145

Друг

преди 4 дни

До АнонименТова е паметник на войници! Ако днес се руши паметник, утре ще се горят книги!

144

Анонимен

преди 5 месеца

Лъжеш Актувани са всички сгради и най=вече панелките НЕЗАКОННИЯТ паметник няма никакви документи Няма дори конструктивен проект И като незаконен строеж подлежи на събаряне Издигналите го носят наказателна отговорност Такъв е законът Точка!

143

Анонимен

преди 5 месеца

Удивителен момент от историята! Децата на тези, които вдигнаха този паметник, сега го събарят!!!

142

До 163

преди 5 месеца

Въвеждане в експлоатация нямат панелните блокове, ЕПК блокове и нито една от старите тухлени сгради, така че давайте да ги събаряме.

141

Анонимен

преди 5 месеца

Самият паметник е НЕЗАКОНЕН Няма никакви документи за въвеждане в експлоатация И като всяка незаконна барака подлежи на събаряне И то за сметка на този който го е издигнал незаконно Така че БСП трябва да платят събарянето разчистването както и съответната глоба с лихвите за 70 години Това е! !!

140

Паметникът в

преди 5 месеца

Германия е в западен Берлин, т.е. в американската зона, скрит в една малка горичка, в близост до бранденбургската врата, а в източен Берлин гъмжеше от руски войници. А Австрия има паметник , но си е извоювала с него и договор независимостта. Нашият си е пропаганда. Защо не издигнаха паметник на загиналите българи, участвали в последната фаза на ВСВ?

139

Паметникът

преди 5 месеца

е частна- държавна собственост, защо общински архитект да одобрява демонтажа му? Ама много т ъ п е този внук на Пеко Таков. Аман от руски п о д л и з у р к о в ц и.

138

Анонимен

преди 5 месеца

Паметника е построен без да се пита обществото , без да се пита собственика . С пари от държавата за чужда пропаганда

137

Миле

преди 5 месеца

Са ще ви кажа к'во ще стане . Ще осъдят общината , която ще плати глабата с наши пари, разбира се . Бощинарите нямат продуктивност те живеят от данъци. И после ще кажат ми няма пари за това , няма пари за онова. Как и да е , София и без това е най-грозния и безличен град в България :)

136

Анонимен

преди 6 месеца

Не е ли съвсем логично - няма документи за ремонт, защото нелепостта не се ремонтира, а демонтира / премахва :). Ремонт - само в нечие болно въображение :).

135

Важно

преди 6 месеца

Че народа одобрява. А за махане има хиляди из страната, В СтЗ има 3 руски и ни 1 български. Тряа се почне от някъде, *** и ок за начало

134

Венелин

преди 6 месеца

Стига глупости! Има нарушение на закона и виновните трябва да бъдат наказани от балгарския съд, ако сме правова държава (в което се съмнявам). Иначе, ако всеки започне да бута каквото му хрумне, какък върху камък няма да остане. Всичко друго в случая няма значение.

133

Кат

преди 6 месеца

Върнат мумията, тогава и тва, а Альоша се поти в гальоша

132

Айде Моча да си ходи

преди 6 месеца

Стига драми! Махаме ***, прекръстваме Графа на Цар Симеон , Правим националния празник 24 Май и сме готови! Останалото може и да не пипаме. Шипка остава, всички руски други паметници (в София няма други). Да не дразним лудите русофили . Мисля, че ако наистина сме патриоти, горното би трябвало да е изпълнимо. Иначе остават всичките постулати на руската хибридна война в България от 140 години насам!

131

Анонимен

преди 6 месеца

До152. ВСВ разделя Германия на четири зони. И къде в тия четири зони има паметници на САЩ,,Великобритания ,Франция и четвъртата е СССР за която има плочи и паметници . За другите три къде са. Или ги броиш , че не са воювали .

130

Анонимен

преди 6 месеца

Незаконен строеж: трябва незабавно да се възстанови!

129

Четвъртият път

преди 6 месеца

До Dr House абе кретенчо, погледни в кой държави има паметник на Съветската армия освободила Европа от нациската чума, от която страна впрочем сме били и ние... Само за твоя информация има над 4000 мемориалите посветени на Съветската Армия която е победила нацизма.. Хубаво се запознай кои армии са били част от съветската армия за да си извадиш простата тиква от пропагадния *** на либералната пасмина...

128

Няма нужда!

преди 6 месеца

Строежът е незаконен .Вълко Червенков го е мързяло дори да направи и фълшиви документи.

127

Анонимен

преди 6 месеца

Ще има ли коледна украса?

126

Dr H0USE

преди 6 месеца

Ние наистина сте много про сто общество на аутистите и червените купуват-***.Разбирате ли *** български?Коя част от Думата Окупация не разбирате?!Как е възможно в някоя суверенна държава паветник на окупатор да е законен?!Казвам някоя от цивилизованите държави!