислят "Добрите могат да бъдат зли срещу лошите"? И едните и другите са лоши. А истинските злодеи са тези които си мислят че целите оправдават всички средства. Като забраняват на руската страна да се изкаже, не доказват дали е права или грешна, но доказват че "демократичната" страна е лицемерна. Иначе всеки си напява "Ние сме добрите. Бог е нас.". По-лесно щях да се убедя че русаците лъжат, ако не лъжеше толкова нагло и нашата страна.

182

горкия ти

преди 4 месеца

До ЛагрестинАма то в Бг никога не са се случвали такива неща и не даже сега.

181

Анонимен

преди 4 месеца

До Гошо Посолството име дало пари за автобус полезни идииоти, ама като откраднали половината от парите и само 5 човека от дежурните протестъри са докарали, щото и те са "морални" ама срещу заплащане.

180

Анонимен

преди 4 месеца

Ха ха Протест?!? Пет - шест от дежурните клакьоори и провокатори! За някой лев утре могат да протестират и защо са попречили на Митрофанова, за тези луууумпени и полезни идииоти е важно да им дадат някой лев. Също такива протестираха защо не дават на Продължаваме Измамата да ни правят ала-бала с машините на изборите.

179

Анонимен

преди 4 месеца

Пак ли прайд