10

Анонимен

преди 4 месеца

Не мога да разбера тия суми откъде си ги измислят. Човека има имущество и пари общо на стойност 50млн. Това е все едно да те глобят за превишена скорост 50 хил, а ти си на минимална заплата. Няма откъде да ти ги вземат. Като Алекс Джоунс го глобиха 1.5 млрд долара. Той има компания, която е оценена на 100млн и неговото участие е 30% и имоти за към 30млн. Макс да може да даде 60-70млн. Съдебната система на САЩ е като на Тимбукту. Неудобните ги глобяваме и после затвор за не плащане!

9

Мда

преди 4 месеца

Поредното доказателство, че съдебната система в САЩ е овладяна от Сорос. Тя и преди беше зле, ама сега съвсем е сговнясана. Колкото до самите избори, те очевидно бяха манипулирани и само съдът не го видя. Битката за Америка добива епични размери и гражданската война не е изключена! Ако САЩ останат в лапите на Сорос, спукана им е работата!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Майка ѝ Руби Фрийман - ей, не се наядоха тия евреи!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Със сегашната американка система, това дело, няма как да мине. Журите трябва да е непристрастно, а от 20-30 американеца с които имах контакти последните 3 години, нямаше и един, коийто да е безпристрастен покрай цялото събитие. Едните твърдяха, че изборите са фалшифицирани и Джулиани е герой. Другите твърдяха, че е агент на Тръмп, който искал за преден път да узорпира президентското място, катко преди, кгоато Путин му поимогнал.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Демократите са за доживотен след всички измами, а след ковидските изстъпления - и за повече неща

5

Я па ти..

преди 4 месеца

Бах тия щати. Милионите ги имат за стотинки , а милиардите за левове.

4

ако беше за

преди 4 месеца

сексуален намек можеха да отсъдят и милиард безпристрастните съдии и е минал тънко че не са сетели да му лепнат и това обвинение макар и недоказано

3

Анонимен

преди 4 месеца

Тръмп завлече всички...

2

Ха ха ха

преди 4 месеца

Да ги беше изнассилил. Тогава щеше да бъде осъден за много по-малка сума и то след 20-30 години а не толкова бързо , само 4 г. след "жестокото и емоционално ранимо твърдение" в медиите че е имало нещо съмнително в Изборите .... от което само тези две патки са се почувствали обидени. От страна на неограничените възможности САЩ се превърна в страна на Абсурдите. Преди няколко месеца четох че някаква жена е осъдила Старбъкс защото се опарила с кафето си а никъде нямало предупреждение че е горещо

1

it's up to you,

преди 4 месеца

Руди беше добър кмет. Спретнаха му номер, с участието на Мария Бакалова и го разказаха. Със сегашния кмет Ню Йорк е една адски дупка.