76

Анонимен

преди 4 месеца

Областният управител да направи подписка в своя защита. За нула време ще се съберат колкото и трябват.

75

българин

преди 4 месеца

Безпартиен съм.Но не се сещам кога някой наш депутат се е застъпил така за някой българин както сега част от депутатите защитават паметника на съветската армия.Сещам се как наши медици бяха в либийски затвори и бяха измъчвани!И нито един наш депутат не се застъпи за тях.Въпреки,че в списание Нейчър бе публикувано становището на Люк Монтание,че са невинни! Сещам се как Иван Костов каза"Ами ако са виновни". Нито един наш политик не е чел списание Нейчър! Възмутен съм от тях и спрях да гласувам.

74

Боньо Фаса

преди 4 месеца

Комунисти вън!

73

1954

преди 4 месеца

Демонтираха го да за да направят кефа на Зеленски. Но Руснаците скоро ще ги приключат с пълна капитулация и половин Украйна ще е Руска!

72

Анонимен

преди 4 месеца

Преброяване на руските изтривалки

71

@ к.73

преди 4 месеца

Местни 'политици' колкото щеш от ГЕРБ, ПП-ДБ и наследници на червени велможи,които със жар ще показват, че ненавиждат своите деди и родители - първите затова, че са били генерали от ДС, а родителите - че са били служители на високи постове в КДС и МВнР. Мигар ББ е забравил,че е завършил ВМШ и бил майор по време на гоненията на турските младежи? Или Ат.Атанасов - че е бил прокурор по същото време, Хр.Иванов - че е Бойкикев? Не само ПСА,и този на Альоша ще съборят, питайте и Тр.Трайков, Ж.Цачева!

70

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Идеолози на събарянето на паметници са тримата канадци, които един Господ знае дали са завършили Харвардския университет - там заплащането на семестър е 12500 $, т.е. без да работиш и да учиш или без да получаваш стипендия за отличен успех не можеш да изкараш учебната година.Просто Киро с неговите лъжи и неговият начин на говорене не е изкарал пълен курс на НU, съмнително е да е учил там.Кокорчо може да е изкарал 4 семестрова специализация. Завършилите Харвард не биха се върнали в БГ

69

Баба вуна

преди 4 месеца

Баба знае всичко,тия деца на фашистките комунистически деца,разсипаха България,оставиха децата, внуците ни да емигрират в чужбина.ние ридаем за тях а те вилнеят като дедите си и бащите си .познавам много такива деди и родители,но внуците им и деца не достигат 50 години.там всички са равни.ех,ххх е и паметниците им са по скъпи,ноооо.живот ли бе да ги опишеш.

68

Анонимен

преди 4 месеца

В Европа има 257 паметника на съветската армия дала милиони жертви в борбата срещу фашизма. Нито един не е бил унищожен до момента, напротив подържат ги.

67

До всички Долни

преди 4 месеца

Така правят само талибаните в Афганистан, бутат всички паметници. Ако не беше Русия и Червената армия един чичко с мустачки щеше отдавна да ви е пратил в к.ре.***.то.риумите на Ау.шви.ц. за са.пу.н. Факт. Хитлер беше завладял цяла Европа и нямаше кой да го спре. Единствено Русия през 1941г спря Вермахта на 20км от Москва. И после прекърши нацистите до Берлин. Вашите идоли от Козяк се включват във войната четири години по късно когато вече всичко е решено. Факт ! Сега нямаше да водим този разговор

66

Да мразиш.

преди 4 месеца

означава че си лузър от най-големите.... Само лузарите могат да мразят държави ... хахах И ти си нещастен лузър, с две гънки в мозъка, едната да виеш от омраза и другата да ядеш и да произвеждаш фекалии.

65

За Ислямска Държава

преди 4 месеца

е Смех .... Те сърцата на току що обезглавени ядяха ... ама изчезнаха ... така и с българските последователи на ислямска държава ...

64

ОКУПАТОРСКА ГЛУПОСТ

преди 4 месеца

......НЕ МОЖЕ И НЕ Е ЧАСТ ОТ КУЛТУРАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!РУСКИТЕ ТОТЕМИ----ВЪН!!!!

63

СМЕХ....

преди 4 месеца

"БОЛГАРКАТА"----НЕ ТЪРПИ РУСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОКУПАТОРСКИ ПАМЕТНИЦИ И ПУТИНСКИ ИЗЦЕПКИ!!!!!НЕМА ЛАБАВО!!!!!!!!

62

Унищожение

преди 4 месеца

Фигурите са повредени. Въобще не става дума за демонтаж и реставрация. Това е тотално изкривяване и заличаване на историята. Ред е на националния празник 3 март.

61

Do120Idiota

преди 4 месеца

Пак изтриха конентар.

60

Do121Idiota

преди 4 месеца

Първо - тоя паметник е направен с български дарения.... Второ - всички участвали в изграждането на паметника са български склуптори / художници. Трето - Това не е паметник на съветската армия а е паметник за падналите от нацистката чума. Четвърто - има фигури на работни, майка с дете и прочие.... Другия път прочети малко - защото си безнадежно необразован.

59

Анонимен

преди 4 месеца

Сега на мястото на паметника ще издигнат 20 метрова актова статуя на двама мъже с алтернативна сексуална ориентация в пика на специфичните за тази категория хора процедура по доставяне на удоволствие. Или на украински войници. Което си е същото де.

58

Анонимен

преди 4 месеца

За какъв демонтаж на ПСА ни лъжете? Тези с флекса нарязаха не само ръката с автомата (не шмайзера, г-да последователи на Третия Райх), не се посвениха да нарежат и бронзовите фигури на майката с детето и на работника по заповед на психясалия Трайчо Трайков! Очакваме демократите да излеят и поставят на постамента на бившия ПСА бронзовите фигури на Боце Борисов,Ат.Атанасов и разбира се, на Шиши Пеевски, новият лидер на ДПС.Отстрана, на пана ще бъдат Кико, Ас.Василев, Академика, Габриел, Тр.Трайков

57

Какво основание

преди 4 месеца

Основание?- идиотизъм