96

Анонимен

преди 6 месеца

Да си прибере вересиите от България!

95

БАЧКАТОР

преди 6 месеца

Първо ,Зеленски е евреин, Коледа не го интересува.Второ, колко да е приятна коледа ако ринеш сняг в някой сибирски затвор ?

94

лооооол

преди 6 месеца

даже името на "журналистката", работила по автоматичния превод, вече не може да се изписва в коментар. толкова ли си обидена вече от казването на правдата за нескопосаните ти "публикации"?

93

"дъното на цевт

преди 6 месеца

"дъното на цевта вече се вижда" цевта е тръба и няма дъно. ама като няма кой да погледнекакво е дал автоматичния превод за "bottom of the barrel" ("дъното на бурето") така става. ***, ти си дъното, сестро!

92

анонимен

преди 6 месеца

За мен друга необяснима загадка е как русофобите *** как Русия била причинител на всичките ни беди, но нали Великите сили са подписвали договорите, излиза, че руснаците са командвали де що Велика сила има? Нали били супер изостнала, крепостническа и т.н. държава? Жестоката истина е, че големите страни са правели това, което е изгодно на тях и да обвиняваме само някой, който и да е, е направо болестно състояние.

91

анонимен

преди 6 месеца

Че те управниците хвърлиха страната срещу руснаците и във ВСВ, но последния момент се метнаха към другата страна, колкото да станем най-малкото за смях. И сега пак сме против тях, затова за мен е загадка защо се тръшкат толкова русофобите, след като дефакто сме били един малък период след девети септ. на тяхна страна.

90

Анонимен

преди 6 месеца

Несъмнено паметникът на Шипка е символ на възкръсването на българската държава, но попречи ли този факт на неблагодарното българско правителство и на царя Кобургот, да хвърлят българския народ спещу Русия-Освободителката в ПСВ? Неблагодарниците се съюзиха с Османите-Поробители срещу Русия-Освободителката. Вечен позор.

89

анонимен

преди 6 месеца

Всичко прекалено е лошо и войните също, затова съществува компромиса и щем нещем, трябва да прибягваме към него. Напр. щели да събарят паметника на Шипка, защото е свързан с руснаците, но не посмели поради страх от гражданско неподчинение. А този паметник е символ на възкръсването на българската държава, а не на тоз - оня. ЕТО ПРИМЕР ЗА ПРЕКАЛЕНИ НЕЩА.

88

komitata

преди 6 месеца

свършили н аруснаците ракетитите ,всичките били свалени ,Путин бил умрял и т.н. само дето н еказват че всички знаеха че НАТО н емож е да спечели срещу Русия като използва украинците по много причини -огромна страна с огромни ресурси и преживяла вторта световна война което обединява нацията сега с етърси спасение за мир защото иборите в САЩ идват а с тях и Тръмп

87

Анонимен

преди 6 месеца

До 104.УЖАС за ЧИСТОТА. Сега вичи Германия е абсолютно чиста. Няма никакви мусюлмани, а германките имат висока сексуална чистота.

86

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ изостави Украйна

85

Анонимен

преди 6 месеца

В Украйна започнаха да защитават руските паметници.

84

Анонимен

преди 6 месеца

Австрия и Унгария се обединяват слещу Украйна.

83

Анонимен

преди 6 месеца

Ние българите трябва да сме доволни, че Русия не е обявила война, защото в противен случай загубилата страна, т.е. Западът и ние включително, ще трябва да плащаме репарации.

82

Анонимен

преди 6 месеца

В ранните часове на сряда сутринта ВС на РФ нанесоха масиран въздушен удар и Зе-удавникът се закани "ще има отговор". През цялото вчерашно денонощие руската ПВО свали над Кримския полуостров 49 укропски БПЛА. По обектите на територията на Крим няма поражения.

81

Баба чичолина

преди 6 месеца

Долният младо зелено,ако РУсия нищо не е спечелила,то какво иска Киев да си все Ен ти ща?Отделен въпрос е,че населението на юга не призна преврата в Киев и се смята за руско и сега си е в Русия.

80

Я па ти..

преди 6 месеца

До Прошка не будет 80 Ще има зеле с путинско.

79

Така е ..

преди 6 месеца

Русия вероятно ще спечели битката за Авдиевка , но Русия загуби войната още със започването и.Какво спечели Путин до сега , нищо. Какво загуби - всичко което беше Русия преди войната. Отритната от всякъде и мразена от всички миролюбци по света , Русия никога няма да бъде същата, уважавана и равноправна държава в гео политиката.Путин направи огромна д-иво-тия ,заради имперските си амбиции.

78

Bormann

преди 6 месеца

Еми последна ще му бъде на човека, ко толко да празнува шейва? ;)

77

Дановски

преди 6 месеца

СВО е на път да ликвидира ВСУ. По цялата територия на Украйна украинските военкомати се занимават с похищаване на цивилни граждани. Улиците на украинските градове са пълни с яки мъжаги във военни униформи, който са дали клетва да защитават украинския народ, десетки години са живяли на гърба на работниците и селяните, а сега обхождат градските улици, заведения, магазини, залавят и похищават цивилните и ги изпращат на фронтовата линия в качеството им на пушечно месо.