54

Защо ли

преди 4 месеца

разделението и озлоблението сред българите се нараства с годините? Ами защото от ден на ден става ясно какво може да се постигне с много, ама много пари, вкл. и да се манипулират избори - с милиардите, ограбени от дъжавата и милиардите, взети на заем от чуждестранни частни банки, отишли в джоба на една шепа семейства. След 09.09. пък дядовците им заграбиха собствеността на трудолюбивите българи. Днес виждаме потомците на грабителите - внуците-разпасани хулигани и внучките-високомерни принцеси.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Навремето *** са ги пращали в Белене за храна на прасетата. Сегашните бок.луци и за храна на прасета.та не стават!

52

Анонимен

преди 4 месеца

Долу миньорите, майките, децата от паметниците ни. Ще нацвъкаме паметници с царе, фашисти и военнопрестъпници.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Много се закъсня с бутането на тоя изтукан. Трябваше да стане едновременно с гробницата на пияния Гого Тарабата. Тогава комунистите бяха като пpeпикано мyшкато. Сега дивотиите на смахнатия Путин много им надигна самочуствието и затова е това тръшкане и хвърляне заради грозния им комунистическо-русофилски символ.

50

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 56 Всичките нарушения ви са в смачканите от комунизма русофилски мозъци.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Днешните неофашисти свалят паметника заради работника миньор с пневматичен чук, който нарушава Зеления преход, както и заради майката с дете, която нарушава Истанбулската конвенция. Нали днес закриваме мините и топлоцентралите и уволняваме миньорите. Майката се сваля от паметника, защото не е ***-майка от третия пол.

48

Анонимен

преди 4 месеца

И сега какво? За да няма тежко разделение да мълчим по темата MOЧА та русофилите още повече да ни се накачулят по главите с тяхната въшлива Русия. Тоя няма да стане.

47

Анонимен

преди 4 месеца

нищо не може да спре самоунищожението на един народ - ние го доказваме ежедневно

46

Анонимен

преди 4 месеца

Мен пък паметника никога не ме е разделял.

45

ПСА не е български!

преди 4 месеца

Построен е 1954 г., а в надписа му няма и дума за загиналите 30000 български войници най-много при боевете при Драва , ама как да пише като това са офицери и войници от царската българска армия! Тези достойни български войници явно не са били достатъчно българи за проруската селско-комунистическа олигархия!

44

НЕ Е ПАМЕТНИК...

преди 4 месеца

ТОВА Е НЕЗАКОНЕН СТРОЕЖ, ИЗДИГНАТ БЕЗ ДА Е ПИТАМ НАРОДА С РЕФЕРЕНДУМ... ЩОМ Е ТАКА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ, КАКТО СЕ МАХАТ СТРОЕЖИТЕ В МАХАЛИТЕ И ГЕТАТА..

43

Анонимен

преди 4 месеца

Много неща разделят хората в България. Как може например булеварди и улици да се наричат на хора от монархическото семейство докарало няколко национални катастрофи в България?!

42

Анонимен

преди 4 месеца

Преди 20 години 71% от паметниците и паметни плочи са за антифашистите, наша собствена история, 4% са войнишки паметници, наша собствена история, с нашите собствени жертви и останалите са на културни дейци, пак наша собствена история. Има и един паметник на американски летци бомбардирали София.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Първо за спорни паметници трябват локални референдуми дали да се премахнат. Харманли не може да казва на Враца дали да имат паметник. Второ всички паметници в градовете трябва да са в някакви нормални размери. Огромните бетонни глупости от СОЦ-а трябва да изчезнат. И без друго дишаме най-мръсния въздух в Европа, айде да не бетонираме малкото зелените площи. Всички огромни монументи от СОЦА трябва да бъдат смалени със 75% и да се озелени около тях за сравнение ПСА е по-голям от паметника на Шипка

40

Анонимен

преди 4 месеца

Унищожаваме паметник на армия дала милиони жертви през ВСВ , а издигаме паметник на неколцина загинали пилоти бомбандирали СОФИЯПрав е Ердоган като каза ,че справедлив свят може да има ама без С........

39

Анонимен

преди 4 месеца

Самият паметник разделя хората, затова е по-добре да го няма.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Вече много се съмнявам чия пропаганда ми идва в повече.Но ако подобен е бил и режима в БГ по царско време, напълно разбирам що са хващали оръжие съпротивата.

37

РУСКИЯ БОЛШЕВИЗЪМ...

преди 4 месеца

....е ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ХИТЛЕРОВИЯ "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ" И ОЗНАЧАВА ВОЙНА!!!!!! НА ТОВА СЕ Е УЧИЛ И ПУТИН В ГЕРМАНИЯ!!!

36

Анонимен

преди 4 месеца

Дрън, дрън,ярина! Още на момента, в който паметника изчезне от там,всички ще го забравят! Иначе, где е онова мъжко момиче, Митрофанова, да размаха нагайката и да освободи за пореден път българите? Да не е в запас?

35

ЯМБОЛИЯ

преди 4 месеца

Чудесен коментар на Анонимен номер 11.