47

баба мара

преди 5 месеца

не пишете глу-пос-ти 3 ден излизам от билла с едно кафе от автомата за 50 стцените са полудели ама че идва празник това за българия не важи във виенатака ли правят

46

Гошо

преди 5 месеца

НАПЪРНО ЛЪЖЛИВА СТАТИЯ. Вие от Кирчо ли се учите да лъжите или от Асен?

45

Анонимен

преди 5 месеца

Това не е вярно. По джоба виждам, че инфлацията е някъде към 20%. Цените, тихо и поголовно растат нагоре. Яйцето от 30 стотинки, скочи на 50 стотинки. Пенсиите замразени.

44

бг смешки 2

преди 5 месеца

никой не знае колко точно е ИНФЛАЦИЯЪА У БГ защото лъжат непрекъснато !

43

Николай

преди 5 месеца

До Христо ХристовДа. Тиквата определя лихвите в банките. Ако имахме правителства нормални на ГРОБ нямаше да има подобни такси по банките а българския народ нямаше да плаща милиардите от фалиралата банка. Тогава и Тиквата и всички останали които я фалираха щяха да са в затвора до гроб и да плащат за ограбената ни страна.

42

Отговор :

преди 5 месеца

Поскъпна всичко!

41

Анонимен

преди 5 месеца

Сега с вдигането на минималната заплата,ще се вдигнат и вноските за осигуровките по праговете.Инфлацията тепърва започва пак.Как един работодател да плаща новите по-високи заплати и осигуровки,ако не вдигне цените на това което произвежда?!А така по веригата един като вдигне,след него втория няма как да не вдигне цената и върви до крайния потребител.

40

Анонимен

преди 5 месеца

До РАЗБИРАЧ - КРЪЧМАРСКИ (40)Ако знаеше колко НЕ знаеш щеше да се обесиш.Такива разбирачи като теб в стил Боко-Тиквуня заливат тая страна с глупостта си.

39

РАЗБИРАЧ

преди 5 месеца

Инфлацията намаля, защото е плаваща и най-вече от високите лихвени проценти. Да ама дълговете на САЩ и повечето страни са огромни и при високи лихви се иска много пари само за покриване на лихвите. Затова ще се наложи сваляне на лихвите и още печатане на пари + огромните количества напечатани досега = на нова огромна вълна от инфлация. Помислете малко и се огледайте. Инфлацията следва петрола, а той скоро ще поскъпне. Купете си ЕТФ - USO, UNG, GLD и AGQ - петрол, газ, злато и сребро и спете спок

38

Анонимен

преди 5 месеца

До Христо Христов (33) Тюфллек, ако имаше поне малко финансова грамотност щеше да знаеш кой и как определя лихвата в Бг!!! На такива празноглавци като теб се крепят ГРОБ и ДПС на власт.

37

Анонимен

преди 5 месеца

До Христо (36) Ехоо, на каква дрога си?! Много е яка!! Всеки шести българрак на 25-39 г имал 100К ?!Следващите глупости няма и да коментирам. То 20К накуп виждал ли си?!Само на сън предполагам.

36

Христо

преди 5 месеца

Само 1 от 6 човека на възраст 25 - 39 години има 100 хиляди евро спестени в банка. Още по-лошото, че само 20% от българското население над 40 години има над милион и двеста хиляди евро спестени в банка. Според НСИ ако един човек до 65 годишна възраст няма спестени милион и 800 хиляди евро или 3 милиона евро за двойка, няма да може да се пенсионира.

35

Анонимен

преди 5 месеца

До Stoyanov- Всеки според чергата си. Иван може и добре да се чувства така, не е задължително някой отстрани да го одобрява или да му прави сметки.

34

Stoyanov

преди 5 месеца

До Иван: ----- Иване ти не живееш бе човек, ти мизерстваш. Спестявал бил, ***. "разходи от личен характер и заведения са ми по 22 лева на месец" . Ти по едно кафе на ден от кафеавтомат да си взимаш са 30 х 0.70 = 21 лв на месец , ***. В заведение влизал ли си някога?

33

Христо Христов

преди 5 месеца

До 5 "Това означава че БорисОФ, Прасчо и БНБ са ви ограбили с половината от това което имате,," - Тиквата ли.определя лихвата в Райфайзен или Париба? Аман от неграмотни про'с'таци!

32

Христо Христов

преди 5 месеца

До 11 "Най-важното е , че банковите служители се ръководят от правилото " - мухаха.... Те служителите определят правилата и тарифите и лихвите.

31

Христо Христов

преди 5 месеца

Какво ревете бе про'с'таци неграмотни!+ Това е статистика по ЕС методология. Нали искате да ставате европейци?;

30

Христо Христов

преди 5 месеца

До 18 "... 10 дни преди заплата оставаме без пари и се чудим какво да правим" - какво да правиш се питай преди избори, а не след. След избори този въпрос си задават про'с'таците дет са гласували за ЕС.

29

Анонимен

преди 5 месеца

5 по 4 може,но 5.4 е абсолютна лъжа.Защо лъжете?!Ние не сме слепи в края на сметка!

28

Мдаммм

преди 5 месеца

Незнам за инфлацията, обаче днес миндойде първата сметка за парно за годината, 390лв. Хайде сега кажете в коя страна отива половин минимална заплата за отопление на апартамент на месец?