269

СДС-ЧУМАТА е жива

преди 5 месеца

Важното е,че имаме банани."Кой не скача е червен, кой не скача е червен.".Ваща мама !Наскачахте ли се !?

268

Статия Манипулация

преди 5 месеца

Ето в магазина пред нас има френско мляко Еле и Вире на цена 8лв. Да не говорим, че човек вече може да види цените дори без да слиза в магазина.Нима не мога да си намеря в България френско мляко или пък немско масло, или сирене.Вече не живеем зад желязната завеса. Има всичко, хората пътуват и виждат.Мине се не мине и излизат статии за сравнение на ябълки с круши. Като пускате такива статии трябва да е много ясно какви марки, какво съдържание, каква масленост изобщо какви параметри сравнявате.

267

Историк

преди 5 месеца

Интересно, в коя европейска държава управляват хора завършили Харвард или турци ????

266

Ъхъ !

преди 5 месеца

Търпи, българино! Скоро ще ядем само овчето си търпение , защото голямата скъпотия предстои - като пуснат тока на свободно и като стане бензина 6 лв/литър , тогава ще си говорим за инфлация. Готви се ,българино, за 1997 г. се готви ! Еврозона ли ? Да, с 1 евро= 3000 лв. ! Честита промяна ,сънародници!

265

Тони

преди 5 месеца

Преди да напомпат цените, пазарувах в големите вериги. Сега са ми скъпи и купувам основни продукти само от кварталните. Понякога разликата в цените достига 3-4 лв. Накарахте ни всички в трудоспособна възраст да обикаляме като хора в пенсия за едно от този магазин, друго от втори. Възрастните хора не искам да ги мисля. Руло тоалетна хартия левче! Толкова ли сме богати?!

264

А добро...

преди 5 месеца

...утро ->'98-а ряпа да яде! И днесът, тва политкоректно ли е да признавате тази новина, м? Сега ще ни се скарат началниците -> цитирам едното от двете прасета начело на държавата!

263

Падаря

преди 5 месеца

Изкупуват от фермера млекото за 58 ст. за литър , обират му каймака, добавят вода и го продават за 4 лв литъра и дори получават енергийни помощи за ел. енергията пак от нашите данъци...

262

Свидетел

преди 5 месеца

В Германия българския кашкавал е по-евтин от в България .

261

Трябва да се бутне

преди 5 месеца

Системата която създава тези цени

260

Шивачът

преди 5 месеца

Кои ги прави тези статистики? Германия:мляко от 0.99 до 1.80, сирене за кг. от 7до 15 , яйца 10 бр. от 1.99(промоция)до2,79. Жемли-хлебчета от0.19до 0.89. Хляб с квас 800 гр от 1.20до 2.80. Свински врат без кост от 8.99 до 10.99. Пилешки бутчета кг. 3.29.... Пилешки гърди без кости от 8.99 до 10.99.и т. Н.........

259

Кирчо

преди 5 месеца

Промяната е факт!

258

Freedom ain't f

преди 5 месеца

И царувал цар Тиква дванадесет лета ... и докарал племето българско до последни места по образование , икономика , доходи , здравеопазване и първи по смъртност и пак ще си го избере племето и ще пребъде , гарантирано от ГРОБ !

257

Ала бала

преди 5 месеца

Изобщо не ми пука, важното е че паметника падна. Като няма пари за манджа, ще караме на зрелища. Честито на печелившите!

256

2024

преди 5 месеца

Ще плащаме още повече за енергия- ток, газ, нефт! Ще трябва да вземем и още повече заеми да финансираме Украйна! Това сега пада върху ЕС и България също. САЩ лекичко намаляват помоща и си измиват ръцете!Но ще искат увеличаване на таксата в Нато, военните бюджети, нови оръжия купени от САЩ, по висока такса и бюджет на ЕС за Украйна, повече бежанци от Украйна итн.

255

габровец

преди 5 месеца

Не се лъжете, няма нищо общо с войната, нито с последното правителство това е положението поне от двадесет години без прекъсване. Всеки път като се прибирам в България, едвам свиквам с цените. Да не говорим Англия! А цените на Лидл са несравнимо по-евтини в другите европейски държави отколкото тук. Изглежда, че който дойде тук, иска бърза печалба, ама много бърза...

254

Българин

преди 5 месеца

Почакаите,идва1 01 2024 и тогаз ще си видим накъде ни карат хубавците от това правителство. Някои които са гласували за тез,ще отидат на Бай Тошо да му цункат Д.У.П.Е.Т.О.

253

Анонимен

преди 5 месеца

Отново фейк нюз... пуснете си клипчета от франция в тубата и вижте какви са цените... защото много глупости се пишат! Няма никакъв вариант тук да е по-евтино от франция.. Стая в хотел (само с мивка) струва 128 евр за вечер!

252

Анонимен

преди 5 месеца

Лукчета не се ядат. Те бяха измислени по времето на Соца за да взахаряват малките дечица по детските градинки.... да са болни и да свикнат да ходят на лекарчета... за да може мозъчетата им да се напълнят с красиви спомени за боцкане с иглични и като станат стари.... мозъците им да бъдат бозкани за бързо отиване в комунистическия рай... за да не ги издържа държавата и да плаща пенции по времето на Чалгаджийницата!

251

Анонимен

преди 5 месеца

Като влезеш в хипермаркет ... проверчваш от къде е стоката и ако не е Българско производство не я купуваш!

250

Анонимен

преди 5 месеца

Коричките на Ябълките трябва да ги обелиш за да ги ядеш, понеже са парфюмирали кората им с нафтова парафина.... Може да пробвате! Вземете едно ножче и започнете с него да стържите по коричките на ябълките и ще ви излезат едни белички прозрачи буклучета. В коарата на ябълхката и в семенцата и се намират здравословните и неща. Затова като си купя от магазина ябълка около 5 минути и стържа кората и след това я гриза заедно с семенцата!