39

капитол

преди 8 месеца

Комунисти вън!

38

Иванов

преди 9 месеца

Май ти си смешен доцент,аргументи колкото искаш ще ти извадя и всички до един са неоспорими факти и причини да бъде унищожен а не реставриран и местен я музей,жалък ***

37

???

преди 9 месеца

Този Ташев за бaлaми ли ни смята? Според неговите думи, ако Хитлер беше казал, че излиза от войната, когато Червената армия стига до Германия, то не би имало причина Червената армия да влиза в Германия. През септември 1944 Червената армия стигна до България и нашите политици чак тогава започнаха да осъзнават на Айви пачи яйца са насадили България.

36

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен38 . Като стане напечено се покрива за неколко дни,народа се успокоява и той отново пак се появява. Този филм го гледаме вече 15 години, но на народа не му умръзва, обича си ги тези филми макар гладен , беден и болен.

35

Анонимен

преди 9 месеца

на радой му прочети венцехваленията за партията от по ранните книжки

34

Анонимен

преди 9 месеца

един историк не се изказа за ПСА , нпо демографи , кулутуролози , прайдове

33

Анонимен

преди 9 месеца

той ако беше жив р.Ралин , щеше да перифразира текста навсякъде където е Русия слагаш САЩ ивместо путин бадън и става актуално

32

Анонимен

преди 9 месеца

Сигурно е смешно, колко хора са избити след 9 септември!?

31

Toni Ivanov

преди 9 месеца

До #19. Достоен украинец ли търсиш от Трети украински фронт? Те сега са в България като бежанци,а не като червеноармейци,ти кой от тях харесваш? Нагли и безпардонни искащи да живеят по хотелите вечно за наша сметка. Подслон се дава на бежанци за няколко месеца докато стъпят на краката си и толкова.

30

Анонимен

преди 9 месеца

А къде е тиквата тези дни?? ----////------ Той веднъж каза "Този паметник отдавна трябваше да е махнат". Сега, разбира, дрънка друго, но той е ясен, че един селски ть пак, който се опитва да го играе велик политик, защитаващ разнопосочни позиции. Само че му се получава само клоунадата.

29

Анонимен

преди 9 месеца

И сега като резнаха на Мочаааа Кочааа къде ще се въргаля словоча фен на Путкан? Горките фенове на мъжеложството, къде ще се мляскат мумика с мужик по светлият пример на комунистическите вождове? Премахването на тотема на Масква е расизъм срещу феновете на еднополовата любов.

28

Сата НАТО

преди 9 месеца

До 33..... това е вярно, но все пак махането на *** е полезно. А констутитйционните поправки са нелегитимни и могат да бъдат оспорени.Когато гората се опарят и се сетят, че са били прецакани. Сами виждате, че сега и да им говорите, не вдяват.

27

Ала бала

преди 9 месеца

Баце може да е всякакъв, но за едно е прав, че нищо не става от нас. Щом търпим безочливо всичко това, значи си го заслужаваме. Да ни е честито.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Софийските прайдовци свалиха миньора, който работи срещу Зелената сделка и майката, която не иска да е Родител Едно. Новата модерна евролява скулптура ще бъде на Емили Тротинетката, Преслава и Феномена Пеевски.

25

Димка

преди 9 месеца

Циркът с паметника е за отклоняване на вниманието от похищението на Конституцията! Там нещата не са скандални, а ФАТАЛНИ! До сега овладяваха държавата, сега директно я крадат! Да пипаш ОБЩЕСТВЕНИЯ ДОГОВОР като цялата "сглобка" са избрани от под 25%, а одобрението им е под 10%, предлагайки ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ, некомпетентни и нагли неща е ужасяващо! Трябваше им нещо скандално и то неотложно, за да се отмести вниманието. За това го направиха спешно и брутално! За да издазни максимално и да мине!

24

Професор

преди 9 месеца

***.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Да бе...45 години направо умирахме от смях..Тодор Живков много ни разсмиваше.После изкара един свой пазвантин от пожарникарското училище , та големи вицове ни разказваше Направо ни разля 12 години.Въобще ние българите , много обичаме да се смеем.На чужденците , дето са вече далече пред нас.Със два пъти по големи пенсии и седем пъти нашите заплати...Голям смях..

22

Павел Буре

преди 9 месеца

Ташкович е екперт по всичко, същия Нойзи, две противни муцуни

21

Анонимен

преди 9 месеца

Монголите при Ивайло , не са могли да превземат България.Обаче при Бащицата на Путин , са го направили.За цели 45 години.Намерили един дървен философ , Гошо Тарабата за слуга и управник .Комуто задача била да проучи българското население , че всъщност те са македонци.Че миналото им е монголско .И трябва непременно да се побратимим с братския монголски народ от братския Изток.Когото казва ,,славяни"

20

Спеца

преди 9 месеца

Интересно как се вписва в писанията на тоя толкова учен доцент от БАН участието на наша армия в състава на Трети украински фронт , начело с генерал Стойчев?Как може да се пишат разни глупости и да се маскари паметта на нашите войници воювали заедно с Червената Армия срещу Хитлер!Паметника е за жертвите и победите на участниците във Втората Световна!Къде акъл в нашите толкова учени , управляващи глави!