8

Анонимен

преди 5 месеца

Като прати Сена без време при свети Петър, не рИва. Заслужил си е съдбата немчугата нийеден. Сталин, ако си беше свършил работата на времето, нямаше дори да има шумейкъровци и това щеше да бъде един по- добър свят без дойчувци и мурафетите им. Ограбиха и полупрепечения шиПек хамилтън ог титлата, да не би случайно да задмине рекордите на този зеленчук.

7

до 7

преди 5 месеца

е сега кво рекламира , памперси или *** ? щото жив труп едва ли ше рекламира енергийна напитка , марка ски или марка автомобил .

6

Анонимен

преди 5 месеца

ъъъъъъ

5

АнонимеН

преди 5 месеца

До абе/ НЕ НЕСВЪРШВАТ! ГОСПОДИН зеленчук Е ПОДПИСАЛ ДОЖИВОТНИ ДОГОВОРИ ЗА РЕКЛАМА! ДОКАТО Е ЖИВ МУ ПЛАЩАТ и МОЖЕ БИ И ЗА ТВА е и още ЖИВ кой знае в какво състояние е :

4

абе

преди 5 месеца

само дето тия титли не му вършат никаква работа вече , а и кой плаща сметките за лечение и да го подържат жив ми е интересно , парите свършват колкото и да е имал .

3

Анонимен

преди 5 месеца

Жив да е този човек! Велик пилот от Формула,но слаб скиор! Проблема на Шумахер,вече Не е Негов! Раздухват го само роднините му! Този мъж е от години жив труп За съжаление! Беше всичко,но днес е само Той! Днес Никой не се занимава с него освен " журналистическата гилдия,която ни напомня за него! Не сме го ,забравили! И той като Байдън деменцията нито знае кой е,нито къде се намира уви!-:(

2

Абориген

преди 5 месеца

10 години зеленчук... оставете човека на мира....

1

мхм

преди 5 месеца

Тея кат имат малко пари и са н.асират.