73

Христо Христов

преди 5 месеца

До 68 "... е тая идея за униформите за бременни танкистки" - не е идея, а е факт. Урсулата поръча униформи за бременните танкистки в немската армия.

72

Анонимен

преди 5 месеца

Кви за плахи,нали всичко подарихте на Украйна ,и оръжия и милиарди ,много сте наивни

71

Анонимен

преди 5 месеца

Заплаха за Европа е ненормалният екохомонегроглобализъм.

70

ивелин

преди 5 месеца

Ти *** Ханс не е далеч времето когато отновo Руските танкове ще бъдат на Александърплац но тоя път завинаги.

69

Ник Чепа

преди 5 месеца

Ако ви трябва дърво с *** на който да провесите въжето на което да бесите пишман политиците войнолюбци аз имам подходящ *** за тая работа

68

Ха-ха

преди 5 месеца

След две десетилетия упорита джендъризация, единствените боеспособни мъже са "гостите" на Меркел. За кого и какво обаче ще се бият те не е много ясно. Най-вероятно ще застанат под зеленото знаме.

67

ХАХА ХА ХА!

преди 5 месеца

на гол тумбак - чифте пищаци!

66

Пути .н

преди 5 месеца

А джуджето купува наемници от Непал да му оправят жените и раждат повече бъдещи послушни войничета

65

Анонимен

преди 5 месеца

Този Борко желаел да разбере как най-добре еесовците да се установят на източния фланг и точно това е план, който ще доведе до ескалация и война в Еесовската Зона. Преди две години Президентът Путин даде да се разбере, че мир ще настъпи само, когато отан изтегли своите военни структури зад линията от 1997 г.

64

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам защо начело на държавите слагат все изперкали...Дали са си луди по принцип, или властта, парите и чувството за безнаказаност ги побърква, не знам, но няма един мислещ и действащ разумно и в полза на обикновения човек....

63

Ердоган и Кадиров

преди 5 месеца

Чок гюзел е тая идея за униформите за бременни танкистки, но ще трябва да направите и униформи за бременни танкисти, че като дойдем ние и такива ще има!

62

Христо Христов

преди 5 месеца

Немците са калпави не само да измислят, а и да произведат каквито и да е военни машини. Отделно ще са 3пъри по-скъпи да ги асемблират. Най-хубавото в немската армия са униформите за бременни танкистки, които Урсулата поръча.

61

Христо Христов

преди 5 месеца

Явно Китай ще прави новите немски танкове.

60

у крайна сметка

преди 5 месеца

Да се превъоражава, ама само преди няколко месеца швабен ревяха, че не били останали заварчици, които знаели как да заваряват танкова броня... а да не говорим, че въоръжаването е доста енергоем процес.. за да се леее джелезо требе газ и ток, пък масово и малкото останала тежка индустрия се изнесе от европата, че скъъъпо. Айде няма да споменавам от къде е основният европейски внос на метал, че съвсем ще скапем настроението на ефрожендарите хахаха. Между другото колко % стигна рецесията у швабско?

59

ДжинГьобелс

преди 5 месеца

Разширението на жизненото пространство на Европа, накрая завършва с фройлайни забременели от руски войници насред Берлин!

58

Анонимен

преди 5 месеца

Животът е толкова напреднал, домовете са удобни и уютни, има всякакви удобства в живота на хората, които да го правят лек и приятен. На никой не му се воюва. Всеки предпочита да се прибере вкъщи след работа, да гушна детето и жена си, вместо да ходи да мре заради глупави каузи и идеали и заради алчността на управниците и оръжейните производители. Не тласкайте света към война. Оставете ни! Господ да ви спре, политици!

57

мак

преди 5 месеца

Да се бяха въоръжавали след като започна война в укр., вместо да дават на зеления. Какво става с милион или милиард, все тая, патрона за укр.? Лицемерни шв.би, сега ще искат от Полша, щото там се докопа до власт техен немски слуга. Въобще, пак плашат, че някой ще нападне някого.

56

Атмаджа

преди 5 месеца

А бе,за Европа не знам,ама нацистка Германия не бива да се превъоръжава.Иначе ще започне отново да мисли за четвърти райх.Май трябва нова желязна завеса,включително за България,че тукашните хайдуци са станали много войнствени,което вреди повече на мирните граждани,отколкото на тях самите.България не трябва да има въоръжение,освен на скици и чертежи,иначе току-виж тукашните *** отново се размечтаят за 3 морета и докарат нови национални катастрофи на страната.

55

Gogo

преди 5 месеца

Това не звучи много добре

54

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя път няма да е само до Берлин , трябва веднъж завинаги да ви изтрият от лицето на Европа....