13

Анонимен

преди 4 месеца

Всички знаят че тоя е протеже на Д. Лазар чиито зет е назначен за директор на директорите , феномен

12

Анонимен

преди 4 месеца

Като му видях мутратааа на този, помислих, че е поредния пласьор на наркотици и уличен бандит - проост, наагъл, ***... А то било "шефа на КЗП"? Толкова ли е беден, че дори не може да се измие и обръсне. Има вид на бухалкаджия и затова не се учудвам от нахалството му. Обаче няма ли власти да го уволнят дисциплинарно и да го изхвърлят от комисията като ненужен фас? И кой ги назначава такива в държавното управление, не го ли виждат, на какво прилича?

11

е голям, ама междуна

преди 4 месеца

роден . БФС няма да е 60 . шаха също . сега идат зимните . ски скок , слалом , шейни . да от зимните . раданова не е .

10

Хъ!

преди 4 месеца

Че, кой л/д да подава Оставка на такава сладка длъжност с такива "откати"! -)

9

Бай Ваньо

преди 4 месеца

по-скоро сте безполезни, нищо не ми свършихте като работа и като защита ...

8

Анонимен

преди 4 месеца

безполезни

7

Анонимен

преди 4 месеца

Щом министър не може да смени държавен служител, значи този служител не е държавен а е частен служител поставен на държавна работа за да обслужва частни интереси.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Тези се активизират само около празниците да си ги изкарат добре с няколко рушвета и всичко потулват. Всички ви знаем колко сте безполезни. Всички договори в България са направени в полза на кредитори,телефонни оператори и прочие. С абсолютно незаконни клаузи. И само тези които минат през съда успяват да си върнат незаконно изискани от тях пари. А комисийката си трайка

5

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам какво си санкционирал, но аз, като потребител, казвам че сте абсолютно безполезни и ако това не се промени, трябва да бъдете закрити незабавно! На хората им омръзна да плащат заплати на фигуранти!

4

Анонимен

преди 4 месеца

Я кажи точно кои търговци си санкционирал, и с колко?

3

Public enemies

преди 4 месеца

Този прилича на излязъл от криминалните сериали.

2

Безимен.

преди 4 месеца

Как така отказва! На държавна служба ли е? Ако е на частна да отказва,но ако е на държавна няма нужда да му искат оставката .Просто го уволняват за несправяне със работата!И каква е тази мода всички да са нула номер да не идвате от затвора бе? Или сте с въшки!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Да даде на Кире да го опъне на парапета и ще остане шеф.