38

Анонимен

преди 4 месеца

Превърнахте учителите в администратори, вместо преподаватели. Това е проблемът. Уж за да е по-лесно, а то са един камара с глупости. През 70-те и 80-те такова нещо нямаше. Не ми казвайте, че тоава беше много по-зле.

37

Анонимен

преди 4 месеца

На този разсипник защо още му се дава думата??? С другия Вълчев разсипаха образованието в България, а сега искат да върнат и герберащините - пари под масата или мезета.

36

Ами

преди 4 месеца

За опростачването на децата ви сте си виновни вие и чалгата, никой друг!!! Ако родителя е *** -продуцира ***. Проблем има само във висшето образование - това че неуки ги дипломират, те това е държавен проблем, а учениците до 12 клас - са семеен проблем. На учителя се плаща да предаде урока, задължение на ученика е ДА си го научи!!! Толкова!!

35

7

преди 4 месеца

Този кога ще го вкарат в затвора за провала на българското образование като бевш министър?

34

Анонимен

преди 4 месеца

Този първо да отговори кои са тези които решиха в новите учебници по история да не се изучава окупационния период от 1944 до 1947г от комунистическата червената армия когато върху българския народ бяха извършени чудовищни зверства, беше убиван, бяха му взети нивите и животните беше му отнета религията, бяха му отнети всички национални добродетели и го превърнаха в безправна маса. Това е въпросът!

33

Учебникарската

преди 4 месеца

Мафия е най-дълбоката. Първо те в затвора. "Учебниците" от първия до последния клас са с най-лошо качество като съдържание, с картинки са запълнени три четвърти и са отпечатани на най-тежкия гланциран картон. Да живеят ДЪРЖАВНИТЕ ПОРЪЧКИ! А бунаците плащаме за холивудски брошурки от по 25 лв парчето до 7 клас и т.н. нагоре.

32

И ти,

преди 4 месеца

Хубостнико, си за затвора@

31

Живот

преди 4 месеца

Най-добре забранете животът да ги оценява. Некадърници

30

даскалица

преди 4 месеца

Този плъх, защото не мога да го оприлича на друго, беше министър толкова много години, че сега е направо готов да бъде поставен както румънския до стената.. Унищожи висшето образование - кой ще прави патенти, изобретения - този който е грамотен името да си напише ли ??? Допуснаха грешка да спасят преподавателите по идеологическите дисциплини, направиха и преподаватели по икономикс, ама това бяха номенклатурите на АОНСУ, децата на активните борци, които трябваше да преподават пазарна икономика.

29

Тото

преди 4 месеца

Абсолютно манипулации. Учителите получиха повишеното със задна дата от 1.1.2023, макар че бюджета беше гласуван през юли. Така всеки учител получи по няколко хиляди (от 3 до 6) лева на куп. Такова нещо не се беше случвало. Като се сетя как от 23 години ни казваха да затягаме коланите и как приемаха заплатите да се увеличават след 6, 9 или 12 месеца....

28

Крайно противна

преди 4 месеца

и крадлива особа.

27

Анонимен

преди 4 месеца

25 Никой не заставя родителите да плащат частни уроци. Това си е техен избор.

26

1984

преди 4 месеца

Боже, колко мъка има по този свят !

25

До Иво

преди 4 месеца

Толкова сте учили, че за *** за зеле не ставате. Колко водещи хирурзи с 3 милиона долара годишна заплата има работещи българи в САЩ? Освен Влад Тенев колко успели българи има в световен мащаб?

24

дада

преди 4 месеца

цялото бнр да си ходи ... надявам се , че скоро ще се случи

23

Иво

преди 4 месеца

Защо говорите само за разходите Защо не говорите за качеството на обучението Защо родителите трябва да плащат два пъти за обучението. Един път с данъци и втори път за частни уроци. Защо ние станахме добри специалисти без частни уроци само с подготовката в училище. Е броя за следване не беше по висок от броя на кандидат на кандидат студентите Именно с тези знания много хора напуснаха страната притиснати от безработицата и са успели и добри специалисти. Стига сте хленчили само за запла

22

Учениците

преди 4 месеца

Са претоварени. Още от първи клас са с 10 кг раници и хамалогията е най-малкият проблем. Това са домашни, които пишат от тъмно до тъмно деца на по 6-7 години. Нямат време за спорт, камо ли игри или каквито и да е други занимания. С мазоли по пръстите от писане на безкрайни домашни от първи клас. С по над20 учебника формат а4 и всичко това трябва да се изпише, а не под мишница с таз малка книжчица! Това е престъпление на някаква учебникарска мафия! Осакатяват децата ни!

21

Анонимен

преди 4 месеца

Училището вече не произвежда умни и способни хора ,а само подържа на заплата бавачки и възпитатели на идиотизъм ! Ученикът ДАЖЕ ВЕЧЕ И ДА НЕ МОЖЕ да ПИШЕ и ЧЕТЕ минава в горни класове ! Същите тези неграмотни хора обаче могат след 18 години да теглят заеми ,да играят хазартни игри , да пазаруват , да гласуват за народно събрание и местна власт.

20

L.

преди 4 месеца

Я направо да забраним всичко! Че да не пропуснем нещо.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Абе то не че тия се справят, напротив даже, пълен провал са, ама и тоя не се справяше.