9

Накратко :

преди 4 месеца

Без БЮРМ в ЕС!

8

Анонимен

преди 5 месеца

За РЕСЕМЕТО е ясно, че няма да влязат това десетилетие. За Украйна и Молдова не знам какво може да се преговаря. Как преговаряш с държави, на които не са известни границите? На нас ни се оплакват, че минавали месечно по 100-200 човека нелегално през границата. Украйна и Молдова нямат граници. Къде свършва Украйна? Къде свършва Молдова? Донбас Украйна ли е или не? Те ще влизат ли в ЕС? А Преднистровието Молдова ли е или не? Пълни глупости!

7

Анонимен

преди 5 месеца

ПРЕГОВОРИ С ФАШИСТИТЕ ОТ УКРАИНА МОЖЕ , ЗА ВЛИКИТЕ МАКЕДОНЦИ НЕ МОЖЕ

6

Ако пишеш

преди 5 месеца

До Благоевград.....От някоя Скопска канцелария на УДБА може и да ти се ще, ама НАДАЛИ!

5

Благоевград

преди 5 месеца

Пиринска Македония ще се отдели от България.

4

Анонимен

преди 5 месеца

"а за Босна и Херцеговина се посочва, че Европейският съвет ще започне преговори за присъединяване, след като тя постигне необходимата степен на съответствие с критериите за членство.".............А Украйна кои критерии е покрила че пререди Босна?

3

Анонимен

преди 5 месеца

"Европейският съюз и неговите държави членки, заедно с партньорите, остават ангажирани да допринасят за изпълнението на ангажиментите в областта на сигурността в Украйна,"--------------Еврокатуните май забравиха, че ЕС не е военен, а икономически съюз и няма никакви ангажименти за доставка на въоръжение. Ако ще се изживяват като НАТО, тогава всички да напускаме военния пакт.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Накрая ще подритнат България и ще си започнат без никакви условия! Ако нещо е в интерес на България, то е смешно за европейците, някакъв митичен шенген, за който не сме дорасли да мечтаем.

1

Дони

преди 5 месеца

Почва се момента на болезненото изтрезняване!