31

Анонимен

преди 4 месеца

Поредната *** идея, народа пряко колко мутри и предатели избра през годините, та сега ли няма да бърка. Всички пари ще потекат към тия избори, защото там ще се държи ключа към безнаказаността.

30

европейски популис

преди 4 месеца

че къд е народа не се вижда, и кой ще позволи да си реже клона на който стои

29

Анонимен

преди 4 месеца

IQ-то на народа не стига за да избира прокурор, масата, особено *** няма основно образование, те ли ще ми определят?... славуцо, знаеш че вие, управляващите години нищо не направихте по *** въпрос, сега и бъдещето на държавата ще му поднесете

28

Анонимен

преди 4 месеца

Народът може ли да прецени дали човекът има нужните компетенции бе Слафча?? Като говориш едни глупости...

27

Анонимен

преди 4 месеца

To народът все е недоволен, може да не остане измежду кой да се избира накрая. Макар и да е с мандат.

26

Анонимен

преди 4 месеца

По-добре, да няма главен прокурор! И децантрализация на полицията!

25

Като гледам

преди 4 месеца

Какви депутати избира "народа",си представям какъв главен прокурор ще избере.

24

народно творчество

преди 4 месеца

Ако хвана златната рибка и имам 3 желания, ооо, ще си искам РАВЕНСТВО, БРАТСВО, СВОБОДА - ей там в среновековието още нещо се омота!

23

Вин

преди 4 месеца

Че да се появи още един със самочувствието на богоизбран, понеже "народа бил гласуваш за него" и никой не може да го контролира?! Тъпили са, лудиили добре зарублени?

22

Анонимен

преди 4 месеца

До ХА ХА ................. диванните патриоти са новото нормално!

21

Анонимен

преди 4 месеца

естественно от СглобкаСтрой ООД са против

20

Анонимен

преди 4 месеца

ИТН да предложи да се проведе всенароден референдум на тема - с прическа ли да е Тошко или гологлав. Ще е нещо по-смислено от цялата им досегашна дейност в НС.

19

Анонимен

преди 4 месеца

абсолютно подкрепям, както и 100 % мажоритарен избор на депутатите, погледнете какви тиккви сега влизат в парламента при пропорционално гласуване

18

продаднало общество

преди 4 месеца

До Пепи Чудя се доке ще прогресирате в глупеенето . Много по вероятно е Свинчо да бъде сдобит с подобно нещо от политическата върхушка , отколкото от народа . Живеем във времена когато знание , информираност , за ум не говорим защото той е природна даденост , не са достояние само на определена обществена каста , пък и всичко в края на краищата се стоварва върху плещите на народа та той е заинтересован .

17

Пепи

преди 4 месеца

И народа като избере Шиши, кво правим? Люпим семки!

16

критерият издиша

преди 4 месеца

До Анонимен Слабичка ти е *** , а праблемът е твърде сложничък за нея . Като гражданин имаш от една страна задължения , а от друга права . Не можеш да бъдеш лишаван едностранно както от едното , така и от другото . И на мен не ми се ще простотия да решава , ама простотията и на образованите не прощава , гаранция няма . Примери колкото щеш , най вече в политиката и управлението , кел файда от образоваността . *** Буци - доктор , просто Киро - Харвард , Денков - академик ..... ,

15

Верно ли?

преди 4 месеца

Тия от ИТН (има такива тъ.....панари) имат ли поне елементарна представа, какво е Главен прокурор и как точно ще се избира от народа?

14

ВЪЗРАЖДАНЕ..

преди 4 месеца

ПЪРВИ ПРИЯТЕЛИ НА ЙЕМЕН, ИРАН, СИРИЯ, РУСИЯ...... И НА М О Ч А......

13

82-ОМБР

преди 4 месеца

*** е българина щото даде власт на продавача на мартеници от подлеза,власт на шоумена,и за това си заслужава това което е!

12

82-ОМБР

преди 4 месеца

Най-голямата тъпотия която можеш да чуеш!!! Това ИТН още ли е в парламента? Слави Трифонов да умре в храчки!