14

Ангелина

преди 4 месеца

При наличието на толкова много "***" в държавата по външен и вътрешен вид -логиката е то "свинското месо" да е в изобилие и да е безплатно.Индивиди на два крака,които ежеминутно се "купуват "и "продават"са винаги на "промоция" .Извинявам се на животинките - *** ,че ги сравнявам с подобна порода "хора" ,защото те "свинете" са по - чисти във всяко отношение от тях и са полезни за някой ,за разлика от такива "хора" ,които са само и единствено вредни и опасни .

13

Анонимен

преди 4 месеца

В Кауфланд- свински бут без кост- 7лв.

12

Анонимен

преди 4 месеца

В едната статия се отчита спад с 40 процента на основни храни, в другата увеличавка с 40! Кое е верно бе моливкаджии?

11

АлФ

преди 4 месеца

Начи...прясното свинско е с розов цвят и треа мирише на котешко...!

10

К9

преди 4 месеца

А аз да добавя и най-важният компонент, отговорен за поскъпването на свинското в тази територия! И компонента е алчността на българския търгаш, който все не се напечели. В цял свят по празниците намаляват цените, за да могат максимален брой хора да купят, само тук девиза "Ден година храни" върлува с пълна сила всяка Коледа!

9

Актуално

преди 4 месеца

Геноцидът в България днес има академичен мирис и вкус !

8

До Христо

преди 4 месеца

Христо, парите от получената пенсия вече и а соя не стигат!!!

7

Мдааа!

преди 4 месеца

Естествено, че ще поскъпне! Как може един беден пенсионер да яде свинско? Не ! Да бега до кофите за отпадъци и да търси там своя кокал за гризане! Точно това ни казаха управляващите като изпратиха 16.5 милиона евро на Зеленски, за да може наркоманчето да почерпи шайката около него. А българският пенсионер - да го д..а !

6

Анонимен

преди 4 месеца

От 10 години не купувам свинско месо, защото не ми харесва качеството. Пък и аз не вярвам, че е българско. И да е, пак не е качествено и се чудя как така предимно само такова се продава в България само, а в която и да било друга държава, включително в Сърбия можеш да намериш всякакво друго и с по-хубаво качество.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Е как така поскъпва и месото и транспорта?Та нали Асен каза,колко много добере вървим,как цените намаляват,колко платежоспособен е българина!ЗАЩО,ЗАЩО се покачва толкова много цената като има по-голямо потребление!?Е,защото на богатите все им е малко-нали всички трябва да живеят в палати,да имат най-скъпите коли! ПРИМЕР:Месарска фирма в софийски квартал-собсвеници са три семейства,като всички имат най-хубавите джипове,а това са мъж,съпругата му,децата му,имат жилища,а сега са изкупили цял блок!

4

Анонимен

преди 4 месеца

България съм я запомнил с яйцата и агнешкото най-скъпи за Великден, рибата за Никулден и свинското за Коледа.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Традиционно след празниците остава на новата цена.

2

Това са 30-40%

преди 4 месеца

пропуснати ползи за вносителите. Веднага да се пусне новия щам на свинския грип!

1

Русия

преди 4 месеца

И от 10000 литра биволско мляко прайм 10000 килограма биволско сирене