52

Анонимен

преди 5 месеца

Храните и всичко в Бг за 1-2 години във веригите са скочили с около 50%, след всяка промоция цената нагоре, а удрят и всички видове малък и среден бизнес и производители, а сега и избягалия карфур иска да се връща и са верига до верига, а уж първоначално щяха да бъдат извън градовете в периферията.

51

преди 5 месеца

До пепиТочно оня ден си купих кафе от Германия. За15(7.50 половин кило) евро/кг от сайта на лавaца там, директно. Тук не се предлага масово, но за сметка на това в по-скъпо. С доставка от 3лв.Бирата я купувам там на каси от гетренкмарта. Ако не е на промоция е по 0.95-1.10 евро Вайс, какъвто пия. Говорим за францисканер, капуцинер, ердингер, Сандвалд. Да не се бърка с тая от Алди, де е по 50 цента. И това са цени за Франкфурт и Щутгарт, където си е по-скъпо.

50

Анонимен

преди 5 месеца

До Сноуман200 за седмична карта (6 дни) в курорт със 100км писти. Къде е по-евтино?!?!Ако не трябваше да се купуват билети по- рано и да имаше директни линии до Торино нямаше въобще да им стъпя тук!

49

Анонимен

преди 5 месеца

Ако се гледа наистина цена/качество , нашите курорти със сигурност са много далече от първите места, а тази статия е една скрита реклама, целяща да привлече повече *** в българските мафиотски ски центрове

48

Анонимен

преди 5 месеца

Гнусна територия.

47

Европеец

преди 5 месеца

България е к0чина! За сметка на това скъпа! Няма да им стъпя!

46

Рибай

преди 5 месеца

Сосстин лева , ний ко ядахми , крава ли ядахми ,оня ден на село инно агни изядохми за тее пари , айй брой чи глъвата ми боли.

45

@Пепе

преди 5 месеца

Ти да не си адвокат на българските бисснесмени бе пиле ? Цените на основни продукти у нас са по скъпи отколкото в страни с в пъти по висок жизнен стсндарт , това е факт , знай си интереса голоопаккк !

44

мдамм

преди 5 месеца

До пепитози пък нескафе, кой пие тези бедняшки буламочи?

43

Анонимен

преди 5 месеца

В България е евтино да почиваш лятото на планина и зимата на море. А пък може и никъде да не ходиш, а парите да ги харчиш за рибай стек по 150 лева бройката

42

пепи

преди 5 месеца

До гъчо. Какви празници . Какви пет лева . Я кажи колко струва 200 грама нескафе в Германия. Ама не заместител а оригинал . Кажи бира Хайнекен колко е . Кажи БМВ пета серия от магазина колко е . Само ти си ходил в чужбина . Явно не правиш разлика между 200 грама нескафе и 200 грама разтворимо кафе от Лидл .

41

Гъчо

преди 5 месеца

До Пепи Ми прибрах се за празниците, затова се върнах от Германия. След нова година пак заминавам и като гледам ще се върна на другата нова година. А ако продължава така ще спра изобщо да се връщам, не виждам никаква промяна към нещо по-добро.

40

Пепи

преди 5 месеца

До Гъчо А защо си се върнал от Германия ??? Явно си платил наем 1200 евро , карта за транспорт 200 евро и кво ли не . И си влезнал в някой ниско качествен магазин и сравняваш млечно кисели продукти с кашкавал маджаров . И Фиестата в Германия е много по евтина от БМВ в България . Ама какво от това

39

Гъчо

преди 5 месеца

Ами българската алчност вече минава всички граници... Скоро се върнах от Германия и сега установявам ,че там за същите пари пазарувам повече стоки в маркета? Що така бе? Да не би заплатите в България да са минали германските? Аз ходя та се гърбя за некви си 2800 евра, а тук разни търговчета трупат ли трупат пачки......

38

Ба Гина Каспичанска

преди 5 месеца

Хуквам да се плезгам евтино отгоре нанадолу в Италия .

37

Анонимен

преди 5 месеца

БАЙ БАНСКО ГАНСКО ПРИ НАС ЕЛАТЕ - СКУБЕМ С ФИНЕС!!!

36

Мхм

преди 5 месеца

Голяма пречка е и левът.Никой не ще да обменя в левове после кво да ги прави да си ги *** у глаеата ли

35

Гошо

преди 5 месеца

Кой твърди че българските курорти са евтини? За това нашите скиори карат в Италия, Франция и швейцария.

34

Ееее

преди 5 месеца

В *** само по голяма нужда, нищо лично

33

Най-евтин?

преди 5 месеца

Кое му е евтиното на един бифтек за 100 лев?