26

Ангелина

преди 5 месеца

Споровете са напълно излишни! И двамата сте "близки" на "някой" ,който е с власт ,без значение на неговото име,иначе нямаше да сте началници . И "Бойко"е като вас също придворен лакей на "някой" и всеки *** си търси себеподобни на него ,които да го обслужват ,за да се чувства и той - значим.Това е най- важното за всеки комплексар За разлика от теб Хекимян ,Венелин Петков е умен и деликатен ,а не такъв агресивен кариерист. Професионализмът ,обаче е без значение ,когато липсва морал .

25

Евала Чичо Боку

преди 5 месеца

Мъже щом се карат кой ти е по бризък.Е бач си!

24

Анонимен

преди 5 месеца

женски бой

23

zarali

преди 5 месеца

Старозрорски неволи, баце кой заарлия обича най-паче.

22

L.

преди 5 месеца

Какъв спор само, ми то направо триъгълник.

21

Главанак

преди 5 месеца

За този и много други подобни случки, народъ т реши- да се сътвори нова склуптура на мястото на ПСА- на нея оня престъп.....к от Банкя, с пачка в ръка, и поглед, устремен към американското посолство, където много често напоследък е приет!Да му мислят останалите от мафиотската партия!

20

Анонимен

преди 5 месеца

Хекимяне, ти сваляш ли го Венелин? Нали знаеш, че той е хетеро? Да не ти излумби опулената тиква?

19

кажете си

преди 5 месеца

Всички в ГЕРБ сте п....сти.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя Хекимян явно е доста инфантилен, за да сътвори подобен отговор... Чудно как начало на национална медия може да има толкова блокирало същество, и то за толкова години

17

Анонимен

преди 5 месеца

И единият, и другият са маскари.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Както е казал Големанов: Ако ти целунеш ръката на Боко, аз ще целуна краката. Ако ти целунеш на друго място, аз ще целуна на още по-друго място. Така са тези двамата.

15

Дим и пушек!

преди 5 месеца

Да се отклони вниманието в друга посока, не към неуспехите та новите социалисти от ПП-ДБ!

14

Анонимен

преди 5 месеца

Абе да беше в руска тв, да повярва човек! Ама в независима американска тв не ми се вярва да се случват такива неща. Те просто се заяждат, защото искат да си станат гаджета! И понеже Баце ги е глИл и двамата по главичките сега си мерят отверстията. Мамини убавци! Да ги схрускаш!

13

Анонимен

преди 5 месеца

Проблема с евроатлантическата пропаганда платена от ЦРУ по програмата ,,присмехулник,, е много голям . И Гьобелс си мислеше че има файда от пропагандата но тя не засегна СССР а навреди на германския народ като израбни германски градове . Същото прави и американската пропаганда в България . Вреди и унищожава българския народа без да вреди на Русия . Кенеди мисли да ги уволни на етапи ако спечели изборите . Тука естествено въпроса с нова американска ТВ и БТВ не се повдига .

12

Шопа

преди 5 месеца

Аз точно заради такива "честни" журналисти и "независими" медии , телевизия не гледам !

11

хаха

преди 5 месеца

Ееееее, нека баце каже кой му е бил "по-близък". Венелинчо е по-готин, но пък хикито може да е по-палав, знае ли човек.

10

Лимонка

преди 5 месеца

Хекимян е бита карта никой не гласува за него.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Ббaaaxxxмaaaмy, gokъge ce cтиrнa в тaз koлoниaлнa тepитopия Бъyreyия...?!

8

Пешки платени

преди 5 месеца

В България няма независими журналисти. Всички тези са пионки на някого, или с чадър от някоя партия. Само като ги погледнеш: Злати, Бети, Митьо. То просто ти иде да им забиеш един. Толкова сервилни и скопени, че ти прилошава. Изкарват едно при и не искат да си губят местенцето. Това е ясно. Но като почнете да ги награждавате: журналист на годината, или жена на годината. За онова момиченце от Шумен. Няма тежест, нямат някакви познания като едно време. Пак бяха платени, но знаеха 10 пъти повече.

7

Факт

преди 5 месеца

Ми то се видя кой кого е обслужвал....